Borçlar, aileler geenel mevzular annem iğnelemeyi seven bir insan eşim annemin huyunu biliyor haklıda olsa eşimin ses çıkarmaması gerekirdi diye düşünüyorum
Anneni biliyorsun madem neden tek haksız eşin gibi yüzüğü verdin eline.Borçlar, aileler geenel mevzular annem iğnelemeyi seven bir insan eşim annemin huyunu biliyor haklıda olsa eşimin ses çıkarmaması gerekirdi diye düşünüyorum
Yapacağın şey kan verip beta baktırman.
Önce bi kesinleşsin.
Gereksiz yere annen de niye eşinin üzerine gitti ki ilkte onlara gitmişsiniz zaten.
Anlaşamıyosunuz belirli pürüzler yaşıyosunuz ama dikkat etmıyosunuz ben eşimle bi kavga etsem aylarca bu evliliğe çocuk getıremem deyip duruyorum sizinki iyiymiş.
Neyse Nasip kısmet artk mecbur eşine soylyceksin aldırma gibi birşey düşünmüyorsun umarım.
Işte ben sakinleşemedimAnneni biliyorsun madem neden tek haksız eşin gibi yüzüğü verdin eline.
Sakinleşseydi ondan sonra anlatsaydın durumu.
evliyseniz bilirsiniz bu işler böyle bir barış bir küs e bizde inatlaşmada var bitirdik birbirimiziÖnceki konunuzun 21inde açmışsınız maşallah ne kadar da hızlısınız.Hayırlısı olsun, önce bir kesinleştirin gebeliği.
Anneniz eşinizin üzerine gitmekte haksız. Ne olursa olsun ki annem haksız diyorsunuz, kimsenin kimseye bu psikolojik baskıyı yapmaya hakkı yok. Kimse de katlanmak zorunda değil. Başka ne gibi sorunlarınız var bilmiyorum ama Bayram bayram boşa gerginlik çıkmış.
valla bilmiyorum çocuk için evlilik kurtulurmu senin ailen benim ailem oldugu sürece yürütemeyeceğiz gibi bir yandanda bir arkadaş demiştiki çocuk olunca bütün sorunlarımız bitti kafam çok karışıkArayıp söyleyeceksin tabikide yüz yüze sakince konuşun unutma Allah bu çocuğu sana nasip ettiyse
Bir bildiği vardır ki babasınında onu bilmeye hakkı var
Evliliğine en azından çocuk için bir şans ver
Ayrıca annende yangına körükle gitmiş
Kendinden genç bir çocuk
Yuvasını kurtarmaya çalışan genç
Ailelerin karışmasını doğru bulmadım
Ayrıca bayram bayram çocuk size umarım bayram şekeri gibi gelir
Yok evli değilim doğrudur. Çocuk için demiştim ama zaten uzun süredir korunmuyormuşsunuz olmuyor diye sonra okudum onu.evliyseniz bilirsiniz bu işler böyle bir barış bir küs e bizde inatlaşmada var bitirdik birbirimizi
Siz onu bir kucağınıza alınvalla bilmiyorum çocuk için evlilik kurtulurmu senin ailen benim ailem oldugu sürece yürütemeyeceğiz gibi bir yandanda bir arkadaş demiştiki çocuk olunca bütün sorunlarımız bitti kafam çok karışık
yinede bebek için sana katlanıyorum havalarına girmesini istemiyorumSiz onu bir kucağınıza alın
Bir gözlerine bakın bebişin
Ne aileler kalır ne bişi
Unutma Rabbim onu sana nasip ettiyse bir bildiği vardır
Bir senedir hiç korunmadık olmuyor diye düşünüyordumhem araniz bozuk hemde korunmuyorsunuz?bence oturup cocuk icin bazi seyleri duzeltip hale yola koyun.ama keske hamile olmasaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?