Eşimle ayrılıyorum ama gebelik testi pozitif çıktı bir akıl verin

Strateji yanlis, Siz annesine nasil davranirsaniz o da size ve annenize oyle davranmaya baslar.
Bazi seyleri gercekten duymamazliktan gelmek, biraz gamsiz olmak gerekiyor.
Hani tatli dil yilani bile deliginden cikarir derler ya, iliskinizi rayina oturtmak icin bir donem oyle rol icabide olsa oyle davranmalisiniz.

Kızlar eşim engellemeleri kaldırmış ama hala cevap vermiyor bende boğmayayım diye çok üstüne gitmiyorum

Biraz sabret ve arama bence, o eve kuzu kuzu gelecektir.. ne olursa olsun çokta ezilme dik dur biraz.. nereye kadar konuşmıcak, adam gibi gelsin konuşsun

Kızlar eşimle barıştık ve doktor kontrollerimi yaptırdım 8 haftalık hamileyim ve sağlık açısından herşey çok güzel ancak annem hala eşime karşı tavırlı ve kendimi suçlu hissediyorum hala ve geceleri çok kafama takılıyor uyuyamıyorum doğru düzgün, yapacak diyecek bişi yok artık zaman herşeyin ilacıdır inşAllah

Sinirle kavga et, boşanma kararı al, sonra barış.. Bu döngü evliliği yaralar.

yaralıyor zaten evlimisiniz bilmiyorum ama iki yabancı insanın birbirine alışma süreci hiç kolay değil
Evet kolay değil alışmak ama aileleri kavgalara karıştırmayın
Artık annenize eşinizi eleştirecek sözler söylemeyin
Geçmişte yapılanları yüzüne vurmayın.
Geçmiş geçmişte kalmış şimdi bir bebek var ona göre dikkatli davranın

Olan olmuş ama kötü bir evliliğe neden çocuk yaptınız ki ?

Olan olmuş ama kötü bir evliliğe neden çocuk yaptınız ki ?
çocuk istediğim için evlendim, ayrılsam bile birdaha evlenmeyeceğim sağlık sorunlarım var 35 yaşını geçirmemem lazım birde yorumları okuduysanız hiç korunmadık olmuyor diye düşünüyordum!!

yaralıyor zaten evlimisiniz bilmiyorum ama iki yabancı insanın birbirine alışma süreci hiç kolay değil

Evliyim evet. Elbette hiç kolay değil. Iki kültür, yetişme, yaşam biçimi, karakter, aile birleşiyor.

Evliliklerde en önemli nedir sorusuna hep saygı sevgi denir , bende diyorum ki ;
dil..

Hepsinin temeli bunun üzerine kurulu.

sen kendi sorunlarını kendin çözeceksin annene anlatabilirsinde annenin karışma hakkı yok annen yanlış yap
miş damat ile yüz göz olmamak gerek tartışmalar her evlilikte olur ama sık olmasida ayrılıkları sevgileri azaltır tartışmadaysa ölçülü olmak şart çünkü seni a nen başka yetiştirmiş onun annesi onu başka yetiştirmiştir tam uyumu yakalamak yıllar alır zaten dört dörtlük evlilik yok sabırlı olacaksınız konuşmayı becereceksiniz tartışmayı değil

sen kendi sorunlarını kendin çözeceksin annene anlatabilirsinde annenin karışma hakkı yok annen yanlış yap
miş damat ile yüz göz olmamak gerek tartışmalar her evlilikte olur ama sık olmasida ayrılıkları sevgileri azaltır tartışmadaysa ölçülü olmak şart çünkü seni a nen başka yetiştirmiş onun annesi onu başka yetiştirmiştir tam uyumu yakalamak yıllar alır zaten dört dörtlük evlilik yok sabırlı olacaksınız konuşmayı becereceksiniz tartışmayı değil

aynen inşAllah bizde aşabiliriz bu durumu

çocuk istediğim için evlendim, ayrılsam bile birdaha evlenmeyeceğim sağlık sorunlarım var 35 yaşını geçirmemem lazım birde yorumları okuduysanız hiç korunmadık olmuyor diye düşünüyordum!!
İsteğinize ulaşmışsınız öyleyse,tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…