Bir sey sorabilir miyim?
Demissiniz ya "onun ne dusundugunu onemseme senin nasil bir hayat istedigin onemli" diye.
Erkek surekli annesini koruyan bir tip olsa, kadin da otomatikmen gardini alip annesini korumaya yonelik hareket etmez mi?
Erkek anasiyla karisinin arasini bulamiyor, ama damat kayinvalide ile tartisinca "askim bosver annemi" nasil desin ki insan.
Bende de "beni korumayani ben de korumam" dusuncesi olusuyor mesela.
Cunku aksi halde eksilen alttan alan hep kadin oluyor e bir yerde de patliyor haliyle.
Siz mesela bu durumlari astiginizi soyluyorsunuz o yuzden sormak istedim.
Kızlar eşim engellemeleri kaldırmış ama hala cevap vermiyor
bebek olduğunu söylediniz mi?
açıkçası kendinize iyi bir plan çıkarın.
mesafeler ve ilişkileriniz için...
Söyleyemedim henüzHAmile olduğunu söyledin mi
Söyleyemedim henüz
yaralıyor zaten evlimisiniz bilmiyorum ama iki yabancı insanın birbirine alışma süreci hiç kolay değilSinirle kavga et, boşanma kararı al, sonra barış.. Bu döngü evliliği yaralar.
Evet kolay değil alışmak ama aileleri kavgalara karıştırmayınyaralıyor zaten evlimisiniz bilmiyorum ama iki yabancı insanın birbirine alışma süreci hiç kolay değil
çocuk istediğim için evlendim, ayrılsam bile birdaha evlenmeyeceğim sağlık sorunlarım var 35 yaşını geçirmemem lazım birde yorumları okuduysanız hiç korunmadık olmuyor diye düşünüyordum!!Olan olmuş ama kötü bir evliliğe neden çocuk yaptınız ki ?
yaralıyor zaten evlimisiniz bilmiyorum ama iki yabancı insanın birbirine alışma süreci hiç kolay değil
aynen inşAllah bizde aşabiliriz bu durumusen kendi sorunlarını kendin çözeceksin annene anlatabilirsinde annenin karışma hakkı yok annen yanlış yap
miş damat ile yüz göz olmamak gerek tartışmalar her evlilikte olur ama sık olmasida ayrılıkları sevgileri azaltır tartışmadaysa ölçülü olmak şart çünkü seni a nen başka yetiştirmiş onun annesi onu başka yetiştirmiştir tam uyumu yakalamak yıllar alır zaten dört dörtlük evlilik yok sabırlı olacaksınız konuşmayı becereceksiniz tartışmayı değil
İsteğinize ulaşmışsınız öyleyse,tebrikler.çocuk istediğim için evlendim, ayrılsam bile birdaha evlenmeyeceğim sağlık sorunlarım var 35 yaşını geçirmemem lazım birde yorumları okuduysanız hiç korunmadık olmuyor diye düşünüyordum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?