- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
E suçlu o.Dedim zaten ama şimdi benmi suçlu oldum diyor duygu sömürüsü yapıyor
Izin vermeyin duygu sömürüsü yapmasına.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E suçlu o.Dedim zaten ama şimdi benmi suçlu oldum diyor duygu sömürüsü yapıyor
Eşimden Emin değilim benim kv ile arada sorun yok kadın bişi demedi etmedi ama kendisi annem de annem diyerek soğuttu beniEşinle aileleriniz yüzünden tartisiyorsaniz ailelere mesafe koyun ,ve eşinden gerçekten eminsen yeniden konuşup barismayi deneyin derim
Evet aileler yüzünden tartışıyoruz hep ama buna neden olan. Kişi eşim mesafeyyi ben koysam o koymazEşinle aileleriniz yüzünden tartisiyorsaniz ailelere mesafe koyun ,ve eşinden gerçekten eminsen yeniden konuşup barismayi deneyin derim
Ben babaevindeyim oda babaevinndeBişey olmaz bi öncekinde barışmışsınız gitmemişsiniz şimdi bebek var hiç gidemezsiniz zaten![]()
Olsun birşey farketmez ne ayrılıyoruzlar duyduk biz burda :)Ben babaevindeyim oda babaevinnde
Öyledir duymuşsunuzdur ama benim eşim inatçıdır aramaz sormaz bende bebeğimizi kullanmamOlsun birşey farketmez ne ayrılıyoruzlar duyduk biz burda :)
Tamam barışınca gel yaz bekliyorum yarın mesela :))Öyledir duymuşsunuzdur ama benim eşim inatçıdır aramaz sormaz bende bebeğimizi kullanmam
Barışırsak senin mesajını alıntılayıp yazcamTamam barışınca gel yaz bekliyorum yarın mesela :))
Kişilikle ilgili sonumuz varEşinin kişiliği ile ilgili sorunların var mı?
Annenle olan tartışmada kim haklı?
Eşini seviyor musun?
Bu soruları cevapla ve al kararını.
Biliyorum bende anksiyete kaygı bozukluğu var bu yüzden fevri davranabiliyorumEski konularını biliyorum genel olarak yorum yapıyorum çok fevrisin sonra dönüp pişman oluyorsun yapma gerekirse bir destek al
Çocuk olunca sorunlar bitmez,sen uğraşmayi birakirisin çünkü o zaman anlarsın doğurduğun bebek büyür ama evlendiğin koca bebek asla büyümez..valla bilmiyorum çocuk için evlilik kurtulurmu senin ailen benim ailem oldugu sürece yürütemeyeceğiz gibi bir yandanda bir arkadaş demiştiki çocuk olunca bütün sorunlarımız bitti kafam çok karışık
Ama bunun önlemini al bebek doğunca çok daha fazla yıpranırsın. Eşinle barıs annen hatalı sizin ortak borcunuz gideriniz geliriniz sizi ilgilendirir anneni degil bu konu da ima yaptıysa eşinde kızmıştır. Empati yaparsan sende kv de yapsa kızardın. Kardeşin yanınızda kalıyor eşin dertlenmiyor sen ediyorsun, kp vefat etmiş bir annesi var ona ilgi gösteriyor dertleniyorsun hayat kısa bu kadar herşeyi kendine dert edersen her günün zehir olur Allah sağlık versin borç biter nasılsa ara eşini özür dile ve yanına git bayramın tadını çıkarBiliyorum bende anksiyete kaygı bozukluğu var bu yüzden fevri davranabiliyorum
Bak canm simdi soyle dusun kv senle borc icin kavga etse sen susabilirmisin yok kvnin ne hakki var bizim borclara karismaya diyoruz dimi eşinde bi yandan hakli siz bayrama gidiyosunuz annen esinle tartışıyor simdi esinden alttan almasini soylersen kabul edermi etmez neden cunku annen onun kvsi biz nasil kvlarimizi biz gelinlere yaptigi hakszliga dayanamiyorsan belki oda bizim gibi düşünüyordur be olursa olsun sz bayramlasmaya misafir olarak gidiyorsunuz annen tartsmamaliydi sen esine sert davranarak hata yapmissin bence ara yuz yuze tek ikiniz bi konusunBiliyorum bende anksiyete kaygı bozukluğu var bu yüzden fevri davranabiliyorum
Aynısını sen onun annesine yapsan,onun annesi seni iğnelediği üzerine geldiği için sen bağırıp çağırsan,kocan seni baştacımı edecekti?emin ol senin yüzüğü çıkarman git demenden daha çok kıracaktı seni.genelde erkekler kendi aileleri sadece tek aileymiş de kadını alıp nüfusuna geçirince kadının ailesini safdışı tutmaya çalışıyo.Herşeyin cevabı sende canım.Ama boşanmak istersen,artık başedemiyorum sadece bu konu değil bu da üzerine eklendi diğerlerinin diyosan bebeğini aldırma. hata yapma.O bebek mi dedi sana hamile kal diye.kesinlikle hayatta olan kişilerin hatalarını doğmamış bebeğine ödetme lütfen.Borçlar, aileler geenel mevzular annem iğnelemeyi seven bir insan eşim annemin huyunu biliyor haklıda olsa eşimin ses çıkarmaması gerekirdi diye düşünüyorum
Aldatma ve fiziksel şiddet yok ama psikolojik şiddet varÇocuk olunca sorunlar bitmez,sen uğraşmayi birakirisin çünkü o zaman anlarsın doğurduğun bebek büyür ama evlendiğin koca bebek asla büyümez..
Cok ciddi sorunlarınız oldugunu sanmıyorum aldatma ve siddet yoksa...
Gidemem artık olmaz hep geri adam attım onun annesiyle ben tartışsam o nasıl davranırdı sizce???Ama bunun önlemini al bebek doğunca çok daha fazla yıpranırsın. Eşinle barıs annen hatalı sizin ortak borcunuz gideriniz geliriniz sizi ilgilendirir anneni degil bu konu da ima yaptıysa eşinde kızmıştır. Empati yaparsan sende kv de yapsa kızardın. Kardeşin yanınızda kalıyor eşin dertlenmiyor sen ediyorsun, kp vefat etmiş bir annesi var ona ilgi gösteriyor dertleniyorsun hayat kısa bu kadar herşeyi kendine dert edersen her günün zehir olur Allah sağlık versin borç biter nasılsa ara eşini özür dile ve yanına git bayramın tadını çıkar