Eşimle ayrılsam bir daha evlenmem diyen var mı?

Asla "asla" deme derler ya hani , bence de öyle.Ayrıca arkadaşınız eşinden dertliyken kocamdan iyisi yok , boşansam bir daha evlenmem demeniz de arkadaşınızı gıcık etmiş olabilir.

Bi' de şöyle bişey var ki insanlar asla yapmam dediği şeyleri mutlaka yapıyor , belki de büyük konuşmamak gerek.

Ben cogunun mutlu oldugunu dusunmuyorum, belkide icim fesattir:))
Bir araştırma vardı bununla ilgili , merak eden gugullasın bi'.Mutlu çiftler sosyal medyada daha az paylaşım yapıyormuş hatta bazısının sosyal medya hesabı yokmuş.İngiltere'de yapılan bir araştırmaydı.Ben de böyle düşünüyorum.Ele güne karşı yaşanan hayatlarda kesin bir tatminsizlik vardır diye düşünmüşümdür hep.Ya cinsel ya duygusal anlamda bir eksiklik olduğundan yapılıyor gibime geliyor onlar hep.

Asla "asla" deme derler ya hani , bence de öyle.Ayrıca arkadaşınız eşinden dertliyken kocamdan iyisi yok , boşansam bir daha evlenmem demeniz de arkadaşınızı gıcık etmiş olabilir.

Bi' de şöyle bişey var ki insanlar asla yapmam dediği şeyleri mutlaka yapıyor , belki de büyük konuşmamak gerek.
Bu biz kadinlarda var genel anlamda.. kadin burda dert yaniyo kocam sevismek istemiyo diye birde hamile..gelmis baska bi kadin benim kocam her gece isterdi hamileyken diyo mesela:)) nispet yapma konu sahibine deyincede: seninkide mi sevismek istemiyo? Deniyo mesela:)) guler misin aglar misin:)

Bir araştırma vardı bununla ilgili , merak eden gugullasın bi'.Mutlu çiftler sosyal medyada daha az paylaşım yapıyormuş hatta bazısının sosyal medya hesabı yokmuş.İngiltere'de yapılan bir araştırmaydı.Ben de böyle düşünüyorum.Ele güne karşı yaşanan hayatlarda kesin bir tatminsizlik vardır diye düşünmüşümdür hep.Ya cinsel ya duygusal anlamda bir eksiklik olduğundan yapılıyor gibime geliyor onlar hep.
Hersey mukemmel olamazki.. yazik burdada okuyoruz millet bakip ona buna evde cingar cikariyo kocasina karisina. Aslinda ozeniyolar birseylere ama gercek degil ne yazikki. Keske gosterdikleri kadar mutlu olsa herkes, cok isterim.

Bu biz kadinlarda var genel anlamda.. kadin burda dert yaniyo kocam sevismek istemiyo diye birde hamile..gelmus baska bi kadin benim kocam her gece isterdi hamileyken diyo mesela:)) nispet yapma konu sahibine deyincede: seninkide mi sevismek istemiyo? Deniyo mesela:)) guler misin aglar misin:)
Kabul görme ihtiyacı onların hepsi de.Beyaz tenli bir insan "Ben beyaz tenliyim o yeeee!" diye ortalığa çıkmaz mesela.Bir şeyin varlığından çok bahsediliyorsa ve vurgulanıyorsa aslında o şey orda yoktur bence.Mesela sürekli çok iyi seks yaptıklarını söyleyen bi' çift bence çok iyi değildir.Zaten çok iyi yapanlar da söyleme gereği duymuyo bile , keyfini sürüyo.Bunun gibi şeyler işte.Ama şu var ki genel anlamda şov yapmayı seven milletiz.

Kabul görme ihtiyacı onların hepsi de.Beyaz tenli bir insan "Ben beyaz tenliyim o yeeee!" diye ortalığa çıkmaz mesela.Bir şeyin varlığından çok bahsediliyorsa ve vurgulanıyorsa aslında o şey orda yoktur bence.Mesela sürekli çok iyi seks yaptıklarını söyleyen bi' çift bence çok iyi değildir.Zaten çok iyi yapanlar da söyleme gereği duymuyo bile , keyfini sürüyo.Bunun gibi şeyler işte.Ama şu var ki genel anlamda şov yapmayı seven milletiz.
He bu dogru iste.. afedersin erkekler nasil sevistigiyle hava atarlar genel anlamda.. kadinlarda kocalarinin sevismesiyle.. birsey karsidakinde yoksa bende var baakk demek sacma. Hayatta hersey tersine donebilir.

Hersey mukemmel olamazki.. yazik burdada okuyoruz millet bakip ona buna evde cingar cikariyo kocasina karisina. Aslinda ozeniyolar birseylere ama gercek degil ne yazikki. Keske gosterdikleri kadar mutlu olsa herkes, cok isterim.
Zaten burası uçmuş durumda , geçen bir konu vardı kadın kocasının aşırı cimriliğinden şikayet ederken araya kocasının söylediği sevgi sözcüklerini de sıkıştırıyordu.Biri kocasından dert yanar , diğeri gelir "Aaa kocam hiç öyle yapmaz." diye kocasını över.Annem hep şey derdi - babamla 42 yıllık evliler bu arada - kocasını çok öven kadın evde şiddet görüyor bile olabilir , fazla kulak asma milletin ilişkisiyle ilgili söylediklerine derdi.Bir sürü çift görmüştür eminim , bu çıkarımı öyle yapmıştır.Ben de böyle düşünüyorum.

Zaten burası uçmuş durumda , geçen bir konu vardı kadın kocasının aşırı cimriliğinden şikayet ederken araya kocasının söylediği sevgi sözcüklerini de sıkıştırıyordu.Biri kocasından dert yanar , diğeri gelir "Aaa kocam hiç öyle yapmaz." diye kocasını över.Annem hep şey derdi - babamla 42 yıllık evliler bu arada - kocasını çok öven kadın evde şiddet görüyor bile olabilir , fazla kulak asma milletin ilişkisiyle ilgili söylediklerine derdi.Bir sürü çift görmüştür eminim , bu çıkarımı öyle yapmıştır.Ben de böyle düşünüyorum.
Hatirladim o konuyu:) aktif yorum yapmistim hatta:) bi kadin kocasini baska bi kadina zaten niye overki:) kadin 42 yillik evliyse bise biliyoda konusuyodur yani :) helal olsun masallah 42 yil ozendim valla

Su anki ruh halimle bırak esimle evlenmeyi cinsel kimligimi bile degistiririm . ne derece sogudum sen dusun

Evet haklısınız. Ne diyelim o zaman hayırlısı.
Ama bazen nasıl diyeyim... Örnek veriyorum teyzem, soruyor evlilik nasıl diye ben de iyi diyorum iyi ki evlenmişiz ayrılsak başka kişiyle mutlu olamam yani kafa yapımın uyuştuğu daha iyi biri yoktur bence diyorum iyi bulduk birbirimizi.
Alaylı alaylı bakıyor suratıma birkaç yıl sonra görücem sizi diyor. Zaten 2 yıl olmuş anlaşamasak 2 yılda anlardım herhalde. Zamanla o aşk sevgi bitecek soguyacaksın diyor. Hislerime inanmıyor gibi yani.
Ama eşim bana, ben eşime sadık olup hata yapmadıktan sonra ne diye soğuyayım ki? Eşimin bazı huyları var annem olsun teyzem olsun itici buluyor ama ben bulmuyorum. Dobralığı mesela. Yanlışsa bir kişi annem bile olsa yanlışsın der.
Ben de öyleyim biraz. Ve bence bu kötü bir huy değil.
Ama neymiş bu huylarından zamanla soğuyacakmışım. Eşimden daha iyileri de varmış.
Yahu isterse olsun eşimden daha iyisi. Ama ben eşimi sevdikten sonra bana ne elin adamından.
Kimse mükemmel değil. Benim de çekilmez huylarım var eşimin de. Birbirimizi öyle kabul ettik sevdik niye soğuyalım ki.
Ama bunu kabul etmiyorlar neymiş bir gün soğuyacakmışım.
Birkaç kişi de böyle söyledi bir süre sonra soğuyor insan diye.
Ama kim ne derse desin soğumam için büyük yanlışlar yapması lazım. Zaman falan köreltmez bizi. Durduk yere soğumam. Mantıklı olan bu değil mi?
Evlilik nasıl gidiyor diye soran birine 'ayrılsak baskasıyla mutlu olamam' demek bence cok tuhaf. Konu oralara geliyo diyosunuz ama bence konuyu siz getiriyosunuz oralara. Ayrıca herkes kocanızın bu huyları sonradan rahatsız edecek dedigine göre acaba cok fazla cevreyi rahatsız eden huyu var da siz mi gormuyorsunuz? Herkesin bu sekilde konusması tuhaf çünkü.

Mutluluklar dilerim

Eşim ilk sevgilimdi, ben de onun ilk sevgilisiydim, yani şimdiye kadar ondan başka erkek tanımadım başka birinin elini tutmadım öpmedim, bu demek değil ki mükemmel uyumlu bir çiftiz hayır deli gibi kavga ettiğimiz de oluyor ama en büyük kavgamız maksimum 1 saattir, eşim çok yakışıklı dışarıdan bakınca milletin ouuw diyeceği bir adam hiç değil, bende Adriana değilim ama birbirimize bakınca kalbimi sıcacık eden bişiy var onda 8. Yılımız hala ilk gün ki gibi her baktığımda gülümseyerek bakarım, Allah’ım büyük konuşturmasın ondan öncesi olmadı sonrasını nasip etmesin, ölüm bile birlikte olsun diye dua ederim ne o bensiz kalsın ne ben onsuz :dua:

esimle ayrilsam bir daha evlenmem.Asik olur muyum olurum sevgililerim olur mu olur fakat evlenmem zira cok da matah bisiy degil evli olmak.

Hatirladim o konuyu:) aktif yorum yapmistim hatta:) bi kadin kocasini baska bi kadina zaten niye overki:) kadin 42 yillik evliyse bise biliyoda konusuyodur yani :) helal olsun masallah 42 yil ozendim valla
Anneler her şeyi bilir zaten genelde , hayat tecrübesi.Her anne böyle bence.Bizim oralarda da bi' laf vardır "Kocayla , çocuk övülmez." diye.Neden bilmem böyle söylenegelmiş.Ataların bi' bildiği olsa gerek.

Madem eşinizi seviyorsunuz tabiki sizin gözünüz ondan başka birini görmez, görmemeli... ne kadar saçma sapan düşünceler fln.. ne demek başka erkeklerde var diye akıl vermek evlisiniz siz yahu...

Soruya cevabım evlenmem..

Eşimle çok mutluyum hamdolsun.
"Ayrılırsam" diye düşünmemişimdir.
Ayrılık gelmez aklıma,bunu aklıma,aklımıza getireceğimiz krizlerimiz olmadı.
Velevki oldu öyle bişey,ondan sonra başkası ile evlenmem,evlilik defterini kapatırım sanırım.

Dilerim ölümle ayrılırız ve yine dilerim o da upuzun yıllar sonra olur.

Nerden geldi aklınıza yaa,bu konu çok tuhaf.

Back
X