- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
Bence kendini ifade etmekte problem yaşadı. Zaten konuda aşırı bir kafa karışıklığı var..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kendini ifade etmekte problem yaşadı. Zaten konuda aşırı bir kafa karışıklığı var..![]()
Küçümsediğim erkekler evli erkekler değil öncelikle. Evli erkekleri değil küçümsemek, küçümseyecek kadar incelemiyorum bile. Zorunuza gitti sanırım ama kusura bakmayın erkeklerin geneline bakış açım bu küçümsüyorum geneli aynı iğrenç zihniyete ve huya sahip.Küçümsediğin erkekler
Burda diğer üyelerin eşleri farkında misin
Hepimizin bir kocası hayat arkadası var
Kocanla anlaşıyorsan
Başkası ile evlenip evlenemeyeceğini
Buraya konu açacak kadar neden sorun ediyorsun?
Evet, dediklerin (ihanet, şiddet) acayip gelmiyor kimseye, zira burasi "dert" bölümüKüçümsediğim erkekler evli erkekler değil öncelikle. Evli erkekleri değil küçümsemek, küçümseyecek kadar incelemiyorum bile. Zorunuza gitti sanırım ama kusura bakmayın erkeklerin geneline bakış açım bu küçümsüyorum geneli aynı iğrenç zihniyete ve huya sahip.
Eşimi de onlardan ayrı tutuyorum ki tutmasam eşimle evlenmezdim.
Hem derdim başkasıyla evlenip evlenmemek değil kafamda bu zaten net eşimle ne şekilde ayrılırsak ayrılalım hayatıma başka birini almam. Derdim bu fikrimi onaylamayanlar. Kendi fikirlerini benimsemem için diretmeleri derdim. Yok efendim yanlış düşünüyormuşum ve bu muhabbet o kadar çok döndü ki artık merak ettim bir de kk kadınlarına sorayım dedim.
Ne eşlerinize bireysel olarak hakaret ettim ne de sizi küçümsedim. Soru sordum sadece benim gibi düşünen biri daha varmı diye merakımdan.
Neden bu kadar büyüttü bazılarınız anlam veremiyorum. Nedir yani bu yaa burada insanlar eşim soguk davranıyor aldatıyor bilmem ne diye konu açıdediklerin ölümü :cayip gelmiyorken mutluluktan bahsetmek mi acayip?
Varsayımlarınızla olaylara yaklaştığınız sürece kimseyle sağlıklı ilişki kuramazsınız. Bunu samimi söylüyorum eleştirme amacıyla değil sizi sizin içkn uyardım sadece.bana daha çok etraftaki herkesi kocişim, canım kocişim, en birinci benim kocişim diye diye darladığınız için insanlar sizden sıkılmış, siz de buraya gelip az da bizi darlamak istemişsiniz gibi geldi.
ayrıca evliliğnde mutlu olamayan insanlara, benim canım eşim, bitanem, biricik eşimcim inanılmaz mutluyuz denmez de teselli edilir bence
Varsayımlarınızla olaylara yaklaştığınız sürece kimseyle sağlıklı ilişki kuramazsınız. Bunu samimi söylüyorum eleştirme amacıyla değil sizi sizin içkn uyardım sadece.
Benim konuma gelince. Durduk yere kimseye özelimden bahsetmiyorum bahsedecek de değilim.
Soruyorlar merak ediyorlar ki, ben de en yakınlarım oldukları için evliliğim hakkında ayrıntı veriyorum.
Sormasalar bahsetmem bile.
Ki bilirsiniz yeni evli insanlara hep sorarlar evlilik nasıl, pişmanlık var mı iyi gidiyor mu ilk günkü gibi seviyor musun diye.
Ben onlar sorduğu için anlatıyorum.
Ve garip geliyor mutlu olmam hiç pişmanlık duymamam garip geliyor. Birkaç yıl sonra görürüm sizi diyorlar.
Ya da, ayrılık olsa illa daha iyisini bulup evlenirsin diye inatlaşıyorlar.
Ben de bu inatlarını garip buluyorum.
Ve hakikaten merakımdan sordum benim gibi düşünen var mı diye.
Ve evliliğim hakkındaki ayrıntıları durum daha iyi anlaşılsın diye yazdım. Ama herkes bunu gösteriş olarak algıladı. Sanırım illa eşim beni aldatıyor diye konu açmam lazım.
Hayatım hakkındaki ayrıntıları bilmeden bu şekilde yargılamanız saçma bence. Konuyu neden açtığımı ayrıntılıca anlatayım.Evet, dediklerin (ihanet, şiddet) acayip gelmiyor kimseye, zira burasi "dert" bölümü
Sorduğun şey kisiye gore, duygulara ve dusuncelere gore, hayat kosullarina gore degisebilecek bi durum.. Eski esimle birbirimize aşık oldugumuzda elbette ondan baskasi da olabilir diye dusunmedim ama su an, bosanmamin ustunden seneler geçtikten sonra "birini seversem neden olmasin" diyorum, gayet olağan bi durum..
Senin lafi oralara getirmendeki amaci çözemedim, zira akli basinda hic kimse mutlu oldugunu soyleyen insana senin cevrenin verdigi cevaplari vermez..
Burda konu acarken neyi amacladigini da hic anlayamadim, paravan bi dert ile mutlulugunu vurgulamak mi mesela?
Onun disinda gundelik hayatinda "benim mukemmel kocişim" modunda isen bu tarz yorumlar aliyor olabilirsin, "insan ne oldum dememeli" minvalinde..
Yazmayacaktim, yine duramadim..
Iyi forumlar..
Rose şarabı henüz denemedim ama karardut şarapla kornişon turşu harikaydı. Bir gün rose u da deniycemm.
Bu arada beni ne kadar iyi anlamışsınız. Ben de sizin gibi düşünüyorum ve merak ettim benim gibi olan var mı diye hepsi bu.
Benimle derdimi paylaşan arkadaşımda konuyu irdelemesin o zaman. Bana inatla soruyor kısaca iyi gidiyor dediğim halde hiç mi tartışmıyorsunuz diye inatla soruyor. Ne yani mutsuzuz deyip yalan mı söyleseydim.Canım benim burası bir derdim var köşesi. Gelip de burada eşiniövmek için konu açarsan tabiki eleştirilirsin. Aynı şekilde eşinden dert yanan arkadaşına da eşini övmüşsün, tepki almışsın. Biraz empati yapmayı, her doğruyu her yerde söylememeyi öğrenmen lazım. Anladık çok mutlusun, belki eşin hakkında ne söylesen kelimeler kifayesiz kalıyor, ama bunu dert köşelerine yada senünle derdini paylaşan arkadaşına değil eşine anlat.
Kk artık psikolojimi bozmaya başladı.karadut şarabı votka ile de güzel gider, yanında çikolata olursa süper olur. eğer kaldıysa bir kadeh için, konuda gereksiz yere çok üzerinize gelindi.
aslında gayet basit bir soruydu, ne hayatlar varmış yazık dedim çoğu yorumu okurken. bu mutsuzluk fazla çünkü herkese.
Karsimdaki mutsuz insanları kendi mutlulugumla ezip hor gören biriysem gerçekten ben helak olayım bir kere bu çok utanç kaynağı bir durum asla öyle bir niyetim olmadı bu suçlamanız çok ağır. Normal bir insan annesine en yakın gördüğü teyzesine hava atmaz. Onu geçtim kimseye hava atmaz. Amacım hava atmak falan değil. İrdeleyerek sormasalar ben de bu kadar anlatmam ki...Yakinlarinizin ustunuze bukadar gelmeleri hayatin gerceklerinden dolayi oluyor.
Yani siz demekki herseyi ballandira ballandira anlatiyorsunuz ki onlarda suan pembe bulutlarda oldugunuzu dusunmusler.
Eger gercekten mutluysaniz insanlara anlatmayi birakin derim.Nazar degmesin sonra.
Illaki yakinlarimizda olsa herseyi ayrintisiyla anlatmak zorunda degiliz.
Madem ustunuze gelmelerinden rahatsizsiniz bir dahaki soruslarinda kisa cvp verin anlarlar.sormazlar daha.
Bu durum burdan bakinca sizin hosunuza gitmis bunu hava atma kaynagi olarak goruyorsunuz gibi geldi.
Arkadaşının sıkıntısı varmış, eğer odersini anlatırken sana sorduğunda çok iyi giden bi evliliğin olduğunu söylersen bu abes kaçar. Bunun yerine arkadaşının evliliği üzerinden konuyu devam ettirebilirsin, sizin evliliğiniz gibi olması için fikir verebilirsin. O an gerçekten imrenmiş de olabilir. Veya hiç kavga etmiyor musumuz derken amacı örnek almak, fikir almak da olabilir. Akrabaların veya diğerleri evliliğin nasıl gidiyor diye sorduğunda sadece şükür iyi de geç. Detay vermene gerek yok ki. Bence şuanda çok mutlusun ve bunu biraz gereksiz yerde paylaşıyorsun insanlar da seninle o yüzden zıtlaşıyOr. Aslında haksız da sayılmazlar. Hayat tekdüze değil, inişler var çıkışlar var, hayatımın şu son 1 ayında yarın başımıza ne geleceği belli olmaz sözününün altına imzamı atacak konuma geldim. Madem seni negatif yönde etkiliyorlar okişilerle paylaşma, iyiyiz de geç, ozaman kimse sana o cümleleri kurmaz.Benimle derdimi paylaşan arkadaşımda konuyu irdelemesin o zaman. Bana inatla soruyor kısaca iyi gidiyor dediğim halde hiç mi tartışmıyorsunuz diye inatla soruyor. Ne yani mutsuzuz deyip yalan mı söyleseydim.
Sormasın arkadaş. En yakın arkadaşım bir de sözde. En yakın arkadaşa evliliğimin iyi gittiğini söylemek mi suç. Çok acayip gerçekten ya.
Hem soruyorlar hem de anlatınca ben suçluyum vallahi yalan söylemeyi iki yüzlüğü sonuna kadar hakediyoruz halk olarak.
Ve ayrıca konu açmamın amacı burada kocamı övmek değil. Evliliğim hakkındaki düşüncelerimden bahsetmesem olayı nasıl anlayacaksınız ki?
Asıl konu benim evliliğimi ve herşeye rağmen mutlu olmamı garip görüp inatla inanmayanlar. İnanmıyorlar ve geçici bunlar illa soğuyacaksın zamanla diyerek negatiflik yayıyorlar. E çevremdeki herkes böyle negatiflik yayınca kendimden şüphe ettim. Benim gibi olan hiç mi kimse yok merak ettim o yüzden konu açtım...