Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dert değil farkındayım ama çok merak ettim.
Ben öyle diyorum çok şükür iyi bir evliliğimiz var eşimle. Genel anlamda mutluyuz anlaşıyoruz.
Ve ben diyorum ki oldu da bir şekilde ayrıldık, bir daha başka bir erkeğe asla dönüp de bakmam.
Eşimle birbirimizi tamamladığımızı düşünüyorum. Beni ondan başka kimse çekemez, onu da benden başka kimse çekemez. Öyle bir uyumumuz var. Çevremizdeki herkes de aynı şeyi düşünüyor ve eşim gibi bir erkeğin olduğuna asla inanmıyorum eşim gerçekten farklı. Ve diğer erkeklerin geneline erkek gözüyle bile bakmıyorum sanki tipinden anlaşılıyor yahu ne oldukları. İçten içe küçümsüyorum diğer erkekleri.
Yani eşim gibi biriyle 'bile' anlaşamayıp ayrılırsak başka kimseyle mutlu olup evlenemem diye düşünüyorum
Ama çevremdeki çoğu kişi yanlış düşündüğümü söylüyor. İlla evlenirsin mutlu da olsursun diyor.
Ve bunu hep dile getiriyorlar.
Gerçekten yanlış mı düşünüyorum? Var mı benim gibi düşünen merak ettimm.
Küçümsediğin erkeklerDert değil farkındayım ama çok merak ettim.
Ben öyle diyorum çok şükür iyi bir evliliğimiz var eşimle. Genel anlamda mutluyuz anlaşıyoruz.
Ve ben diyorum ki oldu da bir şekilde ayrıldık, bir daha başka bir erkeğe asla dönüp de bakmam.
Eşimle birbirimizi tamamladığımızı düşünüyorum. Beni ondan başka kimse çekemez, onu da benden başka kimse çekemez. Öyle bir uyumumuz var. Çevremizdeki herkes de aynı şeyi düşünüyor ve eşim gibi bir erkeğin olduğuna asla inanmıyorum eşim gerçekten farklı. Ve diğer erkeklerin geneline erkek gözüyle bile bakmıyorum sanki tipinden anlaşılıyor yahu ne oldukları. İçten içe küçümsüyorum diğer erkekleri.
Yani eşim gibi biriyle 'bile' anlaşamayıp ayrılırsak başka kimseyle mutlu olup evlenemem diye düşünüyorum
Ama çevremdeki çoğu kişi yanlış düşündüğümü söylüyor. İlla evlenirsin mutlu da olsursun diyor.
Ve bunu hep dile getiriyorlar.
Gerçekten yanlış mı düşünüyorum? Var mı benim gibi düşünen merak ettimm.
Yani yani.. kimle mutsuz olmak icinde evlenmiyo sonucta.. bugun iyi olur yarin kotu.. kocanda olsa kuyruguna basman yeterli:)) buyuk konusmamak lazimEsimi benden baskasi çekemez bence o kisim kesin... Hayatta da hicbir sey imkansiz degil bence. Her sey olabilir. Yapmam dedigini yaparsin.
Aralar iyiyken iyi de olumsuz seyler yasanirsa herkesin gercek yuzu ortaya cikar bence.
tabi ya, herkes ne heveslerle hayallerle evleniyor ama bosanma asamasina gelirse en sevdigi insan, en nefret ettigi kisiye donusuyor. O yuzden maddi manevi tedbirli dusunmek lazim, bugun aramiz iyi diye kontrolu kimseye vermemek gerek.Yani yani.. kimle mutsuz olmak icinde evlenmiyo sonucta.. bugun iyi olur yarin kotu.. kocanda olsa kuyruguna basman yeterli:)) buyuk konusmamak lazim
Ben nazarada inaniyorum birde.. ya bole yukardaki arkadas demis.. kocisimde kocisim demek..bilmiyorum.. herkesin bilmesi gereken birsey mi bu? Bence degil. Deli gibi asik evlendik biz mesela..o zaman bile bole olmadigimi biliyorum...belki anormallik bendedir. Ben zaten abartmayi sevmiyorum bu konulari..seviyosan kendine..eski ask tabiiki yok bizde ama cocuklarimi seviyorum simdi cok titrerim ama hayatta bunu sosyal medyamda bile paylasmam..yazarsam buraya belki..tabi ya, herkes ne heveslerle hayallerle evleniyor ama bosanma asamasina gelirse en sevdigi insan, en nefret ettigi kisiye donusuyor. O yuzden maddi manevi tedbirli dusunmek lazim, bugun aramiz iyi diye kontrolu kimseye vermemek gerek.
Ben de nazara inaniyorum =) degiyor da yani. Oyle aktif sosyal medya kullananlara şaşiyorum. Bence buyuk cesaret. Niye milleti imrendiresin ki, mutluysan anin tadini çikar =)Ben nazarada inaniyorum birde.. ya bole yukardaki arkadas demis.. kocisimde kocisim demek..bilmiyorum.. herkesin bilmesi gereken birsey mi bu? Bence degil. Deli gibi asik evlendik biz mesela..o zaman bile bole olmadigimi biliyorum...belki anormallik bendedir. Ben zaten abartmayi sevmiyorum bu konulari..seviyosan kendine..eski ask tabiiki yok bizde ama cocuklarimi seviyorum simdi cok titrerim ama hayatta bunu sosyal medyamda bile paylasmam..yazarsam buraya belki..
Ben cogunun mutlu oldugunu dusunmuyorum, belkide icim fesattir:))Ben de nazara inaniyorum =) degiyor da yani. Oyle aktif sosyal medya kullananlara şaşiyorum. Bence buyuk cesaret. Niye milleti imrendiresin ki, mutluysan anin tadini çikar =)
Ruh sagliginizdan tereddüt edin su cümlelerden sonra .Ve diğer erkeklerin geneline erkek gözüyle bile bakmıyorum sanki tipinden anlaşılıyor yahu ne oldukları. İçten içe küçümsüyorum diğer erkekleri.
Ah ah o kimsenin çekmez dediğiniz huylarını öyle bir törpüler evlenirler ki, en yakınlarınız şaşar davranışlarına.Bence evlenmez. Evlenmek istese de evlenemez. Çünkü bazı huyları var ki benden başka kimsenin çekeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki eşim benden beter. Kadınlardan nefret ediyor yolda yürürken kendisine istemeden değdikleri zaman koluni silkeliyor iki saat sanki kirlenmiş gibi.
Sürdükleri parfüm, yüzlerine sürdükleri makyaj vs midesini bulandırıyor ve hep dalga geçiyor. Benimle evlenebilmesinin sebebi benim makyaj yapmamam. Aynı kafadayız yani.![]()
Anam dedim bu kiz ne diyo:))"Tavrımla ilgili açıklama yapmak zorunda değilim kimseye. Yakışıksızsa yakışıksız. Fikrinizi soran olmadı.
Gelip burada konu açmam hataydı zaten. Ve evet genelleme yapıyorum şu an;
Gereksiz gereksiz yorumlar yönlendirmeler yapmaktan başka hiçbir katkıları olmuyor kk üyelerinin.
Gerçekten burada boşa zaman harcıyorum anladım.
Çok gereksiz ve bir o kadar seviyesiz bir platform. Kimse haddini bilmiyorken benim bir iki lafımla ortalık kaynıyor. Ama kimse haddini aşan şahıslara laf söylemiyor.
Haddini aşana haddimi aşarak karşılık veririm. Hakettiği gibi...
Bence siz de fazla uzatmayın yoksa daha kırıcı olabilirim şu an.
23 Haziran 2018Şikayet EtFavori
Beğen"
Şu yorum başka bir konunuzda biz üyelere yazdığınız mesaj. Bu yorumun üzerine bizim fikrimizi merak etmeniz çok komik.