Eşimle bana yaklasmiyor

Hiç bişey demiyorlar herşey temiz çıkıyor ama koku nasıl oluşuyor anlamiyorum
Kuzenim doktor mantar enfeksiyonu ve kokulu akıntı şikayetimi söylediğimde bana sunduğu çözümleri seninle paylaşayım. ( Bu arada ilaç tedavisi de oldum antibiyotik, tek kullanımlık toz , fitil ve krem) ( Dağ ayısı kocan için değil senin için)
  • yüzde yüz pamuklu iccamasiri kullan yüksek ısıda yika ve muhakkak utule
  • akıntı yogunsa gün içinde evde değilsen günlük ped sık degistir, imkan varsa iccamasiri da değiştir.
-İlişkiden hemen önce duşa gir
-tuylerin uzamasına izin verme
-Her tuvalet ihtiyacından sonra muhakkak güzelce kurula.
-Evin içinde boydan elbise pijamalardan giy ,altına iccamasiri giyme hava alsın.
Odada güneş isiginin geldigi ama pencere vs kimsenin göremeyeceği bir köşeye uzanıp guneslendir.
- deniz suyu iyi gelebilir

Üzgünüm ama seven adam davranışı bu değil. Elinizde olmayan nedenle yaşadığınız bu durumda alır sizi takar koluna birlikte doktora giderdiniz gerekirse. Sevmek böyle birşey değil
Sevmiyor demek ki hiç bir zaman destek çıkmadı

uzak dururum illaki ama çözüme kavusturmak için ona destekde olurum onurunu kırmam aşağılamam bence durum kokudan öte bi durum

Konu sahibinin yaklaşımında da hata var. Eşine: "Kokuya nasıl odaklanıyorsun vb" demek ve ne olursa olsun birlikteliğe teşvik etmek yerine; kendi sağlığı için tam tersine çok dikkatli olmalı. Eşiyle ilk doktora gittiğinde, doktor hangi teşhisle adama da antibiyotik yazdı mesela bu çok önemli.

E esrdh hastanede cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test istediniz mi ? Eşiniz size bir hastalık taşımış olabilir mi ? Koku sorununuz beraberlik yaşamadığınızda da yoğun olarak devam ediyor mu ? İlişki sonrası koku artıyor demiştiniz, prezervatif kullanmıyorsanız; eşinizden geçen vücut sıvıları rahatsızlığınızı tetikliyor olabilir. Doktora sordunuz mu ?

Üzgünüm ama seven adam davranışı bu değil. Elinizde olmayan nedenle yaşadığınız bu durumda alır sizi takar koluna birlikte doktora giderdiniz gerekirse. Sevmek böyle birşey değil
Kesinlikle ben 1 ay yasadim. Kokudan ben duramiodum esim cok degil ya falan diyodu ama coktu. Doktora gittim iste duzeldi. Ilk kex ole bisi olmustu. Siz kac yillk evliydiniz hepmi bu sorun vardi

Bunları yapicam kendim için

Yok kullanmiyoduk ondanda geçmis olabilir doktorda ilski sirasinda geçmiştir diye yazdı ilaci

Aklıma hep ben nasıl insanım bu kadr mı kötüyüm pis bı insanım gbi şeyler geliyor

Hayır tabiki değilsiniz. Eşiniz yalan söylüyor. Bakın ben sağlık çalışanıyım. Bir çok enfeksiyonu olan insan gördüm. Hiç öyle temizlendikten sonra amam aman bir koku almadım. Eşiniz boşanmak istiyor bununda bahane olarak sunuyor size.

Peki koku sizi rahatsız etmiyor mu?

Adam sizi gözden çıkarmış,siz ise konuştuğu biri var deyip normalleştiriyorsunuz.Zina sadece sex yaparak olmuyor,adam düpedüz aldatıyor sizi.Bir cacık olmaz bundan,boşanın ve kurtulun.
Zina ediyo tabiki her türlü sözleri kalbimi kiriyor güzelce bosanabiilir

Evet boşanmak istiyor bunlarda bahanesi oldu

Zina ediyo tabiki her türlü sözleri kalbimi kiriyor güzelce bosanabiilir
O değil,siz boşayacaksınız.Belki size enfeksiyon bulaştıran o,ne malum başka kadınlarla düşüp kalkmadığı.Kendinize biraz saygınız varsa boşayın bu adamı ve güzelce tedavinizi olup tertemiz bir hayata yelken açın.

Onada antbiyotik yazdı ama kullanmadi

Ama çaresine bakmasam çok doktora gittim ilaç kullandım faydası olmadı ne yapabilirim bu nasıl bahane olur
Adama doktor ilaç vermiş kullanmıyor, siz isterseniz bin kere daha ilaç kullanın tavsiye alın vs vs geçmez aksine çok ilaç kullandığınız için flora bozulur. Bi yerde ilaçla siz denge sağlıyorsunuz sonra adam geliip hoop bakteriyi tekrar koyuyor. Geçmesi mümkün değil bu şekilde. Belli ki bakteri kaynağı kendisi yoksa niye geçmesin

Su an inanilmaz uzuldum.

Su erkekler kapatilabilir mi artik yeter yani.
Ama çaresine bakmasam çok doktora gittim ilaç kullandım faydası olmadı ne yapabilirim bu nasıl bahane olur

Hicbir kadin hayir daha dogrusu hicbir insan evladina bu yapilmaz.

Aldattiysan adam gibi git baskasina asik oldum de, eşine haklarini ver defol git, ozguveniyle oynamak neden, cok asagilik bir tutum.

Konu sahibi sorun sizde degil, esinizde ve diger kadinda. Esiniz ikiniz arasinda cinsel hastalik tasiyip duruyor, yani muhtemelen de tedaviniz bu sebeple sonuclanamiyor.

Kendisiyle cinsel munasebeti kestikten sonra son kez doktora gidin, tedavi olun ve bir daha da kendisiyle asla ayni yataga dahi girmeyin.

Ve lutfen bu adam icin bir damla bile gozyasi dokmeyin. Vurdugu yerden yaralanmasi dilegiyle.

Size sariliyorum üzülmeyin lütfen.

Şu durumda adamın bir kabahati yok iğrenmekte haklı
Siz olsanız siz de iğrenirsiniz uzak durursunuz
Size özelden iki tavsiye yazayım ister misiniz kokunun geçmesi için

Vajina floranız mı bozuldu acaba ? O yüzden olabilir mi koku? Fazla fitil antibiyotik ilaç duş jeli vs ile yıkamak florayı bozar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…