- 22 Aralık 2021
- 2.315
- 3.169
- 83
Bahane üretiyor, gerçekten seven insan çözüm bulmaya çalışırAklıma hep ben nasıl insanım bu kadr mı kötüyüm pis bı insanım gbi şeyler geliyor
Böyle bir adam için üzülmeye degmez, henüz gençsin yıllarını heba etme. Sen çok değerlisin önce bunu bil. Şu beş para etmez adamlar için üzülüyorsunuz ya ben ne diyeyim size. Güçlü olun yahu, inanın çok zor değil..Size değer vermeyene değer vermeyin, yol verin gönderin
Kuzenim doktor mantar enfeksiyonu ve kokulu akıntı şikayetimi söylediğimde bana sunduğu çözümleri seninle paylaşayım. ( Bu arada ilaç tedavisi de oldum antibiyotik, tek kullanımlık toz , fitil ve krem) ( Dağ ayısı kocan için değil senin için)Hiç bişey demiyorlar herşey temiz çıkıyor ama koku nasıl oluşuyor anlamiyorum
Sevmiyor demek ki hiç bir zaman destek çıkmadıÜzgünüm ama seven adam davranışı bu değil. Elinizde olmayan nedenle yaşadığınız bu durumda alır sizi takar koluna birlikte doktora giderdiniz gerekirse. Sevmek böyle birşey değil
Öyle diyorum hani sonuçta erkeksin o sıra nasıl o kokuya odakliyniyosun diyorum o koku içi. Sana yaklaşmak istemiyorum diyo yani mesela iliski sırasında ne öper ne başka bişey DHA bide güler bana sanki karşında çocuk varmisda sakalasiyomus gibi
uzak dururum illaki ama çözüme kavusturmak için ona destekde olurum onurunu kırmam aşağılamam bence durum kokudan öte bi durum
Kesinlikle ben 1 ay yasadim. Kokudan ben duramiodum esim cok degil ya falan diyodu ama coktu. Doktora gittim iste duzeldi. Ilk kex ole bisi olmustu. Siz kac yillk evliydiniz hepmi bu sorun vardiÜzgünüm ama seven adam davranışı bu değil. Elinizde olmayan nedenle yaşadığınız bu durumda alır sizi takar koluna birlikte doktora giderdiniz gerekirse. Sevmek böyle birşey değil
Bunları yapicam kendim içinKuzenim doktor mantar enfeksiyonu ve kokulu akıntı şikayetimi söylediğimde bana sunduğu çözümleri seninle paylaşayım. ( Bu arada ilaç tedavisi de oldum antibiyotik, tek kullanımlık toz , fitil ve krem) ( Dağ ayısı kocan için değil senin için)
-İlişkiden hemen önce duşa gir
- yüzde yüz pamuklu iccamasiri kullan yüksek ısıda yika ve muhakkak utule
- akıntı yogunsa gün içinde evde değilsen günlük ped sık degistir, imkan varsa iccamasiri da değiştir.
-Her tuvalet ihtiyacından sonra muhakkak güzelce kurula.
-Evin içinde boydan elbise pijamalardan giy ,altına iccamasiri giyme hava alsın.
Odada güneş isiginin geldigi ama pencere vs kimsenin göremeyeceği bir köşeye uzanıp guneslendir.
- deniz suyu iyi gelebilir
Adam sizi gözden çıkarmış,siz ise konuştuğu biri var deyip normalleştiriyorsunuz.Zina sadece sex yaparak olmuyor,adam düpedüz aldatıyor sizi.Bir cacık olmaz bundan,boşanın ve kurtulun.Ben 30 o da 35 çocuğumuz yok
Yok kullanmiyoduk ondanda geçmis olabilir doktorda ilski sirasinda geçmiştir diye yazdı ilaciKonu sahibinin yaklaşımında da hata var. Eşine: "Kokuya nasıl odaklanıyorsun vb" demek ve ne olursa olsun birlikteliğe teşvik etmek yerine; kendi sağlığı için tam tersine çok dikkatli olmalı. Eşiyle ilk doktora gittiğinde, doktor hangi teşhisle adama da antibiyotik yazdı mesela bu çok önemli.
E esrdh hastanede cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test istediniz mi ? Eşiniz size bir hastalık taşımış olabilir mi ? Koku sorununuz beraberlik yaşamadığınızda da yoğun olarak devam ediyor mu ? İlişki sonrası koku artıyor demiştiniz, prezervatif kullanmıyorsanız; eşinizden geçen vücut sıvıları rahatsızlığınızı tetikliyor olabilir. Doktora sordunuz mu ?
Umarım iyi olursun. Hava alması çok önemli. Ben evin icindeysem iç çamaşırı giymiyorum boydan bir elbisem var giyiyorum etek olur artık sizde ne varsa.Bunları yapicam kendim için
Aklıma hep ben nasıl insanım bu kadr mı kötüyüm pis bı insanım gbi şeyler geliyor
Peki koku sizi rahatsız etmiyor mu?İyi aksamlar herkese beni bi derdim var eşimle başlarda bana yaklsiyordu hic bir sorun yoktu ama sonra yaklasmamaya başladı cinsel hayatımız yok gibi ben isteyince geliyor sadece 1 yada 2 ayda bir neymiş vajinamdan kötü koku geliyormuş ve o yüzden yanıma yaklasmak istemiyormuş bana karşı yaklasamiyormuş boşanma derecesindeyiz bunları öne sürüyor çok doktora gittim koku gitsin diye fitil kullandim ama yine geçmedi açıkçası ne yapmaliyum çok üzülüyorum sanki benden igreniyor
Zina ediyo tabiki her türlü sözleri kalbimi kiriyor güzelce bosanabiilirAdam sizi gözden çıkarmış,siz ise konuştuğu biri var deyip normalleştiriyorsunuz.Zina sadece sex yaparak olmuyor,adam düpedüz aldatıyor sizi.Bir cacık olmaz bundan,boşanın ve kurtulun.
Evet boşanmak istiyor bunlarda bahanesi olduHayır tabiki değilsiniz. Eşiniz yalan söylüyor. Bakın ben sağlık çalışanıyım. Bir çok enfeksiyonu olan insan gördüm. Hiç öyle temizlendikten sonra öyle amam aman bir koku almadım. Eşiniz boşanmak istiyor bununda bahane olarak sunuyor size.
Yani kastettiğim öyle bir koku var ise sizde rahatsız olursunuz.Peki koku sizi rahatsız etmiyor mu?
O değil,siz boşayacaksınız.Belki size enfeksiyon bulaştıran o,ne malum başka kadınlarla düşüp kalkmadığı.Kendinize biraz saygınız varsa boşayın bu adamı ve güzelce tedavinizi olup tertemiz bir hayata yelken açın.Zina ediyo tabiki her türlü sözleri kalbimi kiriyor güzelce bosanabiilir
Onada antbiyotik yazdı ama kullanmadi
Adama doktor ilaç vermiş kullanmıyor, siz isterseniz bin kere daha ilaç kullanın tavsiye alın vs vs geçmez aksine çok ilaç kullandığınız için flora bozulur. Bi yerde ilaçla siz denge sağlıyorsunuz sonra adam geliip hoop bakteriyi tekrar koyuyor. Geçmesi mümkün değil bu şekilde. Belli ki bakteri kaynağı kendisi yoksa niye geçmesinAma çaresine bakmasam çok doktora gittim ilaç kullandım faydası olmadı ne yapabilirim bu nasıl bahane olur
Ama çaresine bakmasam çok doktora gittim ilaç kullandım faydası olmadı ne yapabilirim bu nasıl bahane olur
Şu durumda adamın bir kabahati yok iğrenmekte haklıİyi aksamlar herkese beni bi derdim var eşimle başlarda bana yaklsiyordu hic bir sorun yoktu ama sonra yaklasmamaya başladı cinsel hayatımız yok gibi ben isteyince geliyor sadece 1 yada 2 ayda bir neymiş vajinamdan kötü koku geliyormuş ve o yüzden yanıma yaklasmak istemiyormuş bana karşı yaklasamiyormuş boşanma derecesindeyiz bunları öne sürüyor çok doktora gittim koku gitsin diye fitil kullandim ama yine geçmedi açıkçası ne yapmaliyum çok üzülüyorum sanki benden igreniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?