- 21 Ağustos 2022
- 2.054
- 7.006
- 108
- 33
Ee sorun zaten belliymiş. Adam başkasıyla konuşuyor belki de cinsellik yaşıyor onunla. Siz neden sorunu kendinizde arıyorsunuz? Böyle adamla zaten sevişmeyin, hastalık taşıyabilir size Allah korusun.Evet konuştuğu biri var çünkü
Dışarda arayış icindeymis hep beni istemiyornası yaaa
Aynen öyle çünkü evlendigmizde böyle değildi kendi istiyodu simdi birini bulunca vazgeçti bendenEe sorun zaten belliymiş. Adam başkasıyla konuşuyor belki de cinsellik yaşıyor onunla. Siz neden sorunu kendinizde arıyorsunuz? Böyle adamla zaten sevişmeyin, hastalık taşıyabilir size Allah korusun.
Ayrıca her vajinanın kokusu vardır. Odaya yayılacak kadar değilse cinselliğe engel değildir. Tamamen bahane. Önceden adam sizinle birlikte oluyormuş. Bu koku durumunun sizde de birden bire ortaya çıktığını sanmıyorum, muhtemelen öncesinde de vardı ama eşinizin konuştuğu başka biri yoktu o dönemler.
Film vajina probiyotiği hangisiydi alayım ben de?Ben geçen sene çamaşırımda resmen soğan kokusu aldım, ardından hemen doktora. Fitiller, vajina probiyotikleri ile geçti. Tövbeler olsun yani tuvalete girmek istemiyordum kokuyu almayayım diye. Her gün ph intim jel kullanırım, çamaşırım pamukludur, çamaşırıma değil ama kıyafetin iç kısmına lavanta damlatırım, vücudum kremlidir, kıl tüy meselesi zaten yok ama işte olunca oluyor. Bunlara rağmen resmen soğan doğranmış kesme tahtası gibi koktu ya. Gıda olarak da biraz perhiz yapılıp, probiyotikle mutlaka dengelenmeli tedavi, o kısmı atlıyor olabilirsiniz.
Ya adam sizi alenen aldatıyor siz gelmiş burda kokuyu giderip o şrefsizi koynunuza alma derdindesiniz. Konunuz boşanmak üzerine olmalıydı. O vakit kuma olarak gelsin siz zaten ok siniz.Dışarda arayış icindeymis hep beni istemiyor
Siz gerçek misiniz ya? Adam zaten başkasıyla konuşuyormuş ve siz bunu biliyormuşsunuz. Neden ilk defa duymuş gibi davranıyorsunuz? Başkasıyla konuşan adamın mantığı zaten budur. Sizinki sadece fazla açık sözlü olan türdenmiş. Bunun sebebi de bizzat sizsiniz. Sakinliğiniz ve bu aldatma ile ilgili hiçbir şey yapmadığınız için bu adam böyle yüzsüz yüzsüz konuşuyor. Ayy sinir oldum sizin sakinliğinize de eşinizin pişkinliğine de.Evet gece buraya yazdıktan sonra konuştuk bana ben seni arkadaş olarak goruyom kokudan dolayı sana yaklaşmak istemiyorum çünkü o kokuyu alınca tuhaf oluyorum diyo istemiyorum diyo kendi başka kadınlarla yatıp kalkacakmis hevesini alacakmış bende evde olacakmisim cinsel ilişki olmuycak benimle ama o hersyi yapacakmis bu arada tedavimo gorecekmisim geçerse yanıma gelecekmiş yaklasacakmis keşke adabiyla bosanacagini soyleseydi bunları hiç bilmeseydim çok üzuldum nefes alamıyorum dün geceden beri o kadar ruhum sıkılıyor ki anlatamam burda kimsemde yok
Çok üzüldüm adınıza, ee şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz. Bi komsumunuz kocasida işleri açıldı birden zengin oldu. İki cocuğuda vardı. Ben hayatımı yasamak istiyorum demiş boşandı eşinden. Hayatta insanın başına herşey geliyor. Bu sizin eksikliğiniz değil, eşinizin hanzoluğu.Evet gece buraya yazdıktan sonra konuştuk bana ben seni arkadaş olarak goruyom kokudan dolayı sana yaklaşmak istemiyorum çünkü o kokuyu alınca tuhaf oluyorum diyo istemiyorum diyo kendi başka kadınlarla yatıp kalkacakmis hevesini alacakmış bende evde olacakmisim cinsel ilişki olmuycak benimle ama o hersyi yapacakmis bu arada tedavimo gorecekmisim geçerse yanıma gelecekmiş yaklasacakmis keşke adabiyla bosanacagini soyleseydi bunları hiç bilmeseydim çok üzuldum nefes alamıyorum dün geceden beri o kadar ruhum sıkılıyor ki anlatamam burda kimsemde yok
Şu Allah'ın işine bakAynen öyle çünkü evlendigmizde böyle değildi kendi istiyodu simdi birini bulunca vazgeçti benden
Bu öküzün mesleği ne cok merak ettim?Evet gece buraya yazdıktan sonra konuştuk bana ben seni arkadaş olarak goruyom kokudan dolayı sana yaklaşmak istemiyorum çünkü o kokuyu alınca tuhaf oluyorum diyo istemiyorum diyo kendi başka kadınlarla yatıp kalkacakmis hevesini alacakmış bende evde olacakmisim cinsel ilişki olmuycak benimle ama o hersyi yapacakmis bu arada tedavimo gorecekmisim geçerse yanıma gelecekmiş yaklasacakmis keşke adabiyla bosanacagini soyleseydi bunları hiç bilmeseydim çok üzuldum nefes alamıyorum dün geceden beri o kadar ruhum sıkılıyor ki anlatamam burda kimsemde yok
Ya adamlar şey derdine düştü mü kadın üstüne zıçsa yapıyorlar. Hatta bunun fetişleri var üstüne işeten zçtıran, bu beyimiz kokudan rahatsız olmuşmuş kendi kıllı gtünün kokusundan da donu erimiştir kesin.Ee sorun zaten belliymiş. Adam başkasıyla konuşuyor belki de cinsellik yaşıyor onunla. Siz neden sorunu kendinizde arıyorsunuz? Böyle adamla zaten sevişmeyin, hastalık taşıyabilir size Allah korusun.
Ayrıca her vajinanın kokusu vardır. Odaya yayılacak kadar değilse cinselliğe engel değildir. Tamamen bahane. Önceden adam sizinle birlikte oluyormuş. Bu koku durumunun sizde de birden bire ortaya çıktığını sanmıyorum, muhtemelen öncesinde de vardı ama eşinizin konuştuğu başka biri yoktu o dönemler.
Ağır bı koku balık kokusu gibi mi desem yoksa DHA farklı bişey mi tam olarak adlandiramiyorum
Nasıl adamın ereksiyon probleminden ötürü boşanmak mantıklı geliyorsa aynı şekilde kadının da vajina kokusundan ötürü uzaklaşmak mantıklı, lakin doktora tekrar gidin ya da yediklerinizi değiştirin. Ananasın vajina konusunda faydalı olduğunu biliyorum.İyi aksamlar herkese beni bi derdim var eşimle başlarda bana yaklsiyordu hic bir sorun yoktu ama sonra yaklasmamaya başladı cinsel hayatımız yok gibi ben isteyince geliyor sadece 1 yada 2 ayda bir neymiş vajinamdan kötü koku geliyormuş ve o yüzden yanıma yaklasmak istemiyormuş bana karşı yaklasamiyormuş boşanma derecesindeyiz bunları öne sürüyor çok doktora gittim koku gitsin diye fitil kullandim ama yine geçmedi açıkçası ne yapmaliyum çok üzülüyorum sanki benden igreniyor
bilmediğim için soruyorum ben cok günlük ped kullanıyorum akıntım oldugu ıcın kokuya etkısı nedirTer kokusuna benzer soganimsi eksi bir kokuysa sebebi kilo o acidan sormustum.
Ama tum ilaclara, antibiyotiklere ragmen duzelmediyse yapabileceginiz seyler var
Intim jel ve vajina florasini duzenleyen probiyotiklerden kullanmak
Yogurt tuketmek
Ananas tuketmek
Vajinal dus asla ama asla yapmamak
Sabun vb kozmetik urunleri vajinaya surmemek
Bir sure acili, eksili, sarimsakli soganli yemeklerden uzak durmak
Gunluk ped asla kullanilmamali
Ve ayrica dediginiz koku balik kokusu ise bunu doktora bu sekilde ozellikle soylemek
Bir de ozellikle cinsel iliski sonrasi koku varsa sebebi siz degil esinizde olabilir.
Evet agız kokusu, vajina kokusu ereksiyon olmama, cinsel isteksizlik elbette ayrılmak için yeterli sebepler ama aldatmak için değil. Adam zaten şerefsizin önde gideni bi de hiç ar yok gözüne soka soka aldatıp meşrulaştırıyor. Konu sahibi önce ayrılmalı sonra da tedavisine bakmalı.Nasıl adamın ereksiyon probleminden ötürü boşanmak mantıklı geliyorsa aynı şekilde kadının da vajina kokusundan ötürü uzaklaşmak mantıklı, lakin doktora tekrar gidin ya da yediklerinizi değiştirin. Ananasın vajina konusunda faydalı olduğunu biliyorum.
Yıllardır bilmiyorum konuştuğunu kadini söyledi bosanalim dedi bende neden bi kadın yuva dagityosun dedim o da bunları söyledi pişkinlikmi oluyor bu sakinlik mi oluyor ne acı çekiyorum burda ben siz ordan piskinisiniz sakinsiniz kimse yuvası dağılmaz istemezSiz gerçek misiniz ya? Adam zaten başkasıyla konuşuyormuş ve siz bunu biliyormuşsunuz. Neden ilk defa duymuş gibi davranıyorsunuz? Başkasıyla konuşan adamın mantığı zaten budur. Sizinki sadece fazla açık sözlü olan türdenmiş. Bunun sebebi de bizzat sizsiniz. Sakinliğiniz ve bu aldatma ile ilgili hiçbir şey yapmadığınız için bu adam böyle yüzsüz yüzsüz konuşuyor. Ayy sinir oldum sizin sakinliğinize de eşinizin pişkinliğine de.
Adliye açıktır.Çok sağolun dün konuştum ve ben seni kadın olarak görmüyorum sana karşı istekli değilim dedi başka kadınlarda hevesi kalmış onlardan hevesi almak istiyormuş bende evde oturacamisim ama cinsel iliskimiz olmuyacakmis
Evet bosanalim o zaman dedim hiç sesini çıkarmıyorAdliye açıktır.
Ortada yuva yok hanfendi.Adam sizi eşi olarak görmüyor, onun için siz evde hizmet gören birisiniz. O sizi boşayıp kapının önüne koymadan siz boşayın. Hazır cocuk da yok geç kalmayın. Gençsiniz çalışır kendinize gelirsiniz özgüveniniz tazelenir, tedavinizi de olur gerçek bi yuva kurarsınız.Yıllardır bilmiyorum konuştuğunu kadini söyledi bosanalim dedi bende neden bi kadın yuva dagityosun dedim o da bunları söyledi pişkinlikmi oluyor bu sakinlik mi oluyor ne acı çekiyorum burda ben siz ordan piskinisiniz sakinsiniz kimse yuvası dağılmaz istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?