Eşimle bana yaklasmiyor

Evet konuştuğu biri var çünkü
Ee sorun zaten belliymiş. Adam başkasıyla konuşuyor belki de cinsellik yaşıyor onunla. Siz neden sorunu kendinizde arıyorsunuz? Böyle adamla zaten sevişmeyin, hastalık taşıyabilir size Allah korusun.
Ayrıca her vajinanın kokusu vardır. Odaya yayılacak kadar değilse cinselliğe engel değildir. Tamamen bahane. Önceden adam sizinle birlikte oluyormuş. Bu koku durumunun sizde de birden bire ortaya çıktığını sanmıyorum, muhtemelen öncesinde de vardı ama eşinizin konuştuğu başka biri yoktu o dönemler.

Aynen öyle çünkü evlendigmizde böyle değildi kendi istiyodu simdi birini bulunca vazgeçti benden

Film vajina probiyotiği hangisiydi alayım ben de?

Siz gerçek misiniz ya? Adam zaten başkasıyla konuşuyormuş ve siz bunu biliyormuşsunuz. Neden ilk defa duymuş gibi davranıyorsunuz? Başkasıyla konuşan adamın mantığı zaten budur. Sizinki sadece fazla açık sözlü olan türdenmiş. Bunun sebebi de bizzat sizsiniz. Sakinliğiniz ve bu aldatma ile ilgili hiçbir şey yapmadığınız için bu adam böyle yüzsüz yüzsüz konuşuyor. Ayy sinir oldum sizin sakinliğinize de eşinizin pişkinliğine de.

Çok üzüldüm adınıza, ee şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz. Bi komsumunuz kocasida işleri açıldı birden zengin oldu. İki cocuğuda vardı. Ben hayatımı yasamak istiyorum demiş boşandı eşinden. Hayatta insanın başına herşey geliyor. Bu sizin eksikliğiniz değil, eşinizin hanzoluğu.

Bu öküzün mesleği ne cok merak ettim?

Ya adamlar şey derdine düştü mü kadın üstüne zıçsa yapıyorlar. Hatta bunun fetişleri var üstüne işeten zçtıran, bu beyimiz kokudan rahatsız olmuşmuş kendi kıllı gtünün kokusundan da donu erimiştir kesin.

Ağır bı koku balık kokusu gibi mi desem yoksa DHA farklı bişey mi tam olarak adlandiramiyorum

Vajinadan balık kokusunun gelmesinin nedeni gardnerella enfeksiyonudur. Gardnerella enfeksiyonun diğer adı bakteriyel vajinosisdir. Bakteriyel vajinosis vajen florası bozulduğunda ortaya çıkar. Cinsel ilişki sırasında veya normal zamanda vajinadan kokmuş balık kokusuna benzer koku gelir.

Bahsettiğiniz koku enfeksiyona bağlıymış. O kadar ilaç antibiyotik nasıl fayda etmemiş anlayamadım? Bunu kendi sağlığınız için söylüyorum. Yoksa siz lavanta, zambakta koksanız adamın aklı başkasında olduğu için yine bir bahanesi olacak bence. Ve hayatında başkası olan bir adamı da bu kadar ciddiye almayın bence.

Nasıl adamın ereksiyon probleminden ötürü boşanmak mantıklı geliyorsa aynı şekilde kadının da vajina kokusundan ötürü uzaklaşmak mantıklı, lakin doktora tekrar gidin ya da yediklerinizi değiştirin. Ananasın vajina konusunda faydalı olduğunu biliyorum.

bilmediğim için soruyorum ben cok günlük ped kullanıyorum akıntım oldugu ıcın kokuya etkısı nedir

Evet agız kokusu, vajina kokusu ereksiyon olmama, cinsel isteksizlik elbette ayrılmak için yeterli sebepler ama aldatmak için değil. Adam zaten şerefsizin önde gideni bi de hiç ar yok gözüne soka soka aldatıp meşrulaştırıyor. Konu sahibi önce ayrılmalı sonra da tedavisine bakmalı.

Yıllardır bilmiyorum konuştuğunu kadini söyledi bosanalim dedi bende neden bi kadın yuva dagityosun dedim o da bunları söyledi pişkinlikmi oluyor bu sakinlik mi oluyor ne acı çekiyorum burda ben siz ordan piskinisiniz sakinsiniz kimse yuvası dağılmaz istemez

Belki de koku yok bahsettigi gibi..
Pamuklu camasir kullanip dusunuzu aldiysaniz kokmaz ki..

Ortada yuva yok hanfendi.Adam sizi eşi olarak görmüyor, onun için siz evde hizmet gören birisiniz. O sizi boşayıp kapının önüne koymadan siz boşayın. Hazır cocuk da yok geç kalmayın. Gençsiniz çalışır kendinize gelirsiniz özgüveniniz tazelenir, tedavinizi de olur gerçek bi yuva kurarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…