Bence sizin floranız bozulmuş. Çamaşır günde en az 2 değişin ve uyurken çıkartın hava alsın. Bi müddet antibiyotik kullanmayın yazık vucudunuzaKokuyu hissdeyrm bende ama ortama yayılacak kadr değil yani ya peçete koyuyorm yada günlük ped takıyorum bunları yapmazsa iç camasirim kötü olur mecbur kullaniyorum
Bakin size soyle bi tavsiyede bulunayım. Baska arastirmalar yaparken bu konudan edindigim bilgiler. Türkiyede genelde bir 2 bakterinin sebep oldugu seylere iliskin fitil antibiytik veriyorlar. Mesela Almanyada bakterial vajinos’a hemen bakarlar ana turiyede buna bakilmadigini duymustum ve bu balik kokusu yapar ve ilaci fitili baskadir bir ornek sadece. Siz ozel bir laboratuvar a gidin istanbulda vardi vajinal icin ozel suruntu alip cook detayli bir inceleme yapiyorlar. Size verilen fitil ya da antibiyotiklerin yok edemedigi baska bir bakteri turu olabilir mutlaka bu dedigimi aradtirin.Yok temizligine dikkt ediyorum yine aynı şekilde
Ay biz erkeğin göt*nün kılını görsek iğrenmeyiz kokudan iğrenecek kadar hassas bir erkeğin evlenmesi de saçma. Evlilik bu yarın bir gün yaşlanınca şeyinin kılı beyazlayınca ne yapacakmış?İyi aksamlar herkese beni bi derdim var eşimle başlarda bana yaklsiyordu hic bir sorun yoktu ama sonra yaklasmamaya başladı cinsel hayatımız yok gibi ben isteyince geliyor sadece 1 yada 2 ayda bir neymiş vajinamdan kötü koku geliyormuş ve o yüzden yanıma yaklasmak istemiyormuş bana karşı yaklasamiyormuş boşanma derecesindeyiz bunları öne sürüyor çok doktora gittim koku gitsin diye fitil kullandim ama yine geçmedi açıkçası ne yapmaliyum çok üzülüyorum sanki benden igreniyor
Üzerine pijama giyince aynı şey olmaz mı? Gecelik mi giymek lazım?Konu sahibi eşin bahane arıyor boşuna ilaç milaç kullanma.
Konudan bağımsız olarak hanımlar; mümkün olduğunca iç çamaşırı kullanmayın. Zaten yıkamadan falan bahsetmiyorum bile artık kimse vajinasına sabun, duş jeli vs değdirmiyordur. Gece yatarken özellikle pamuklu ve rahat pijamalar tercih edip iç çamaşırı kullanmayın.
Pijama ve iç çamaşırı aynı darlıkta değil ki nasıl aynı şey olsun. Gecelik de olur farketmez. Bir doktor söylemişti bana. Mümkün olduğunca iç çamaşırından uzak dur zaten gün boyu vajina iç çamaşırının içinde ister istemez havasız kalıyor, eve gelince çıkar ki hava alsın diye. Ben de öyle yapıyorum. Bununla alakası var mı bilmiyorum ama önceden farklı yerde tuvalete girdikten sonra hemen mantar olurdum uzun zamandır olmuyorum çok şükür diyeyimÜzerine pijama giyince aynı şey olmaz mı? Gecelik mi giymek lazım?
nioli yağını denemiş miydiniz. bende kullandım gerçekten çok işe yarıyorİyi aksamlar herkese beni bi derdim var eşimle başlarda bana yaklsiyordu hic bir sorun yoktu ama sonra yaklasmamaya başladı cinsel hayatımız yok gibi ben isteyince geliyor sadece 1 yada 2 ayda bir neymiş vajinamdan kötü koku geliyormuş ve o yüzden yanıma yaklasmak istemiyormuş bana karşı yaklasamiyormuş boşanma derecesindeyiz bunları öne sürüyor çok doktora gittim koku gitsin diye fitil kullandim ama yine geçmedi açıkçası ne yapmaliyum çok üzülüyorum sanki benden igreniyor
Umarım iyi olursun. Hava alması çok önemli. Ben evin icindeysem iç çamaşırı giymiyorum boydan bir elbisem var giyiyorum etek olur artık sizde ne varsa
Çok sağolun dün konuştum ve ben seni kadın olarak görmüyorum sana karşı istekli değilim dedi başka kadınlarda hevesi kalmış onlardan hevesi almak istiyormuş bende evde oturacamisim ama cinsel iliskimiz olmuyacakmisSu an inanilmaz uzuldum.
Su erkekler kapatilabilir mi artik yeter yani.
Hicbir kadin hayir daha dogrusu hicbir insan evladina bu yapilmaz.
Aldattiysan adam gibi git baskasina asik oldum de, eşine haklarini ver defol git, ozguveniyle oynamak neden, cok asagilik bir tutum.
Konu sahibi sorun sizde degil, esinizde ve diger kadinda. Esiniz ikiniz arasinda cinsel hastalik tasiyip duruyor, yani muhtemelen de tedaviniz bu sebeple sonuclanamiyor.
Kendisiyle cinsel munasebeti kestikten sonra son kez doktora gidin, tedavi olun ve bir daha da kendisiyle asla ayni yataga dahi girmeyin.
Ve lutfen bu adam icin bir damla bile gozyasi dokmeyin. Vurdugu yerden yaralanmasi dilegiyle.
Size sariliyorumüzülmeyin lütfen.
Koku bahane açıkçası beni istemiyor kaç yıldır boyle düşünüyormuşKocanız balık sevmiyor mu
Yahu gece gece.. gshdgjaneb
Bence sizin probleminize uygun bir teşhis konmadigi için almış olduğunuz ilaçlar fayda etmiyor.
Ha kokuyu sadece evdeki herif alsa yer yapiyor derim ancak siz de bu durumu onayliyorsunuz.
Hayır mantar yok diyolr temiz cikiyorVajinal mantar vs falan mı var?
Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?Çok sağolun dün konuştum ve ben seni kadın olarak görmüyorum sana karşı istekli değilim dedi başka kadınlarda hevesi kalmış onlardan hevesi almak istiyormuş bende evde oturacamisim ama cinsel iliskimiz olmuyacakmis
Hayır görücü usulü evlenmedik geld görüştük konuştuk evlendik belki büyük bı aşk yoktu ama kimse kimseyiz zorlamdi evlenmek için her iki tarafda istedi ama sonra değişti sorumluluk almamaya başladı göz hep disardaymis hevesini almas gerekmiş bende evde oturmaliylmisimKadın gibi görmese neden sizinle birlikte olsun görücü usulü mü evlendiniz de öyle düşünüyorsunuz
Siz buraya yazdiktan sonra mi açıkladı bunu, yaşınız genc, çocuğunuzda yok, hemen boşanin, kocanizda kiminle ne yapıyorsa yapsın. İyi biri çıkar karşınıza.Çok sağolun dün konuştum ve ben seni kadın olarak görmüyorum sana karşı istekli değilim dedi başka kadınlarda hevesi kalmış onlardan hevesi almak istiyormuş bende evde oturacamisim ama cinsel iliskimiz olmuyacakmis
Boşanmayı düşünür müsünüzÇok sağolun dün konuştum ve ben seni kadın olarak görmüyorum sana karşı istekli değilim dedi başka kadınlarda hevesi kalmış onlardan hevesi almak istiyormuş bende evde oturacamisim ama cinsel iliskimiz olmuyacakmis
Lavanta kokusu bende kullandım hiç gidermedi aynı devam sonra enfeksiyon vardır diye bı ara soğan kürü yaptım içtim gecmediBen geçen sene çamaşırımda resmen soğan kokusu aldım, ardından hemen doktora. Fitiller, vajina probiyotikleri ile geçti. Tövbeler olsun yani tuvalete girmek istemiyordum kokuyu almayayım diye. Her gün ph intim jel kullanırım, çamaşırım pamukludur, çamaşırıma değil ama kıyafetin iç kısmına lavanta damlatırım, vücudum kremlidir, kıl tüy meselesi zaten yok ama işte olunca oluyor. Bunlara rağmen resmen soğan doğranmış kesme tahtası gibi koktu ya. Gıda olarak da biraz perhiz yapılıp, probiyotikle mutlaka dengelenmeli tedavi, o kısmı atlıyor olabilirsiniz.
nası yaaaEvet konuştuğu biri var çünkü
Geçmiştiri yok, geçmiş.Yok kullanmiyoduk ondanda geçmis olabilir doktorda ilski sirasinda geçmiştir diye yazdı ilaci
Evet gece buraya yazdıktan sonra konuştuk bana ben seni arkadaş olarak goruyom kokudan dolayı sana yaklaşmak istemiyorum çünkü o kokuyu alınca tuhaf oluyorum diyo istemiyorum diyo kendi başka kadınlarla yatıp kalkacakmis hevesini alacakmış bende evde olacakmisim cinsel ilişki olmuycak benimle ama o hersyi yapacakmis bu arada tedavimo gorecekmisim geçerse yanıma gelecekmiş yaklasacakmis keşke adabiyla bosanacagini soyleseydi bunları hiç bilmeseydim çok üzuldum nefes alamıyorum dün geceden beri o kadar ruhum sıkılıyor ki anlatamam burda kimsemde yokSiz buraya yazdiktan sonra mi açıkladı bunu, yaşınız genc, çocuğunuzda yok, hemen boşanin, kocanizda kiminle ne yapıyorsa yapsın. İyi biri çıkar karşınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?