- 12 Eylül 2015
- 13
- 4
- 1
- 33
Bir önceki konumda yaşadıklarımı anlatmıştım. Eşim çok hatalı ancak ben seviyorum eşimi ve barışmak istiyorum. Babam başta olmak üzere yakınlarım barışmamı istemiyor eşimden dolayo geleceğimle ilgili çok büyük kaygıları var. Fakat hayat benim hayatım, bende her ne kadar eşimin adam olup olmadığını bilmediğim halde yaşayıp görmek istiyorum aksi takdirde ömür boyu belki pişman olacağım. Diğer türlü pişman olmakta var tabii ancak ben dediğim gibi eşimi seviyorum ve denemeye değer diye düşünüyorum.
Babam asla ikna olmayacak ve barışsam dahi eşimle görüşmek istemiyor. Ben bu durumda arada kalıyorum ve çok zorlanacağımıda biliyorım bu konuda. Belki eşimle iyi giderse zamanla o da yumuşar. Böyle bir durum yaşayan varmı?
Bir önceki konumda yaşadıklarımı anlatmıştım. Eşim çok hatalı ancak ben seviyorum eşimi ve barışmak istiyorum. Babam başta olmak üzere yakınlarım barışmamı istemiyor eşimden dolayo geleceğimle ilgili çok büyük kaygıları var. Fakat hayat benim hayatım, bende her ne kadar eşimin adam olup olmadığını bilmediğim halde yaşayıp görmek istiyorum aksi takdirde ömür boyu belki pişman olacağım. Diğer türlü pişman olmakta var tabii ancak ben dediğim gibi eşimi seviyorum ve denemeye değer diye düşünüyorum.
Babam asla ikna olmayacak ve barışsam dahi eşimle görüşmek istemiyor. Ben bu durumda arada kalıyorum ve çok zorlanacağımıda biliyorım bu konuda. Belki eşimle iyi giderse zamanla o da yumuşar. Böyle bir durum yaşayan varmı?
hayat senin hayatınsa ne hakla aileni üzüyorsun?? ayrılmayacaktın niye kocanı bıraktın baba evine sığındın?? sen bu işi çocuk oyuncağı mı sanıyorsun??
önce çizdim oynamıyorum al baba beni sonra aa ben de koca kadınım hayat benim hayatım bana niye karışıyorsunuz...
hem kocam adam olmayacak biliyorum diceksin hem yaşayıp görcem diceksin bi de ananı babanı karıştırcaksın işin içine..
git kocana gör ananın örekesini baban da bi daha kucak açmaz umarım dicem baba yüreği yazık adamcağıza yine kıyamayacak sana ama üzüntü yine onlara olcak onlara üzülüyorum.. senin gibi celladına aşık kadınlara ise gram acıyorsam namerdim..
Yasamis denemis biri olarak soyluyorum sakin donme barisma..ne yasadigini bilemem ama bende baba evine gidip sonra barismis biriyim..degistimi hayir..ben degismeye basladim gormezden gelmeye alttan almaya..cunku aileme yine gitmeye yuzum yoku .ailem yalvardi uzulursun donme diye yok dedim seviyorum keskelerim olmasin..ama beni bin kere daha pisman etti..ne mi oldu yine baba evindeyim bosanacagim kararliyim..yine doneyim diye ikna etmeye calisiyor ama nafile..ayni hatayi yapmaya niyetim yok..büyükler gercekten goruyor hissediyor..yoksa hangi anne baba ister gelinlikle ciktigi yuvaya geri donsun kizlari diye..
sen simdi onaylanmak istiyosun belki icten ice bunun icin yazıyosun ama babanın bi bildigi vardır bence madem bu buraya geldi babanı dinle derim ama icinde bitirmedigin icin hep diceksin keske sunuda yapsaydım bunuda yapsaydım da öyle ayrlsaydım o yüzden keske babanın evine gitmeden önce aklında kalan herseyi yapıp yasayıp fırsat sans verip aklında bitirdikten sonra baba evine gitseydin
peki baban neden istemiyor esini hangi huyuna gıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?