Eşimle barışacağım ama babamı ikna edemiyorum

Ailenizi dinleyin en azından bir ana baba evlatlarını evine yine kabul ediyorsa bu büyük bir şanstır yavrusunu evine kabul eden insan evladını o yola tekrar göndermek isteyip ateşe atmaz. İşinizi Allah a bırakın insanı yaratan Rabbim yarattığı gibi kalbini de fikrini de derdini de bilir. Rabbim hakkınızda hayırlısını gönlünüzde razi etsin inşaAllah. Amin

Denenmiş bir insanı tekrar denemek , kendine yapabileceğin en büyük kötülüktür.Bence denemesi bedava demek oluyor ki yaşadıklarından hiçbir ders çıkartamamışsın yada çile kovan tam dolmamış vs taşmamış ....

Ailen hakli.

Sevgi hersey degil. Demek ki kocan sana birşeyler yasatmis. Baban gidersen ne olacagini biliyor. Seviyorum diyorsun da sevgi herseye yeterli mi?

Diyelim ki gittin, kocan senin burnundan getirince babana nasil gideceksin?

Hayat sizin. Benim ailem mutlaka dene dediği halde ben cesaret edemiyorum.
Sizin yerinizde olsam babami asla karşıma almazdim. Bırakırım içimde kalsin.

Dönme ailenin desteğini de kaybetme ne yasadigini bilmiyorum ama babanin evine gidecek kadar olmus biseyler
dönme...

5.5 sene düzelmeyen adam şimdi değişir mi?
ekonomik ve duygusal açıdan sizi yıpratmış
eğer ki denemek istiyorum derseniz yine dönün ama sonra ayrılmak isterseniz tekrar baba evine gelmeyin

Madem hayat senin hayatın bir daha anne babana durumu yansıtma

Böyle şeyleri defalarca yaşadım. Benm ki tamamen zamanlama hatasıydı. Belli bi yaştan sonra hayatı oturmuş briylr evlilik yaşasaydı belki hiç uzulmeyecek ve uzmeyecektim. Bu durum da size şöyle bir yol gösterebilirim. Eşiniz en önemli faktör. Şuan ki tutumu ve sizi ne kadar istediği ve sevdiği. Siz bisey yapmayacaksiniz o yapacak. Babanizini da diğer bütüna aileyi de eğer sizi çok seviyorsa gerekirse tek tek bulup özür dileyip kendine inandırarak. Sen ona şöyle başta babam olmak üzere herkesi beni sevdiğine ve bir daha asla hata yapmayacağına dair inanduracaksin. Yoksa ben ailemi bu şekilde bırakıp,yıkıp gelemem imkânsız. Hem suçlu hem sen cabaliyosun olmaz. Nasıl kirdiysa dagittiysa öyle de yapsın yakıştırsin bi zahmet. Sen geri çekil ve izle. Esin ve baban bi masaya oturup konuşacak olmaz yoksa başka turlu. Mutlu olamazsın böyle yarım....

Kendinizi ateşe atıyorsunuz bile isteye. Eski konunuzu hatırlamıyorum ama şu yukarıdaki mesajınızdan bu anlaşılıyor.

Ama babanız da sizinle o ateşe atlasın istiyorsunuz. Çok bencilsiniz. Siz kendinize layık görmüşsünüz eşinizi, amenna, kim ne karışır. Ama babanız diyorsa ki ben onunla konuşmam daha. O zaman adamı bırakın da kiminle muhatap olacağına o karar versin. Siz babanızı bu konuda zorlayamazsınız.

5 yılda adamın ne mal olduğunu anlamışsındır değişeceğine inanıyor musun gerçekten?
Ben insanların değişebileceğine inanmıyorum.

konunu bilmiyorum okumadım ama ailen istemiyosa karsına alma ...ki eşimin hataları var demıssın o hatalar ne ise degişmeyecek huylu huyundan vazgecmez. yarın bıgun burda bosanacagım ama aileme sıgınamıyorum diye konu açmak zorunda kalma ... seviyorum demişssin ama sevgıyle evlilik yurumuyor..

hayat senin hayatınsa ne hakla aileni üzüyorsun?? ayrılmayacaktın niye kocanı bıraktın baba evine sığındın?? sen bu işi çocuk oyuncağı mı sanıyorsun??
önce çizdim oynamıyorum al baba beni sonra aa ben de koca kadınım hayat benim hayatım bana niye karışıyorsunuz...
hem kocam adam olmayacak biliyorum diceksin hem yaşayıp görcem diceksin bi de ananı babanı karıştırcaksın işin içine..
git kocana gör ananın örekesini baban da bi daha kucak açmaz umarım dicem baba yüreği yazık adamcağıza yine kıyamayacak sana ama üzüntü yine onlara olcak onlara üzülüyorum.. senin gibi celladına aşık kadınlara ise gram acıyorsam namerdim..

Bir kere babanin evine dönmüssün , demekki affedilmeyecek hatalari var keske en bastan ailene cevrene yansitmasaysin madem barismak gibi bir niyetin vardi.

Büyükler genelikle kaygilarinda hakli cikiyorlar.. Sende iyi düsün sana dön dönme diyemem ama. Ben olsam asla dönmezdim!

eski konunda senin duygularına önem vermediğini, cinsel ihtiyaçlar harici seninle duygusal yakınlaşma içinde olmadığını yazmışsın.
31 yaşında ve 5,5 senelik evliyim demişsin, yaşadığın 5,5 seneye bak ve daha öncesi ile kıyasla, elbette evlilik bir sürü sorumluluk getiriyor bizlerin üzerine, yıpranıyor belki bir nebze yılgınlaşıyoruz ama mutsuz bir şekilde yaşamaya mı çabalıyordun?
çocuk sahibi olmak istemediniz mi?
ailen senin mutsuz olmaman için karşı çıkıyor, bence biraz zaman ver hızlı karar verme, eğriyi doğruyu iyice tart, kırılan yerler onarılır diye düşünüyorsan aileni ikna edersin.
hakkında hayırlısı.

5.5 senede değişmeyen adam şimdi değişir mi? hele belli bir yaştan sonra. 22 yaşındayım benim bile değiştiremeyeceğim bazı özelliklerim var. aileler dışardan bir göz hemde tecrübelerine dayanarak daha doğru düşünebiliyor. babanı arkana alma derim. eşin yine aynı şeyleri yaparsa, babanın evine gelmeye yüzün olmayabilir...

Neydi peki sizin evden ayrilmanizi saglayan durum? Hem ilkinde hemde ikincisinde.

Esim huysuz bir insan ve malesef büyüklere saygi konusunda cok eksik. Herseye muhalefet bir yapisi var insanlarla iletisimi kötü. is sorumluluguda yok. kabul ediyorum cekilir gibi degil aslinda ama sevgim hala bitmedi. nasil oluyor anlamiyorum kendimi bu kadar kötü hissettiren bir insani hala sevmek neyin nesi bilemiyorum. yapi olarak cok zit karakterlere sahibiz. iyi taraflarida var tabi ama isine gelirse iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…