Bvallahi çıldırıcam
Sürekli sorun yaratab birine neden dönmek istiyorsunuz ?
Her mesajınızda kocam şöyle kötü öyle sorunlu diyorsunuz
Kendi ağzınızla söylüyorsunuz yaaa bu kadar mı körsünüz ,?
Cok gecmis olsun uzuldum anneniz ve kardesiniz adina. sizede tabi, abla olarak bunlari yasamakta cok zordur eminim. bizdede kavgalar hic bitmedi evlendik evleneli problemlerimiz var. ailemde daha beterini yapacak diye gondermek istemiyorlar beni. daha dogrusu gidersen bunlari bunlari yasama ihtimalin var diyerek engellemeye calisiyorlar ama ciksam kapidan cikar giderim tabi elimi kolumu baglamiyorlar. umarim kardesiniz kendini toparlamistir. simdi nasil , ne kadar oldu ayrilali? pismanliklari varmi diyecegim ama dayak varmis isin icinde yoktur herhalde.
Meslegim var kendi ayaklarim üzerinde durabiliyorum. kendime ev tutup gitsemde ayni baba evine dönsemde ayni sonuc itibari ile yine üzüleceklerdi. yillarin verdigi birikimle bir anda kendimi baba evinde buldum. aslinda amacim esime ders vermekte degildi o an ki ruh halimle kendimi savurdum. kalsaydim duzelmeyecekti esim, geldim bu sefer ben aci cekiyorum.
en kötüsü is sorumsuzlugu bence digerlerini gec sen yanında olduktan sonra senin ailene saygısızlık yaparsan mesela birlikte gitmezsin ama digerleriyle anlasamaması seni baglamaz tam tersi yanlız kalıcagı icin bi dayanagı seni görürEsim huysuz bir insan ve malesef büyüklere saygi konusunda cok eksik. Herseye muhalefet bir yapisi var insanlarla iletisimi kötü. is sorumluluguda yok. kabul ediyorum cekilir gibi degil aslinda ama sevgim hala bitmedi. nasil oluyor anlamiyorum kendimi bu kadar kötü hissettiren bir insani hala sevmek neyin nesi bilemiyorum. yapi olarak cok zit karakterlere sahibiz. iyi taraflarida var tabi ama isine gelirse iyi.
nesinden medet umuyosun peki?baya oldu ayrilali sebepler ise cok kavgaci olmasi surekli sorun yaratiyo
İnanın çok iyi anlıyorum sizi yasadiklarimla ortusuyor. Sizin derin bi nefes almanız için ailenizin onay vermesi çok çok önemli. Ama konuşmasına ve özür dilemesine rağmen aileniz neden güvenmiyor takili kaldim. Diğer problemlerinize burda tanık olmadim. Acaba sorun artik samimi bulamayislarimi. Sonuçta siz onların canisiniz tekrar tekrar göze anlamıyorlar aynı şeyleri yaşamanızı...
valla haklisiniz bende kendime kiziyorum niye onca insan arasindan esimi sectim diye ama askin gozu kor olsun cahilligin vermis oldugu o heyecanla akilsizca bir secim yaptim ama kavun degilki koklayasin bazen iyi bildigin bile kotu cikiyor ayni evin icine girmeyince anlamak zorİlk başta tuhaf tuhaf tipleri koca diye getiriyorsunuz, sonra ayrılınca anne baba üzülüyor ama dik duruyor kızına sahip çıkıyor. Sonra illa barışıcamda barışıcam. Allah akıl fikir versin ya. İnanın ben size değil ailenize üzüldüm.
valla haklisiniz bende kendime kiziyorum niye onca insan arasindan esimi sectim diye ama askin gozu kor olsun cahilligin vermis oldugu o heyecanla akilsizca bir secim yaptim ama kavun degilki koklayasin bazen iyi bildigin bile kotu cikiyor ayni evin icine girmeyince anlamak zor
nesinden medet umuyosun peki?
Tamam hatadir olur. Boyle birine geri donme cabasi cahillik bile degil artik baska birsey. Allah ailenize sabir versin, sayenizde buyuk imtihanlardan geciyorlar yardim etsin.
Bir önceki konumda yaşadıklarımı anlatmıştım. Eşim çok hatalı ancak ben seviyorum eşimi ve barışmak istiyorum. Babam başta olmak üzere yakınlarım barışmamı istemiyor eşimden dolayo geleceğimle ilgili çok büyük kaygıları var. Fakat hayat benim hayatım, bende her ne kadar eşimin adam olup olmadığını bilmediğim halde yaşayıp görmek istiyorum aksi takdirde ömür boyu belki pişman olacağım. Diğer türlü pişman olmakta var tabii ancak ben dediğim gibi eşimi seviyorum ve denemeye değer diye düşünüyorum.
Babam asla ikna olmayacak ve barışsam dahi eşimle görüşmek istemiyor. Ben bu durumda arada kalıyorum ve çok zorlanacağımıda biliyorım bu konuda. Belki eşimle iyi giderse zamanla o da yumuşar. Böyle bir durum yaşayan varmı?
evet bugune kadar hic benden yana sorun yasamadilar ama bu evliligimden dolayi insanlarin huzuru kacti kabul ediyorum. esime karsi hislerim devam ediyor, yoksa neden donmek ister bir insan. gecirdigimiz iyi gunleri dusundukce gozlerimden akan yaslara engel olamiyorum. empati yapmak zor olabilir eger evliyseniz ve esiniz iyi bir insansa. benim yasadiklarimi ancak benim durumumdan gecenler anlar ama soylediklerinizdede haksiz degilsiniz.
Babanızı böyle düşündüren ne eşinizin tavrı nasıl ki barışmanızı istemiyor?
sevgim hala bitmedi. tek problemim bu galiba. manyak ama hala seviyorum. anlamasi guc degilmi? bende kendimi anlayamiyorum bazen.
Neydi peki sizin evden ayrilmanizi saglayan durum? Hem ilkinde hemde ikincisinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?