Eşimle barışmak istiyorum, ne yapmalıyım, onu kaybetmek istemiyorum

Şöyle birşey var bir taraftanda.biraz hirpaladik birbirimizi demişsiniz ama ne kadar.2. su bir erkek isterse kadini her halükarda durdurabilir ancak eşiniz size koyamadığı için ve yanlış bir davranış olduğu için belliki birşey yapmamış siz onu tirmalarken. Şiddet iki yönlü berbat birşey.erkek yada kadın farketmez ve insani soğutur tabiki.bizimde aşırı kavgalarının oldu ama hiçbir zaman şiddete gidecek kadar olmadi mesela. Ne dozunda olduğunu siz biliyorsunuz.esinizle konuşun yaptiginizin yanlış olduğunu ve bu şekilde öfke patlaması yaşamamanız gerektiğini anlatın. Gerekirse tedavi olun. Herkes alkollü oluyor ama bu tarz şiddete egilmiyor. Sizin kendi içiniz de yaşadığınız şeylerde çok normal değil bence.psikolog ile görüşmeniz öneririm bu süreçte.esinizle bosansanizda bosanmasanizdq size çok iyi gelecektir eminim.

Ben onunla bütün bunlari konustum, bize bir sans daha tanimasini istedim, psikologa gidecegimi de, bir daha alkol da kullanmayacagimi da söyledim, söz verdim, ben cabalayim bu evliligimizin toparlanmasi icin dedim, yok dedi. coktan bosanma dilekcesini isleme koydugunu söyledi ama henüz ortada bir dava fln yok. Eve kalan bir kac sey almaya gelirim belki demisti ama gelen giden yok. ses seda yok, bende yazmiyorum. Inan ki merak da ediyorum, kaldigi yerde rahat mi, gece uyanir susar, ona kim su verir, terler de cok geceleri, kim siler terini, üstünü kim örter, üsüyor mu gece acaba, hasta mi degil mi, sagligi yerinde mi. Cok da özlüyorum gercekten..

Son düzenleme:
Çocuğunuz mu bu?

Bu kaaar sürede öfke de kalmaz sinirde kalmaz, dönmek istese dönerdi, kendinizi buna hazırlayın, hiç bir erkek kadını tek başına aramadan sormadan bir başına bırakıp gitmez,
Bizimkinin öfkesi cok zor geciyor... halen kizgin ve öfkeli oldugunu fark ediyorum. Lütfen öyle demeyin, ben ümidimi yitirmek istemiyorum. Halen ortada bir acilmis dava da yok, oysa siniriyle bana coktan actigini söylemisti.

SON DURUM NE BR GELİŞME VAR MI
Valla whatsappdan konusuyoruz öyle, ben msj yazmayinca aksamlari napiosun, uyudunmu fln diye sormaya basladi. bi iki lafliyoruz sonra o kadar, bana yine yatarken iyi geceler ve tatli rüyalar dilemeye basladi ama bunun bir gelisme mi kibarlik mi oldugunu henüz cözemedim. Halen üzülüyorum, ama Allah bana gereken sabiri veriyor iste.. insallah olumlu seyler olur. Bana gecen hafta tekrar dilekcesini isleme koydugunu ve tebligat gelecegini söyledi ama yalan oldugunu biliyorum. UYAP tan ve Edevletten takip ediyorum, halen bir dava yok ortada. Hem kendiminkinden hemde esiminkinden bakiyorum.

Kocanız bir yalancı. Dönse bile size eziyet için yalan söyleyen bir adamı affetmeyin. Bakın onsuz da yaşayabiliyorsunuz

Sizi deniyor resmen. kendince ölçüp tartıyor.

Kocanız bir yalancı. Dönse bile size eziyet için yalan söyleyen bir adamı affetmeyin. Bakın onsuz da yaşayabiliyorsunuz
Evet bu konuda beni üzmek icin yalan söyledigini biliyorum. Bende he tamam deyip, gercegi bildigimi yansitmiyorum, varsin inaniyorum sansin.
Bana cok ama cok kirildigini biliyorum, bu yüzden de böyle davraniyor. Ama zamanla onun kirginligi gecer mi, gecmeye basladi mi bilemedim. Ben msj atmayinca kendi atmaya basladi, napiosun, uyudunmu, yok iste napion yogunmu günün diye. bana sanki olumlu gelisme gibi geldi yani

SON DURUM NEDİR ÇOK MERAK EDİYORUM RİCA ETSEM BİZİMLE PAYLAŞIR MISINIZ????????

Siz evliliği evcilik falan mı sandınız ? Dünyanın zamanı geçmiş ufacık meseleden evden gitmiş boşayacakmış da ha boşadım ha bosayacam durumundasınız. Bu ne be. Ben olsam öyle boşanılmaz böyle bosanılır gider dava acardım bu ne böyle. Bu nasıl evlilik. Kaç zaman olmuş bu adam nerde ?? Geldiğinde bide kaldığınız yerden mı devam edeceksiniz. Adam belki de su an başka çiçeklerden bal topluyor seni de oyalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…