- 26 Mayıs 2018
- 8.211
- 38.802
- 548
- 51
sizden vazgecmis ütülü gömlekten vazgeçememiş...Eşimle toplam 4 yıldır beraberiz, bunun 1 buçuk yılı evliyiz. Yaklaşık bir hafta önce bayağı büyük bir kavga ettik, ki ben olayları biraz büyütüp yangına körükle gittim diyebilirim. Eşim her şeyi bitirdiğini ve boşanacağını söyledi. Evden toplanıp gitmedi, ayrı yatiyor ama, yinede mesela ona sabahları hazırladığım kiyafetleri giyip gidiyor işe. Öfkesi biraz uzun sürüyor, biliyorum, o bir Koç erkeği ve inadı inattır, ama biz çok severek evlendik, evimizi yuvamızı yoktan var ettik, her bir eşyamızı birlikte beğenerek aldık. Barışmak için nasıl bir yol izlemeliyim, onu kaybetmek istemiyorum.
Aynen kadınınla dalga geçiyor sanki ben olsam sinir krizi geçirirdim biz ne fırtınalı kavgalardan geçtik yinede boşanma dilekçe falan kimse vermedi bu ne bukadar basit bi tartismaddaSiz evliliği evcilik falan mı sandınız ? Dünyanın zamanı geçmiş ufacık meseleden evden gitmiş boşayacakmış da ha boşadım ha bosayacam durumundasınız. Bu ne be. Ben olsam öyle boşanılmaz böyle bosanılır gider dava acardım bu ne böyle. Bu nasıl evlilik. Kaç zaman olmuş bu adam nerde ?? Geldiğinde bide kaldığınız yerden mı devam edeceksiniz. Adam belki de su an başka çiçeklerden bal topluyor seni de oyalıyor
Daha barışmadık, ama eşim şu anda evde. Tam dönmedi, eşyalarını daha getirmedi eve. Boşanma davasını geri çektiğini söyledi, sonra hiç açmadığını itiraf etti.Konu sahibi barıştınız galiba yoksunuz
İşte bende bu yüzden çok suçlu hissediyorum ya o konuda. Benim yaptığım hareket, bana hiç ama hiç yakışmayan bir davranıştı, normal bir şey asla değil.Ya herkes adamı suçlamış da
Bir kadının eşini tırmıklaması normal mi ya?
Siz böyle evlilikler mi yaşıyorsunuz pes valla
İşte bende bu yüzden çok suçlu hissediyorum ya o konuda. Benim yaptığım hareket, bana hiç ama hiç yakışmayan bir davranıştı, normal bir şey asla değil.
Eşimin yavaş yavaş döneceğini umut ediyorum. Boşanma konusunu bir daha açmadı, eve gelip evde kalıyor. Sadece eşyalarını da getirirse, anca o zaman emin olabilirim ki döndü.
Döner ama bi daha sakın yapma böyle birşey çok ayıpİşte bende bu yüzden çok suçlu hissediyorum ya o konuda. Benim yaptığım hareket, bana hiç ama hiç yakışmayan bir davranıştı, normal bir şey asla değil.
Eşimin yavaş yavaş döneceğini umut ediyorum. Boşanma konusunu bir daha açmadı, eve gelip evde kalıyor. Sadece eşyalarını da getirirse, anca o zaman emin olabilirim ki döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?