Gayet normal davranışları, film izliyoruz, yemek yapiyorum yiyoruz, beraber uyuyoruz vs. Tüp bitti, yeni tüp aldı, alışverişe gidiyor, birlikte dayıma gidiyoruz vs. Tabi arada laf sokuyor, aysonu gitcem etcem diye de, aysonu ikimizin de izni bitiyor, ama bunca şeyden sonra dönmez diye düşünmüyorum. Bunun için çok karaktersiz olması gerekir ki öyle biri kesinlikle değil. Umudu kaybetmiyorum, Allah bana sabırı veriyor işte..Ee eve döndü de ne oldu beraber uyuyomusunuz size davranışları nasıl? Cinsel ilişkiniz var mı? Niye bu kadar uzattı bu adam bu işi ben olsam çatlarım yani bi yerden sonra
Güleceksin, yaşım küçük fln da dgl aslındaDöner ama bi daha sakın yapma böyle birşey çok ayıp
Yaşın küçük galiba
Gayet normal davranışları, film izliyoruz, yemek yapiyorum yiyoruz, beraber uyuyoruz vs. Tüp bitti, yeni tüp aldı, alışverişe gidiyor, birlikte dayıma gidiyoruz vs. Tabi arada laf sokuyor, aysonu gitcem etcem diye de, aysonu ikimizin de izni bitiyor, ama bunca şeyden sonra dönmez diye düşünmüyorum. Bunun için çok karaktersiz olması gerekir ki öyle biri kesinlikle değil. Umudu kaybetmiyorum, Allah bana sabırı veriyor işte..
Özür dileyebilirsinizEşimle toplam 4 yıldır beraberiz, bunun 1 buçuk yılı evliyiz. Yaklaşık bir hafta önce bayağı büyük bir kavga ettik, ki ben olayları biraz büyütüp yangına körükle gittim diyebilirim. Eşim her şeyi bitirdiğini ve boşanacağını söyledi. Evden toplanıp gitmedi, ayrı yatiyor ama, yinede mesela ona sabahları hazırladığım kiyafetleri giyip gidiyor işe. Öfkesi biraz uzun sürüyor, biliyorum, o bir Koç erkeği ve inadı inattır, ama biz çok severek evlendik, evimizi yuvamızı yoktan var ettik, her bir eşyamızı birlikte beğenerek aldık. Barışmak için nasıl bir yol izlemeliyim, onu kaybetmek istemiyorum.
eğer siz ona kırılsanız o da aynı sizin gibi peşinizden koşar mı? Ona boşanacağım deseniz hala ev işlerini yapmaya özür dilemeye mesaj atmaya devam eder mi? Bir de olaya bu yönden bakın bence. Sizin verdiğiniz emeklerin ne kadarını sizin için verir?Bana cok ama cok kirildigini biliyorum, bu yüzden de böyle davraniyor. Ama zamanla onun kirginligi gecer mi, gecmeye basladi mi bilemedim.
Bakın öncelikle sizin bu eşinize bağlılığınızı çözmeniz için bir terapiste gitmeniz gerekiyor. Bu normal bir durum değil ve size çok zarar veriyor. Eşinizi de ikna edebilirseniz bir çift terapistine gidebilirsiniz. Onun davranışları da hiç normal ve mantıklı değil. Bencil ve huysuz biri, bunu anlayın ve kendinizi suçlamaktan vaz geçin. Eğer boşansaydınız bunun suçlusu siz olmayacaktınız, eşiniz olacaktı. Mutlu evliliğinizi tek olayda silen o çünkü.Evet, ben bu sacma sapan kıskanclıgımı yenmek için de bir psikologa yada psikiyatriste gitmeye hazırım. Umarım bir şeyler düzelir..
Yanına gdip usul usul sarılabilirsiniz öpücükler güzel sözler derken yumuşarEşimle toplam 4 yıldır beraberiz, bunun 1 buçuk yılı evliyiz. Yaklaşık bir hafta önce bayağı büyük bir kavga ettik, ki ben olayları biraz büyütüp yangına körükle gittim diyebilirim. Eşim her şeyi bitirdiğini ve boşanacağını söyledi. Evden toplanıp gitmedi, ayrı yatiyor ama, yinede mesela ona sabahları hazırladığım kiyafetleri giyip gidiyor işe. Öfkesi biraz uzun sürüyor, biliyorum, o bir Koç erkeği ve inadı inattır, ama biz çok severek evlendik, evimizi yuvamızı yoktan var ettik, her bir eşyamızı birlikte beğenerek aldık. Barışmak için nasıl bir yol izlemeliyim, onu kaybetmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?