Eşimle barışmak istiyorum, ne yapmalıyım, onu kaybetmek istemiyorum

Onun yaninda, yani evde zaten bisey belli etmiyorum. bosanacak olsa coktan harekete gecmez miydi zaten, neyi bekliyor onu da anlamiyorum ki, bitiren insan digerlerin de dedikleri gibi pilisini pirtisini toplayip gitmez mi?
Bence de zaten öfkeyle en başta boşanır davayı açardı şimdi yatışmıştır da boşanacak gibi gelmed

Bende siziin gibi düşünüyorum

Ayrıca neden ütüsune kadar yapılır ki senden bosancam diyen bı adamin

Bence de zaten öfkeyle en başta boşanır davayı açardı şimdi yatışmıştır da boşanacak gibi gelmed
Dün aksam konustuk.. Calistigi yerle konusup oda ayarlamis, bu hafta esyalarini toplayip gidecegini söyledi. Aysonu da memleketine dönecekmis. Haftaya da mahkemeye gidecegimizi söyledi.. Bana bosuna umutlanmamami da söyledi...

Dün aksam konustuk.. Calistigi yerle konusup oda ayarlamis, bu hafta esyalarini toplayip gidecegini söyledi. Aysonu da memleketine dönecekmis. Haftaya da mahkemeye gidecegimizi söyledi.. Bana bosuna umutlanmamami da söyledi...

Ciddi olamazsın yuhh böyle inatçı bir adam olabilir mi ya bir tartışmada çok aptalca davranıyor çok şaşırdım.
Kızmayın yanlış da anlamayın ama ayrılmayacaksa bile sizi sindirmeye çalışıyor lütfen korktuğunuzu belli etmeyin dik ve mağrur durun bu tartışma evlilik bitirmeye asla sebep değil.

Ne açıklama yaptı peki sebep olarak neyi gösterdi?Son tartışmayı mı yoksa ben artık bu evliliği yürütemiyorum şeklinde mi.

Ne açıklama yaptı peki sebep olarak neyi gösterdi?Son tartışmayı mı yoksa ben artık bu evliliği yürütemiyorum şeklinde mi.
Tartısmamızı, artık benim için sevgisi olmadığını ve onun için bittiğini söyledi, sonra ağladı, ama nuh diyor peygamber demiyor...

Ağlıyorsa demekki sevgisi bitmemiş. Senin eşin çok enteresan eğer yanına gidip kalabileceğin birisi varsa git biraz yalnız kalsın evde. Sana bunları söyleyen birinin hizmetini yapma birşey yok gibi davranıp kendini küçültme. Bu zamana kadar kaldın her işini yaptın ama onda değişiklik olmadı, git gerekirse otelde kal ona da söyle gidince haber ver eve dönerim artık aynı evde yaşamamızın anlamı yok de. Sen gerçekten iyi duruyorsun yine.

Sevgisi bitmedi, ama cok fazla gurur ve inat yapti bu defa. olmadi gercekten kalabilecek bir yer bakayim. aksam sakin kafayla konusalim dedi bugün, yine ayni seyleri söyleyecek zaten. evden bu hafta gidecegini söylemeseydi belki bir umut düzeltiriz diye düsüncem ama bu noktada artik tikandim. zaten esyalarini toplanip evden ciktigi an dönmez o, askindan sevgisinden ölse bile dönmez..

Sen gün içinde sürekli konuşmaya mı çalıştın telefonla falan? Hayırlısı olsun ben hala gideceğini düşünmüyorum çok saçma baştan gidebilirdi neden kaldı. O evde sensiz kalsın bi ısrar etme bence. Hanginiz hanginizin canına okumuşsunuz bilmiyorum ama evlilik çok kötü bir noktaya gelmiş cidden haftalarca konuşmamalar falan çok kötü

sabah konusmaya calistim telefondan, dün gece de beraber uyuduk, bana sarilisindan bile anliyorum beni hala cok sevdigini ve cok özledigini. sabah da bana bisey degismedigini fln söyledi, dün geceden sakin umutlanma dedi. sen benim icimde bittin dedi. cok da büyük konustu, ama ben onun icinde bitmissem, bana dokunamazdi bile diye düsünüyorum. kafam cok karisik, bir evlilik bu kadar kolay yikilmamali diye düsünüyorum. yanlis mi düsünüyorum acaba

Ya beraber uyuyor sarılıyor böyle bir saçmalık olamaz. Eğer boşanmak istiyorum diyorsa neden yanında uyumasına izin verdin onu da anlamış değilim. Sizin işiniz çok karışık bu adam senin zibilyon tane özür dileyip ağlayıp yalvarıp bir daha aynı şeyleri yaşatmayacağına köpek gibi pişman olduğunu görmek istiyor. Ama bu çok saygısızca iyice düşmeni istiyor, özgüveninin iyice yok olmasını istiyor. Dik dur ve ayrıl o evden. Sen belli ki hep cepte olan olmuşsun o da kaçan. Seni kaybetme korkusunu hiç yaşatmamışsın tüm caziben de gitmiş. Senin yerinde olsam çıkardım evden o eve geldiğinde evde olmazdım. Gidecek hiçbir yerin yok mu? Eve geldiğinde evde olma bir evde olmadığını görsün marketten gelirsin hiç olmadı. O eve geldikten 1 saat sonra gel eşinde poşetle. Evi bırakıp gitti mi diye bi düşünsün alışık olmadığı bir şey görsün.

Başka sebepler mi var? Böyle bir sebep ayrılık için cidden mantıksız ben ne kıskançlık krizleri yaşadım geleceği ne idüğü belirsiz olan sevgilim bile terk etmedi ki evlilik biter mi bu yüzden? Hep mi kıskançlık kavgası oluyordu? Her ne olursa olsun ayrılırsa da pişman olacak, boşanırsanız bence barışmak için uğraşıp duracak. Lütfen dik durun, senden boşanıcam diyen birinin niye size sarılıp uyumasına izin veriyosunuz? sizi ezmesine izin veriyorsunuz. en değerli sizsiniz, kendinize bunu yaptırmayın. duygusal olarak sömürüyor sizi resmen haftalarca küslük nedir, bu yüzden boşanmak nedir? psikolojik destek de alın imkanınız varsa belki bizim göremediğimiz şeyler vardır.

Ne yaptınız konuştunuz mu bu akşam
Hayır, konusmadı, ben biraz rahatsızlandım, hastaneye götürdü fakat eve döndükten sonra yine her şeyin bittiğini ve umutlanmamı söyledi.
Sanırım gerçekten de her şey bitti.
Severken her şeyi silmek bu olsa gerek..
Benim de hiç umudum kalmadı artık.

Geçmiş olsun. Onun dengesiz ruh hali size zarar verecek Birlikte uyuyup sonra umutlanma falan demek çok saçma, lütfen buna izin vermeyin. İki yetişkin olarak konuşun verilen karara göre
hareket etsin.

Geçmiş olsun. Onun dengesiz ruh hali size zarar verecek Birlikte uyuyup sonra umutlanma falan demek çok saçma, lütfen buna izin vermeyin. İki yetişkin olarak konuşun verilen karara göre
hareket etsin.
Bana cok ama cok kirildi, bos yere kiskanclik yaptim ve kendisine de zarar verdim bir anlik alkol ve sinirle. Halbuki aslinda bunu hak etmemisti. Gönlünü alamiyorum. Bu kez cok kararli ve gidecek. Ondan af da diledim ve cok özür diledim. Halen cok seviyor ama bu sefer dedigim gibi öfkesine yenik düstü. Ben saygi ve güven isterdim dedi, maalesef ikisi de kalmamis dedi bana

Çok geçmiş olsun. Söylemek çok kolay biliyorum ama o gitmeden sen git bu artık senin son şanşın. Gittiğinde ya yokluğunu görüp boşanmak istemeyecek ya da zaten boşanacaktı en azından ondan vazgeçebileceği dünyanın onun etrafında dönmediğini görecek. Etrafında konuşacak bir büyük yok mu? Evlilikte böyle şeyler olur sen gerizekalımısın hemen boşanmaktan bahsediyorsun diyebilecek?

Cok garip bir olay bence. Neden bu kadar uzatmis sinirlenmis.
Ayrilacagiz diyor ise ayni yatakda bile yatmam.

Etrafimizda bir büyügümüz yok, gerci onun annesi kadar sevdigi bir teyzesi var, beni de cok sever, acaba onu arayip konussam mi diye düsünüyorum bende.

Etrafimizda bir büyügümüz yok, gerci onun annesi kadar sevdigi bir teyzesi var, beni de cok sever, acaba onu arayip konussam mi diye düsünüyorum bende.
ona msj attim, annemiz gibidir belki bir faydasi olur insallah. inanin ki 15 gündür ne yemek yiyebiliyorum ne uyku uyuyabiliyorum. bogazimdan tek lokma bile gecmiyo. cok üzgünüm keske kendime hakim olsaydim ama is isten gecti gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…