Eşimle barışmak istiyorum, ne yapmalıyım, onu kaybetmek istemiyorum

Aileden biri olması lazım konulara hakim olan onun da dinleyeceği biri. Şimdi kadına söylesen yine sen bir şeyler yapmış uğraşmış olacaksın o daha da iter onu.

Aileden biri olması lazım konulara hakim olan onun da dinleyeceği biri. Şimdi kadına söylesen yine sen bir şeyler yapmış uğraşmış olacaksın o daha da iter onu.
Kendi ailesiyle pek görüsmüyor esim, onun ikinci annesidir bu kadin. Ve onu dinler. hatta ilk beni onla tanistirdiginda, kadin beni cok sevdigine cok mutlu olmustu.

Ama şimdi yine sen adım atmış olacaksın bu onu daha çok iter diye düşünüyorum. Ben senden bağımsız biri konuya el atsın senin bile isteye ayarladığın biri olmasın ki etkili olsun dedim

Ama şimdi yine sen adım atmış olacaksın bu onu daha çok iter diye düşünüyorum. Ben senden bağımsız biri konuya el atsın senin bile isteye ayarladığın biri olmasın ki etkili olsun dedim
Onu aradim, durumu anlattim, bana üzülme ben konusacagim dedi, haberi yok gibi arayacak aslinda cok ümitlenmek de istemiyorum ama baska da ne yapabilirim hic bilmiyorum

İnşallah iyi olur ne diyim bi yuva yıkılacağında çok üzülüyorum ama insanlar kendilerine çeki düzen vermeli. Sende sıkıntı varsa sen onda varsa o. Bence bir evlilik terapistine gitmelisiniz düzelse de düzelmese de

Evet, ben bu sacma sapan kıskanclıgımı yenmek için de bir psikologa yada psikiyatriste gitmeye hazırım. Umarım bir şeyler düzelir..

Eşinizin sizin abartılı derecede kıskanç olmadığınızı düşünmediği sürece zor buda sizin elinizde

Nasılsın canım bugün? var mı güzel bir gelişme.
Maalesef iyi degilim. Iyi bir gelisme de yok. aksam konustuk tekrar, yok diyo, bu is bitti diyo. yarin mi gidiyorsun dedim, izinlisin ya ondan sordum dedim. Ista yarin topliycam esyalarimi dedi.
Yani bugün gittigimde evden gitmis olacak. Annesi gibi sevdigi kadini da aradim dün, bana üzülme ben konusurum onla dedi. Bana henüz dönmedi, muhtemelen konustular ve simdi o da bana kizgin.
Dilekce yazdin mi diye sordum dün, daha degil dedi mahkemeden bi evrak alacakmisiz fln dedi. Iyi dedim, manevi tazminat da ekle dedim, ne de olsa 4 yilini zehir ettim.
Ne yapacagimi, ne düsünecegimi hic bilmiyorum artik. Kalbim cok kirik. Canim cok yaniyor. Ama bos yere umutlanmak da istemiyorum artik cünkü daha cok acitacak..

Iyi dedim, manevi tazminat da ekle dedim, ne de olsa 4 yilini zehir ettim..

Bunu demeseydin daha iyi olurdu hala aynı kafada laf sokuyor gibi olmuşsun. Bu kadarcık şeyin buralara gelmesine inanamıyorum bu nasıl mümkün olabilir. Demekki gerçekten bir şeyleri biriktirmiş ufacık şey de bardağı taşıran son damla olmuş. Hele bekle bakalım sen elinden geleni yaptın zaten daha adım da atma bakalım nereye kadar gidecek. Mahkemeden alacağı bir evrak yok. Dilekçeyi yazıp tevziye gidecek harçları ödeyecek dosyanın düştüğü mahkeme belli olacak bu kadar. Bir de anlaşmalı boşanma istiyorsa seninle beraber dilekçe yazmalı beraber yapmalısınız öyle bir talebi de olmamış. Çekişmeli boşanmak istese neden istesin senden mal mı talep edecek. Yani araştırmamış bile hiç

evet arastirmamis, mahkemeyi mi cikacaz biz diyo, tabi cikiliyo dedim. Ne yapcan mahkemede seviyorum mu diyeceksin dedi, yok dedim avukat tutup vekalet vercem dedim, ben gelmem mahkemeye dedim. Biraz sasirdi o zaman.
demeseydim diyorsun da bende artik cok kirildim. dün aksam evden cikti cikarken de yine ayni seyler olacagini bildigim icin gidiyorum dedi. Bende dedim ayni seyler olmamasi icin psikologa gidecegim, bunun ilac tedavisi de var dedim. cikti sonra evden geceyarisi geri geldi.

Umarım çok uzamadan kısa sürede atlatırsınız ama gönlünü almaya çalıştıkça üstüne gittikçe daha da nazlanacak kıyafetlerini flan hala hazırlıyormuşsun ben ne kadar sinirlendirirsem sinirlendireyim bana boşanacağım dese açıkcası ben onu da hazırlamazdım. Gönlünü almaya çalışmanız güzel ama çok abartırsanız her kavgada kendini naza çekecek ve hep sizden bir adım beklenecek. Gerekli mesajı atıp pişmanlığınızı dile getirmişsiniz daha fazla birşey yapmayıp onun sinirinin geçmesini ve kendisinin yaklaşmasını bekleyin.
Kıskanç olduğunuzu bildiği için aklınızda soru işareti oluşturmak yerine şu gibi durumlar var ve onu konuşuyoruz demek çok zor olmamalı suçu sadece kendinizde aramayın kendinizi bu kadar da değersizleştirmeyin derim.

Ya bu akşam çıkıp nereye gidiyor anlamadım. Bana burnunu sürttürmek istiyor gibi geliyor hala. Ne diyorsun seviyorum mu diyeceksin falan iyice götünü kaldırmışsın valla. Kim oluyor ki kendini ne sanıyor. Bu bi b..k yapmaz bekle sadece mahkemeden bile döner yeter ki sen daha fazla onu sevdiğini fln gösterme. Gitsin evden biraz uzak kalsın görsün sensizlik nasıl sen de arama sorma hiç. Biraz geri çek artık kendini. Paşama bak yaa

iste calistigi hotelde oda ayarlamis fln, zaten bugün gidiyormus. dün aksam onu dedi. tmm dedim demek yarin bos eve gelcem dedim, o da dio ki bos degil evde esya var ya iste , ne yapayim esyayi ben ya dedim,zaten seviyorum mu diycen dediginde bende artik, ne diycem dedim, gelmem bile avukatimi göndercem dedim.
Valla burnumu sürttürmek istese keske sadece, en azindan sonunda düzelecegini bilirdim. Ama umutlanip sonra daha cok kirilmak istemiyorum. Kirildim kirilacagim kadar zaten..

Boş değil evde eşya mı var? Kaç yaşında eşin 4 mü? Of bi git senle konuşanda kabahat diyip sen çıkıp onu orada sap gibi bırakacaktın ki aklı başına gelsin. Eline çok fırsat geçiyor ama onu kaybetmekten o kadar korkuyorsun ki değerlendiremiyorsun. Sana gel gel yapıyor sen yalvar diye ama sonra kendini geri çekiyor. Kim köpek ya lütfen ezdirme kendini daha bitecekse de gururlu bir şekilde bitir. Sonra başlarsın diğerleri gibi eski eşim geri dönmek istiyor ne yapayım konuları açmaya. Boşver bibırak kendi haline düşürme daha

fazla abartmış. giden gitmiştir. biraz üzülür toparlarsın. çok sürmez kapında köle olur.

Valla herkes diyo ki bos yapiyor gitmez ama, sanmiyorum. Bana öyle geliyor ki o benden cok kendi kendini ikna etmeye calisiyor bittigine. Bugün izinli, toplancam dedi. Gitcekse de bugün en uygun gün iste. aksam görcem zaten. Gittiyse de artik kendini ikna etmistir.

Sonra başlarsın diğerleri gibi eski eşim geri dönmek istiyor ne yapayım konuları açmaya. Boşver bibırak kendi haline düşürme daha
Off ya güldürdün beni, keske öyle olsa da acsam valla. O zaman bana bu konuyu hatirlatirsin.
Onun maalesef öyle yüksek bir gururu var ki, evi terk ettigi anda, askindan sevgisinden ölecegini bilse bile dönmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…