Eşimle barışmak istiyorum, ne yapmalıyım, onu kaybetmek istemiyorum

Ben zaten bugün eve biraz gec gidecegim. Gitmeye hazir kapida beklemesin iste. Gec döndügümde de halen evdeyse bilemem artik. Eve gec gelme huyum yok cünkü, Ama ben döndügümde dedigin gibi bekliyorsa böyle tam gidiyordum havasinda, o zaman sana yazacagim, hakliydin diye.

baştan beri takip ediyordum canım. Artık olan olmuş son kozun bugün eve gitmemek olsun lütfen. Kendini kaf dağında gören bir narsist eşin. Bu kadar merhametsiz olunmaz. Senin hiç suçun yok. Önce kendini suçlamaktan vazgeç. Sonra da bu akşam herkesi dinle hiç gitme eve. O karakterdeki bir adam seni iyice yaralamadan çıkmaz evden. Boş boş beklesin evde. Bununla bir ömür geçmez zaten. Giderse de gitsin. Boşan ve yoluna bak. Tekrar sevip sevileceksin emin ol.

Cok saol bu mesaj icin ama kalcak bir yerim yok. Bu saatten sonra zaten beni yaraladi yaralayacagi kadar. Gec gidecem eve o kadar, gecikmemi de beklemez zaten sasirir illa ki.

Cok saol bu mesaj icin ama kalcak bir yerim yok. Bu saatten sonra zaten beni yaraladi yaralayacagi kadar. Gec gidecem eve o kadar, gecikmemi de beklemez zaten sasirir illa ki.
otel de kal canım, misafirhanede kal. araba kirala arabada kal vs ama eve gitme. Bir kez de o kaybetme korkusu yaşasın. Onu bu kadar cesaretlendiren senin kaybetme korkun.

Kesinlikle katılıyorum senin kaybetme korkundan cesaret alarak yapıyor bunları. Gitmeme durumun varsa bir şekilde gitme. O annesi gibi sevdiği kadın var diyordun onun yanına git hiç olmadı. Eğer seni bekliyor ve merak ediyorsa zaten kendisi arayacaktır neredesin iyimsin merak ettim diye ya da ben evden çıkıyorum anahtarı vercektim sana gl bir bahane yaratır diyorum. Gitme eve bir şekilde. Kendisi çıkıp gece yarısı gelebiliyorsa eve sana da bu hakkı veriyor demektir. Kaldı ki evden ayrılcam demiş seni boşayacam demiş bu saatten sonra ne yaptığı. Onu ilgilendirmez. Moralin bozuktu arkadaşlarınlaydın evde yalnız olacağına onlarla olmayı tercih ettin bu kadar.

otel de kal canım, misafirhanede kal. araba kirala arabada kal vs ama eve gitme. Bir kez de o kaybetme korkusu yaşasın. Onu bu kadar cesaretlendiren senin kaybetme korkun.
Ne diyeyim, onda kaybetme korkusu yok. Gelmesem de olmaz, o kendince vicdani rahat. ancak halen uyanmadigini da biliyorum, artik saat kacta mahkemeye gidecekse, herhalde mahkemedikelr kendi icin bekleyip fazla mesai yapcaklarini saniyor. Esyalarini da toplamali ki bugün cünkü evet bugün toplayacagini söyledi. Yarin yine calisiyor cünkü. Ayrica su anda tonsillit olmus, 2 gün önce hastanedeyken doktor ona demisti. Muhtemelen daha kötülesmistir. cünkü ne ignesini yaptirdi ve dün yine soguk soguk biralari icmis. Ben yine de gec gidecegim eve. Bu saatten sonra bana söylecegi hic bir söz beni yaralayamaz artik. Affedersiniz benzetme icin ama, en sadik köpek bile, canini sürekli yakip ve köseye sikistirirsan bir gün saldirir.

Evde Bira içen erkekten nefret ediyorum nedense bana alkolik gibi geliyor. Hani dışarda bir ortamda içiyorsa okey, evde ayda yılda bir içiyorsa okey ama haftada 2-3 gün içiyorsa ve ben içme dediğim halde içiyorsa, kendini engelleyemiyorsa alkoliktir. Doktorların söylediği de bu yönde. Kendi hatalarını hep söylüyorsun, yanlışlarını falan onun böyle bir durumu var mı? Alkol bağımlılığı gibi

yuvamızı yoktan var ettik,
Keske boyle konusmasaniz
Neden senle dertleesmiyor

Var tabi, her aksam en az iki bira icer. Bir iki kere sakayla dedim alkolik oldun basima ya diye de tabi bilirsin, alkolikler alkolik olduklarini asla kabul etmez bi kere.

Keske boyle konusmasaniz

Neden senle dertleesmiyor
Öyle ama, bos ev tuttuk, zamanla teker teker calisip biriktirip esyalarimizi tamamladik. bir cay kasigimiz yoktu ikimizin de. O yüzden bana cok koyuyor.
Neden benle dertlesemiyor bilemiyorum, belki sorun var yansitmak istemedi, bu günden sonra zaten fark etmeyecektir

Akli basinda bir adamsa boyle bir sebepten dolayi bosanacagini sanmam bi anlik cikmistir agzindan.

Bence arkanı dön ve kaç, o rahatını bozmaz bilirim böyle tipleri. Sen kendi bildiğini oluyacaksın o he dese koşa koşa dönersin biliyorum ama keşke bunu yapmasan alkolik adamdan herşeyi bekliyorum.
Bence ben yeteri kadar özrümü diledim. Psikologa bile gideyim evliligimizi kurtaralim dedim.

Yani gerçekten ne diyeceksiniz buna. Eve geldim, evdeydi. Bir tane çöpünü bile toplamamış. Valizini bile çıkartmamış. Tüm günü vardı. Bende sinirlendim yürüyüşe çıktım. Döndüm duşumu aldım yatak odasına geçtim. Gelip kapıyı çalio ve dio ki. Yatağın altında eşyam var mı?
Bende sadece, bakmadın mı dedim. Yani tüm gün evde, ve benim yatakodaya geçmemi bekliyor gelip bunu sormak için.

Ben kıçına tekmeyi basardım. Bunun boşanacağı yok dedim ya yalvar diye bekliyor. E ne yaptı sinir oldum
Beni instagramda engelledi ve resimlerimizi silmiş. Sonra Kendine yemek sipariş etmiş, banada etmiş. Geldi getirdi, dio ki bi anlam çıkarmaya çalışma bundan kendime söylediğim için sanada söyledim.
Bence artık hiç bir mantık aramıyorum hareketlerinde.

Dokunmaktan kastın ne sevıstınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…