Eşimle barışmak istiyorum, ne yapmalıyım, onu kaybetmek istemiyorum

Ben hiç öyle düşünmemiştim ama eğer dediğin gibiyse yüzde yüz katılıyorum. Gerçi şu an da çok iyi şeyler düşünmüyorum da eşi hakkında.
Dun gece ıcın umutlanma demıs. Sarılmak evlı cift ler ıcın bilirsin sıradan olay. Umut vaad etmez.
Neden boyle desın ki dedım.
Sevısmeyecekse neden kadınla yatsın, Gunlerdır salonda yatıyordu embesil gibi.
Ben sevısmek diyorum. Ins degıldır.
Esının hayatında bence bırı var ve kadının ustune atıp bu sekilde temiz! Vicdani ile defolup gitmek istiyor. Kı bence de gıtsın Boylesı.

Ben bi erkek hayatında başkası yoksa kolay kolay bırakmaz dedim ama kesin emin başkası olmadığına öyle söyledi. Çok zor bi durum ama önünde işi var böyle dengesiz bir insanı hele ki böyle ezikleyen birisini çekmek zorunda değil malesef sevgi olunca insan objektif bakamıyor. Bundan birkaç ay sonra sevgisi bitince kendine çok kızacak bunları yapmasına neden izin vermişim diye. Umarım görür gerçekleri

Kesinlikle haklısın. Boyle emınım baskası yok diyenlere deme oyle deme bak cok aglarsın sonra diyesim geliyor ama bu sefer kotu oluyorum. Ama oyle.
Yerını yapmadan gitmiyor bu adamlar bizzat kendimden biliyorum ben bunu. Konu sahıbı kendısı bilir.
Bu adamın hakkı en basından uc gun bekleyip, esyalarını bavula koyup eline verip hadi bye demektı. Utusunu yaptı konu sahıbı, yemegını yaptı, yanında yatmak istedi hoop noluyoruz demedı adama yattı.
Adam yemek soyluyor konu sahıbı yiyor adam ekliyor sakın umutlanma dıye.
Zaten bitecek belli, neden su muameleye maruz kalasın kı koy kapıya baksın isine.
Hayatınızı baskasının ellerine bırakmayın baskasının kararlarına bırakmayın diyor muge anlı. Cokta haklı. Bitecekse tek kısı karar vermeyecek, devam edecekse de. Ama konu sahıbı onun ellerine vermıs artık.

Acıkcası herhalde benden bekliyor esyalarını toplayıp hazır etmemi. Yada yalvarmamı. İkisini de yapmiycam. Beni kırdıkça kırmaya çalışsın, artık ben takmiyorum. Rahat yatakta yatan benim, salonda koltukta İki büklüm o. Mahkemeye fln da gitmedi zaten, gittiği tek yer marketten bira almaya. İşim var, işterimdekiler de saolsun aile gibi. Boşanmak isteyen eşim. Ben 15 gün dil döktüm, olmadı. Artık gitcekse gitsin. Gitmiyorsa da kendi uğrascak artık. Ben yoruldum valla ve bu günden sonra zaten bilmiyorum hareketleri bana çok garip geliyor. Mesela bugün tüm gün izinli olması ve tek çorabını bile haxırlamaması? Odan ayarlanmamıssa, topla bavulu haxır dursun köşede?

Dun aksam sadece sarıldı mı sevıstınız mı

Sen onun hizmetcısı degılsın, bu aksamdan sonra ne yemek ve su ne ütü kesinlikle yapma. Madem bosanıyorsunuz baksın basının caresıne. Sunun gozunun ıcıne baktıkca sen evı otel gibi kullanıp utuledıklerını giymeye devam edecek.uzak dur hicbisey yapma. Biraz kaybetme korkusu gelir belki. Bıraktığı yerde durma ozetle

Aynen yapmiycam zaten. Gitsin hotelde ütületsin.

Dün akşam değildi o, 3 gün önceydi. Önemi de yok zaten. Ben artık üzülmekten sinir olmaya geçtim.
Sarılmadınız yanı anladım.bence onemi var.
Adam boyle canının her ıstedıgını yapmamalı. Izın vermemelisin. massmavii

Sarılmadınız yanı anladım.bence onemi var.
Adam boyle canının her ıstedıgını yapmamalı. Izın vermemelisin. massmavii
Sarıldı tabiki, agladı da o gece, sımsıkı sarıldı sabaha kadar. Önemi yok artık. O beni kendi içinde bitiremediği için, kendini bana söylediği sözlerle ikna etmeye çalışıyor. Ben üzülmekten yoruldum artık. O eve geldiğinde bende çıkcam evden, yürüyüş yapcam, arkadasıma gitcem. Kaybetme korkusu yok onda, asla da olmaz merak etmeyin.

Yavvv sevişme mi olmuşş ne diyeceğimi inan bilmiyorum. Kız sen de açık açık yazsana gözden kaçıyor böyle yazınca. Lütfen önüne bak hatta gitmiyor musun de

Durdugun kabahat

Sen bizi dinle umursama, çık gez, hiçbir hizmetini yapma. Daha kötü ne olabilir ki. Emin ol kaybın olmaz.

Yavvv sevişme mi olmuşş ne diyeceğimi inan bilmiyorum. Kız sen de açık açık yazsana gözden kaçıyor böyle yazınca. Lütfen önüne bak hatta gitmiyor musun de
Dısarıdan yemek soyluyor sen yerken gelıp umutlanma diyor. Baksana sadaka verir gıbı.
Adam cok ıgrenc bırı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…