- 6 Ocak 2022
- 28
- 30
- 3
- Konu Sahibi British Blue
Profilimdeki kedim öldü malesef.Şu anda başka bir kedi besliyorum.
Başınız sağolsun benimde kedim ölmüştü çok üzücü. Buda çok minnoşmuş![]()
Buda benim ölen kedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profilimdeki kedim öldü malesef.Şu anda başka bir kedi besliyorum.
Başınız sağolsun benimde kedim ölmüştü çok üzücü. Buda çok minnoşmuş![]()
Çok teşekkür ederim.O çok başkaydı,hayatımda gördüğüm en sakin kediydi.Bu da acayip sırnaşık,beraber uyuyoruz.O kadar zeki bir hayvan ki,resmen konuşuyor benimle.
Hayatım bu haftasonu sadece ikimize ait olsun birlikte xxx yere gidip sonrada yemek yiyelim mi seninle başbaşa vakit geçirmeyi özledim biraz birbirimizi yaşayalım deyin. Bence hayır demezHerkese merhaba bu ara çok bunaldım eşim şuan yoğun çalışıyor eve geliyor aynı rutin şeyler işte. Eskiden yine iyiydi işi o kadar yoğun değildi birlikte bir şeyler yapmaya daha çok vaktimiz olurdu. Aynı evdeyiz evet birbirimizi sürekli görüyoruz ama evde rutin olunca insan bir değişiklik, açılmak istiyor. Eşimle başbaşa vakit geçirmeye ihtiyacım var hissediyorum ama o bir yere gideceğimiz zaman görümcemleri arıyor onlarıda çağırıyor, gezmeye gitsek dönüşte mutlaka kaynanamlara gidiyoruz 3-4 saatimiz orda geçiyor eve geliyoruz. Ya da kuzenlerine haber veriyor onlarda geliyor. Sanırım bu durumdan artık çok sıkılmaya başladım hatta patlama noktasına geldim tamam arada gidilir böyle şeyleri bende severim ama şuan hiç kaldıramıyorum. İstiyorum ki şöyle dışarı çıktığımızda doya doya bir vakit geçirelim tadını çıkartalım ne bileyim bir şeyler yarım kalıyor gibi hissediyorum hep. İlk başta pek sorun gibi gelmiyordu ama gitgide canım sıkılmaya başladı. Bir haftasonu ful çalışıyor diğer haftasonu çalışmıyor o zaman sadece bize ait olsun istiyorum artık. Zaten kaynanamla geçmişte çok sorun yaşadığımız için aramız yok. Oraya gittiğimde doğru dürüst kimseyle konuşmuyorum bile hep bir negatif enerji, kasvetli bir ortam var. Ayrıca biliyorum bana çalış diyeceksiniz en kısa zamanda işe gireceğim zaten kendimi oyalamayı bilende bir insanım yani boş vaktimde film, kitap, oyun ne ararsanız… zamanın nasıl geçtiğini bilmem bir bakarım akşam olmuş. Arkadaşlarımda var birbirimize gelir gideriz. Haftanın iki üç günü ya arkadaşlarım bendedir ya ben onlarda. Sorunum gerçekten eşimle başbaşa vakit geçirememek, ilgi. Bunu uygun bir dille eşime nasıl söyleyebilirim sizce ? Annesini kardeşlerini istemiyormuşum gibi algılamasını istemiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler fikirleriniz benim için çok değerli
Ben size kendi sorunumdan ve çözüm yolumdan bahsedeyim. Siz kendinize uyarsa uygularsınız..Herkese merhaba bu ara çok bunaldım eşim şuan yoğun çalışıyor eve geliyor aynı rutin şeyler işte. Eskiden yine iyiydi işi o kadar yoğun değildi birlikte bir şeyler yapmaya daha çok vaktimiz olurdu. Aynı evdeyiz evet birbirimizi sürekli görüyoruz ama evde rutin olunca insan bir değişiklik, açılmak istiyor. Eşimle başbaşa vakit geçirmeye ihtiyacım var hissediyorum ama o bir yere gideceğimiz zaman görümcemleri arıyor onlarıda çağırıyor, gezmeye gitsek dönüşte mutlaka kaynanamlara gidiyoruz 3-4 saatimiz orda geçiyor eve geliyoruz. Ya da kuzenlerine haber veriyor onlarda geliyor. Sanırım bu durumdan artık çok sıkılmaya başladım hatta patlama noktasına geldim tamam arada gidilir böyle şeyleri bende severim ama şuan hiç kaldıramıyorum. İstiyorum ki şöyle dışarı çıktığımızda doya doya bir vakit geçirelim tadını çıkartalım ne bileyim bir şeyler yarım kalıyor gibi hissediyorum hep. İlk başta pek sorun gibi gelmiyordu ama gitgide canım sıkılmaya başladı. Bir haftasonu ful çalışıyor diğer haftasonu çalışmıyor o zaman sadece bize ait olsun istiyorum artık. Zaten kaynanamla geçmişte çok sorun yaşadığımız için aramız yok. Oraya gittiğimde doğru dürüst kimseyle konuşmuyorum bile hep bir negatif enerji, kasvetli bir ortam var. Ayrıca biliyorum bana çalış diyeceksiniz en kısa zamanda işe gireceğim zaten kendimi oyalamayı bilende bir insanım yani boş vaktimde film, kitap, oyun ne ararsanız… zamanın nasıl geçtiğini bilmem bir bakarım akşam olmuş. Arkadaşlarımda var birbirimize gelir gideriz. Haftanın iki üç günü ya arkadaşlarım bendedir ya ben onlarda. Sorunum gerçekten eşimle başbaşa vakit geçirememek, ilgi. Bunu uygun bir dille eşime nasıl söyleyebilirim sizce ? Annesini kardeşlerini istemiyormuşum gibi algılamasını istemiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler fikirleriniz benim için çok değerli
boşayın gitsin görümceyiLanet olsun ki evet
bdv evlenmek isteyen üye dolu.demek ki reel hayatta da çok var.senin kardeş de beceri yok istek yok demek kiKardeşim evlense de gelinle gezsek diye 40 yıldır bekliyorumama yok, evlenmiyor mendebur...kendi ellerimle hem gezmeyi hem beni seven kızlar da buluyorum hâlbuki yok istemiyor
illa kötü görümce yapacaklar insanı
Hiç abartmıyorsun aynı şeyleri evliliğimin ilk zamanları bende yaşadım. Eşim kardeşi olmadan yemek bile yemezdi dışardan alır oraya giderdk. Kahvaltı planı yapardık hemen sizde gelirsiniz dedi. Her misafirde çağırırdı. Youtube videolarını bile kardeşinde izlerdik. Alışkanlığını devam ettirdi. Bunun çözümü eşinle bağını güçlendirmek başka yolu yok bir de hayır demek. Kaygılarını at ve hayır de. Kaynananlara geçme ben eve geçmek istiyorum yoruldum dizi izleyelim birlikte annenlere haftaya gideriz de. Görümceni kardeşini çağırdığında bitanem bana danışmadan planınıma böyle eklemeler yapman doğru değil ben kocamla vakit geçirmek istemiştim de. En fazla ne olabilir ki ? İstemiyorsun ailemi der. Desin ? Sende herşey dozunda canım abartma istersen o zaman sen gez ben turla şu geziye katılacağım bana daha iyi gelicek de. Kaybetme duygusu ve sevgisi varsa düzelicektir. Neler çektim ilk zamanlar tahmin edemezsinz. Haftanın 5 6 günü görümceyle olmak. Kabus gibiydi. Hiçte sevmem.Evet inanın iğrenç gerçekten artık aynı o emoji gibi kusacağım bende burama kadar geldi hayır bir şey yaptığımızda yok boş boş geçiyor zaman. Kafa dengi de değiliz. Eşimle görümcem karşılıklı sülale dedikodusuna başlıyor bitmiyor o konuşmalar bende anca onları izliyorum. Belki abartıyorum gibi gelebilir ama çok doldum
Konum bile var biraderim diye...burda da aradım reelde de buldum...yok yok... evlenmiyor namissizbdv evlenmek isteyen üye dolu.demek ki reel hayatta da çok var.senin kardeş de beceri yok istek yok demek ki
biz dede vardı 40 yaşında evlendi bir kaç ay önce kurtuldukk.darısı başınaaKonum bile var biraderim diye...burda da aradım reelde de buldum...yok yok... evlenmiyor namissiz
Nasıl gelin ? görümce dostu mu? Sovuk nevale mi? Ay inşallah şöyle fıkır fıkır , kalk kız gezelim diyen fındık kurdu bir gelin nasip etsin bana da tez zamanda rabbbiiiimbiz dede vardı 40 yaşında evlendi bir kaç ay önce kurtuldukk.darısı başınaa![]()
kuzenim kendisi.valla harika bir eş buldu hem eğitimli hem de kendine göre çıtır.erkekler şanslı bu konuda aslında.kadınların belli yaştan sonra evlenmesi çok daha zor.keşke böyle olmasaNasıl gelin ? görümce dostu mu? Sovuk nevale mi? Ay inşallah şöyle fıkır fıkır , kalk kız gezelim diyen fındık kurdu bir gelin nasip etsin bana da tez zamanda rabbbiiiim![]()
yeni üye burda yazdıgın gibi anana her seferinde gitmek zorundamıyız diyemiyorumusun yada kocana sen kuzenlerine neden bu kadar takıksın karınla opüsmek sevismek istemiyormusun derim bitti netttHerkese merhaba bu ara çok bunaldım eşim şuan yoğun çalışıyor eve geliyor aynı rutin şeyler işte. Eskiden yine iyiydi işi o kadar yoğun değildi birlikte bir şeyler yapmaya daha çok vaktimiz olurdu. Aynı evdeyiz evet birbirimizi sürekli görüyoruz ama evde rutin olunca insan bir değişiklik, açılmak istiyor. Eşimle başbaşa vakit geçirmeye ihtiyacım var hissediyorum ama o bir yere gideceğimiz zaman görümcemleri arıyor onlarıda çağırıyor, gezmeye gitsek dönüşte mutlaka kaynanamlara gidiyoruz 3-4 saatimiz orda geçiyor eve geliyoruz. Ya da kuzenlerine haber veriyor onlarda geliyor. Sanırım bu durumdan artık çok sıkılmaya başladım hatta patlama noktasına geldim tamam arada gidilir böyle şeyleri bende severim ama şuan hiç kaldıramıyorum. İstiyorum ki şöyle dışarı çıktığımızda doya doya bir vakit geçirelim tadını çıkartalım ne bileyim bir şeyler yarım kalıyor gibi hissediyorum hep. İlk başta pek sorun gibi gelmiyordu ama gitgide canım sıkılmaya başladı. Bir haftasonu ful çalışıyor diğer haftasonu çalışmıyor o zaman sadece bize ait olsun istiyorum artık. Zaten kaynanamla geçmişte çok sorun yaşadığımız için aramız yok. Oraya gittiğimde doğru dürüst kimseyle konuşmuyorum bile hep bir negatif enerji, kasvetli bir ortam var. Ayrıca biliyorum bana çalış diyeceksiniz en kısa zamanda işe gireceğim zaten kendimi oyalamayı bilende bir insanım yani boş vaktimde film, kitap, oyun ne ararsanız… zamanın nasıl geçtiğini bilmem bir bakarım akşam olmuş. Arkadaşlarımda var birbirimize gelir gideriz. Haftanın iki üç günü ya arkadaşlarım bendedir ya ben onlarda. Sorunum gerçekten eşimle başbaşa vakit geçirememek, ilgi. Bunu uygun bir dille eşime nasıl söyleyebilirim sizce ? Annesini kardeşlerini istemiyormuşum gibi algılamasını istemiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler fikirleriniz benim için çok değerli
Valla aynı problemi yaşadım ben her hafta sonu kv lere giderdik gitmediğimiz zaman eşim bize çağırıyordu yada onlar kendileri çıkıp geliyordu.. eşimle konuştum ama pek bi çözümü olmadı çünkü eş ailesi gitmeyince bişey oldu kavga mı ettiniz tarzı şeyler sorup günler öncesinden gelin diye eşime baskı yapıp bıktırıyordu ve sonunda biz yine gidiyorduk, en son ben Bi patladım eşimin ailesi hep beraber oturuyorken söyledim bu sıkıntımı istemiyorum her hafta her hafta ne işimiz var bizim burada ben kendi ailem olsa bile böyle sık gitmek istemem alışkın değilim hoşuma gitmiyor dedim de öyle düzeldi biraz,, ben normalde bu gelip gitme durumlarından rahatsız oldugumu hep kv ye söylüyordum evlendik evleneli bundan hoşlanmadığımı biliyor ama laftan anlamaz yine kocama gelin diyip dururdu çocuktan sonra iyice abarttı hatta komik oldugunu mu sanıyor ne bilmiyorum bana bi defasında o kadar söylüyorsun bende kendime çagırmicam vs diyorum ama yine duramıyorum Hahah tarzı konuştu... şimdi yine gidelim diye bekliyorlar ama eşim işim var vs diyerek gitmiyorHerkese merhaba bu ara çok bunaldım eşim şuan yoğun çalışıyor eve geliyor aynı rutin şeyler işte. Eskiden yine iyiydi işi o kadar yoğun değildi birlikte bir şeyler yapmaya daha çok vaktimiz olurdu. Aynı evdeyiz evet birbirimizi sürekli görüyoruz ama evde rutin olunca insan bir değişiklik, açılmak istiyor. Eşimle başbaşa vakit geçirmeye ihtiyacım var hissediyorum ama o bir yere gideceğimiz zaman görümcemleri arıyor onlarıda çağırıyor, gezmeye gitsek dönüşte mutlaka kaynanamlara gidiyoruz 3-4 saatimiz orda geçiyor eve geliyoruz. Ya da kuzenlerine haber veriyor onlarda geliyor. Sanırım bu durumdan artık çok sıkılmaya başladım hatta patlama noktasına geldim tamam arada gidilir böyle şeyleri bende severim ama şuan hiç kaldıramıyorum. İstiyorum ki şöyle dışarı çıktığımızda doya doya bir vakit geçirelim tadını çıkartalım ne bileyim bir şeyler yarım kalıyor gibi hissediyorum hep. İlk başta pek sorun gibi gelmiyordu ama gitgide canım sıkılmaya başladı. Bir haftasonu ful çalışıyor diğer haftasonu çalışmıyor o zaman sadece bize ait olsun istiyorum artık. Zaten kaynanamla geçmişte çok sorun yaşadığımız için aramız yok. Oraya gittiğimde doğru dürüst kimseyle konuşmuyorum bile hep bir negatif enerji, kasvetli bir ortam var. Ayrıca biliyorum bana çalış diyeceksiniz en kısa zamanda işe gireceğim zaten kendimi oyalamayı bilende bir insanım yani boş vaktimde film, kitap, oyun ne ararsanız… zamanın nasıl geçtiğini bilmem bir bakarım akşam olmuş. Arkadaşlarımda var birbirimize gelir gideriz. Haftanın iki üç günü ya arkadaşlarım bendedir ya ben onlarda. Sorunum gerçekten eşimle başbaşa vakit geçirememek, ilgi. Bunu uygun bir dille eşime nasıl söyleyebilirim sizce ? Annesini kardeşlerini istemiyormuşum gibi algılamasını istemiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler fikirleriniz benim için çok değerli