eşimle bekaret tartışması

Eşiniz kötü bişey söylememiş. Bu tür şeyleri takmadığını yanlış bir cümle kurarak anlatmaya çalışmış sadece. Olayı büyüten siz olmuşsunuz. Kendi kendinize hakaret etmişsiniz.

Bu arada adam beş senedir kan verme pozisyonundan sıkılmış belli ki. Azıcık kötü kadın olun, korkmayın namusunuz kaçmaz.

evlenince kur yapmayı kotu kadın olmak gibi hissediyorsanız cinsel birliktelik yasamak daha kotu hissettirir sanırım sizin dusunceleriniz esinizin soyleminden daha kotu bence..sizin bu lafınıza onun tepkisi gayet dogal geldi bana isveyi cilveyi kotu kadınlık gibi algılasam ilk gece kan gelmemesine takılırdım boyle dusunen bir adam degilim demis iste

Sanki biraz alınganlık etmişsin.
Aslında eşin onu karşı rahat olmanı istediği için öyle söylemiş.
5 yıllık evlisiniz neden utanıyorsunuz?
Eşinize kurda yaparsınız, cilve de yaparsınız.
Ben eşinizin kötü niyetli söylediğini düşünmüyorum açıkcası

Eşiniz size iftira atmamış ki, rapor alsaydım diyerek siz kendinizi küçük düşürmüşsünüz.

Niye kötü kadın gibi hissediyorsunuz orası da ilginç.

Büyütülecek birşey yok bence ortada. Gereksiz yere büyümüş.

Yahu eşinize neden bağırdınız kavga ettiniz anlamadım onu yanlış anlayan sizsiniz. Siz kur yapınca kendimi kötü kadın gibi görüyorum deyince o da senin kötü kadın olduğunu düşünsem ilk gece düşünürdüm ama düşünmedim demiş yani o kafada biri değilim demiş olmadığını tabii ki biliyor ayrıca yeni değil 5 senelik evlisiniz bu zamana kadar sana bununla ilgili tek bir imada bile bulunmamış kaldı ki eşinize kur cilve yapınca kötü kadın gibi mi olunuyor o da enteresan.

Aynı şey bnmde başıma geldi şöyleki 6 yıllık evliyim ilk gece bndrnde başparmağımın tırnağı kadar bi akıntı oda rengi o kadar açık ki yani belli belirsizdi eşim ilk erkek ark deildi ama hiç o yönden bi yakınlaşmam olmamıştı kimseyle kendimden emin olmama rağmen ogün okadar çok tedirgin oldum ki acaba ne düşünür benle alakalı bişeyde deil çok üzülürüm die eşimin hakkını yiyemem hiçde önüme sunmadı tekrar ısıtıp bunu aynı şeyi bana dese tepkim nasıl olurdu diye düşünüyorm şimdi ama bnmde zoruma giderdi heralde yani şundan bnm öle bi insan olmadığımı bilmiyomu die üzülürdüm açıkçası.Cilve meselesine gelince 2 çocuk yapmışım cilve yaparken nie utanayımGaribim hatta bazen kaçacak delik arar ama kaçamazErkekler bnce kovalanmayı ve ısrarı seviyolar o konuda

ben anlatamadım galiba

ben ilk birlikteliğimi onunla yaşadım bakireydim esasen

sadece evlendiğimizde yani nikah zamanı bakire değildim

neden ondan önce biriyle olmadığınızı ispatlamak için bu kadar paralıyorsunuz kendinizi?
neden bakire değildin imasını hakaret olarak alıyorsunuz?
eşinizi haklı buldum ben, rapor almaya kalksanız hem onu hem kendinizi küçük düşürürdünüz.
cinselliği bu kadar iğrenç, kötü, tü kaka görmeyin, koskoca kadınsınız aşın artık bunları.

Hay allahım. Adam bir sey dememis ki. Kendi kendine cosmussun. Cilve yapmak kötü kadın olmak mıdır oooo no! Yapma..

ben esinizde hata görmüyorum . bence siz biraz yanlis anlamissin .adam sadece bu tür seylere önem veren biri olsam ilk gece cikardi olay demis, bu demek dgl ki siz önceden iliski yasdadiniz. (geri kafali dglm demis)

Kur yapamadiginiz için konuyu kavga ile bekaret tartışmasına getirmissiniz böyle saçma sapan şeyleri tartismaktansa hem kendiniz hem de ediniz için hayati eğlenceli hale getirecek şeyler öğrenin derim ben.

Kocaniza kur yapmazsaniz disarda gordugu bir kura gonlu kayabilir.

Onu da gectim kari kocasiniz niye kotu kadin olasiniz. Mutfakta asci yatakta... diye bi laf var ya ayni oyle olun nolacak? Elin adami degil kocaniz. Kendinz de zevk alirsiniz hem.

Ah bi evlenim yapacagimi biliyorum

Bi de benden ilk evliligmde kan gelmemisti. Cinsel isteksiz sahis hem yapamamisti hem de yataga bakip yuzunu eksitmisti niye kan yok demisti. O zaman 21 yasindaydim vermistm agzinin payini. Herkesten kan gelmez okumadn mi hic demistim cahil muamelesi yapmistim takilmayin boyle seylere. Ve de gercekten bence yuzunuze vurma amacli da soylememistr. Taksa ilk gun derdi dogru. 5 yildir yaninizda.

İlk zamanlar ilişkiye girememe , kur yapmayı kötü kadınlık olarak görme, bekaret olayını bu kadar hayatı görme, canım kocayi bırak da sen bu konularda biraz kendini asmalisin. Biliyorum böyle bir toplumda yaşadık ama artik evlisin kendini aş, zihniyetini değiştirmeye çalış.

Kocan kötü bir şey dememiş. Bakire olduğumu biliyordu diyorsun ama 7/24 yanında miydi? Yine de sana güvenmis ve bir şey dememiş. Sana da bana karşı rahat ol, ben öyle eski kafalı değilim demeye çalışmış. Ama asıl sen bu konulara takıntılı olduğun için olayı büyütüp, bana iftira atıyor kafalarına girmişsin. Esin kötü niyetli olsaydı 5 yılda bu meseleden canina okudu senin.

Bence sen biraz kendini aşmaya çalış. Cinsel yönden kendini geliştir. Araştır öğren uygula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…