eşimle bekaret tartışması

Öncelikle kur yapınca kötü kadın olunmaz yapmayınca mutsuz olunabilir ama. İkinci olarak insanları önüne aşağılayıcı sıfatlar koyarak kategorize etmek kötü kadın gibi insanın kendisine zarar verir , herkesi olduğu gibi kabul etseydiniz kur yapmayı bu şekilde görmezdiniz belki de. Ve son olarak çok şanslısınız eşiniz buna takılmamış , saygılı bi insanmış gereksiz şeylerle sizi zamanında yormamış mutlu olun bence

kur yapınca kötü kadın gibi hissetmek.... işte bu zaten toplumun türk kadını için yarattığı algı. kadın evlenmiş barklanmış nikahlı kocasına kur yapamıyo kötü kadın gibi görünmemek için.

nasıl çocuk yetiştirilmez bu kkda öğrendim ben.

Sen haksızsın. Eşin de haklı rapor alacağını söyleyecek kadar cahilsin ve onursuzsun. demek ki eşin sana evlenmeden önce bakire olduğunu ispatla dese böyle bir saçmalık yapacaktın.ç Bakire olmayan tüm kadınlarm kötü kadın mı? gerçekten sizin gibi düşünen kadınlara acıyorum allah eşine sabır versin.

Adam iftira atmamis ki sen alinganlik yapmissin
Ayrica kur yapinca kotu kadin gibi hissetmek de pek anlamsizmis. Adama acidim,bir de dovseydiniz keske

5 sene sonra bu konunun açılması çok saçma olmuş cidden. Ama senin sevdiğin adama kur yapmayı da kötü kadın gibi hissetmen saçma..

İkinizin de cümleleri hiç normal değil..

Bence eşin gayet iyi niyetli.Sen bilinçaltında bu durumu takmışsın bence ve abartmissin bunda bi şey yok.

Çok sinir bozucu bir konu neden biliyor Musun sana göre eşine kur yapan kötü kadın
, bakire olmasan da kötü kadın olmazdın hemen merak etme
Seninle iki kelime hoş beş edemeyen karısı tarafından ilgi bekleyen kendini sana anlatamayan o zavallı adama Allah sabır versin
Gerçekten çok cahilsin biraz kitap falan oku

Adamın bunu söylemesi aşıp aşmamasıyla ilgili değil ki. Ben olsam ben de unutmazdm sonucta o akıntı fizyolojik olarak beklenen bir sey olmaması onun icin ilginc olmustur. Sadece cinsellik konusunda önyargım yok demek istemis siz abartmışsınız.

fikrin için teşekkürler . kendimi raporla isatlayıp evlenecek kadar onursuz biri değilim ben. inanan inanır inanmayan gider. burada 5 yıllık evlilik söz konusu. ben rapordan kendimi kanıtlamak için değil, bana iftira atıldığını güvensizlik olduğunu yalan söylediğimi düşündüğünü düşündüğüm için bahsettim. bundan aklım çıktı. orada konu bekaret raporu da olmaya bilirdi. sağolsun buradaki arkadaşalar iftira olmadığını açıklayıp yerli eleştiriler yaptılar. hakaret istemiyorum.

ona diceğin eğer uzatırsa senin ilk geceden "şeyin düşseymiş(yada şeyinin küçük olduğunu gördüğümü) bende bunu takmazdım belki".hemen hemen sana dediğinin erkeklere söylenen versiyonu bu acaba böyle diyince sana hissettirdiklerini karşılar gibi.

5 sene sonra bunu söylüyorsa adam üzerinde düşünmüş demek ki, bakireliğinize takmamışsa da acaba yalan mı söyledi diye de düşünmüş olabilir ama düşünmüş bence o durum üzerine.. Ama üstünde çok durmamış yine belli ki.
Ama sizin düşünce şekliniz de değişik biraz.

Eşinin değil senin zihniyetini saçma buldum. Garip düşünüyorsun. O geceyi takıntı haline getiren de sensin eşin değil.

Beş yıl sonra bunu sana söylemesindeki sebep ney bunu söylemek için bunca yıl niye beklemiş bence işin içinde başka şeyler olabilir

hayat okuyarak öğrenilmez !!!!Kimse hayatta aynı şeyleri yaşamıyor. hayat herkese aynı şeyi de öğretmiyor maalesef..
ben bakire olmasam evlenemeyecek miydim yani? bunu eşime söyleyecektim değil mi. eğer ben ona bakireydim dedimse o da buna inanmalıydı. ispat için o akıntıya bakmayacaktı. ispat aramayacaktı.5 yıl sonra bunu karşıma çıkarmamalıydı. anlatabiliyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…