eşimle bekaret tartışması

Ortada iftira durumu yok. Eşiniz takmamış zaten taksa beş yıl içinde bu durumu başınıza kakar, evliliği burnunuzdan getirirdi. Oturun bu akşam konuşun aranızda gereksiz ve yanlış anlamalı konuşmaların geçtiğini söyleyin. Düzeltelim bu durumu diyin bir güzel sevişin

Umarım bu mesajı ben yanlış anlamışımdır

Belki şaka yapmıştır erkekler patavatsız olabiliyor
Bekaret konusunu taksa başka şekilde söylerdi bence Yani inanmamış olsa
Bence hakaret edici incitici bişey dememiş

Eşin sana iftira atmamış ki.Ben takılsaydım,ilk gece neden olmadı diye ona takılır sorun çıkarırdım demeye getirmiş.Takılmadığı için sana inanmış üstünde durmamış 5 yılı devirmişsiniz.
Asıl takılması gereken konu,senin kur yapma olayını kötü kadın benzetmesi yapman.5 yıl 1 çocuktan sonra utanıp kur yapmayı kötü kadın olarak görüyorsan bazı şeyleri aşman lazım.

uzatmayın ve bugün barışın bence
eşinizin dediği yersiz olmuş ama bunu kastetmemiş
ben öyle şeyleri takacak seni öyle görecek olsam taa en baştan bunu takardım demek istemiş

bu arada sevdiğim adama kur yapınca adi kadın gibi mi görünüyor yaa?

Esinizi yanlis anlamissiniz bence, genel olarak boyle seylere takilmadigini anlatmak istemis Uzatmayip barismalisiniz, olay sacma yerlere gitmis

Bence esiniz degilde siz takinti yapmissiniz bunu kendinize.

Sen kur yapinca ben seni kotu kadin gibi gormem suphe duymam ilk gecede suphe duymadim anlaminda demek istemis je var bunda?

Siz lafi baska sekilde anlamissiniz.

Ayrica kur yapmak kotu kadin olmanin alakasi yok.

Hayati kendinizede esinizede zehir etmeyin.

bu kötü kadın meselesi konuyu okuyunca gerçekten çok itici yazmışım. kötü kadın diye birşey yoktur. ben orada şunu söylemek istedim. seni baştan çıkarmak benim görevim işim değili söylemek istedim. kelimeler hatalıydı. ama saçmaladım eşim sonuçta. benim kasmamam lazım.

Bencede haklisiniz..esiniz isin dogrusunu bildigi halde sanki bakire deilmissin ama hadi neyse ben bunu takmyorum der gibi muamele etmis..burda mesela takip takmamasi deil sanki icinde oyle bi suphe kalmis gibi bi izlenim vermis taksada takmasada

Cinsellik hakkında düşüncelerinizi degistirmeye çalışın, tek başınıza bunun üstesinden gelemiyorsanız terapiye başlayın.

Eşinize söylediklerinizi de kesinlikle yanlış buluyorum ancak onun da sizden aşagı kalır yanı yok maalesef.

Bekaretiniz yalnızca sizi ilgilendirir. Karşınızdaki kişi kim olursa olsun "takmıyorum, rahatım" mesajı vermek için dahi bunu sohbet konusu yapamaz, buna izin vermeyin.

Forumdaki kadınlar nasıl insanlarla karşılaşıyor da bir erkegin "kanı problem etmedim" şeklinde laçkalaşmış tavrını ve bu konuda söz söyleme hakkına sahip oldugunu düşünmesini normal karşılıyor, anlayabilmek güç.

Cehalet ise konu; ne yazık ki yorum yapan birçok kişinin bu konuda özeleştiri yapması gerektigini düşünüyorum.

Beni çıldırtan onun bunu söylemesi. sohbet konusu yapabilmesi. modern görüntüsü takmıyorum görüntüsü vererek hem de. ve de bana sorması bile hatayken zamanında sormuş ben de ona cevabı vermişim. şimdi tekrar yalancıymışım gibi konuyu açması. terapi konusunda haklı olabilirsiniz

Belki şaka yapmıştır erkekler patavatsız olabiliyor
Bekaret konusunu taksa başka şekilde söylerdi bence Yani inanmamış olsa
Bence hakaret edici incitici bişey dememiş
şakası bile böyle kavga çıkarıyor.ayrıca aynı şakayı kadın yapsa erkekle ilgiili yine savaş çıkardı.

Eşin yanlış birşey dememiş bana göre, sana inandığı için sorgulamamış ilk gecenizi.Yani kötü biri olmadığını biliyorum ilgi istiyorum demiş.Yanlış birşey yok bunda.İşve cilveden neden kötü kadın gibi olunsunki.Normal arkadaş gibi yaşanacaksa neden evlenilsin?

Neden göreviniz değil? Birbirini baştan çıkartmak eşlerin görevidir. Hadi görev demeyelim de olması gerekendir. Aksi halde insan istenmediğini, görev olarak sevişen biriyle seviştiğini düşünür.

Eşinizi baştan çıkartmanız gerekmediğini düşünüyorsanız o zaman onun da sizi tatmin etmesi gerekmiyor. Böyle cinsel hayat olmaz ki.

Eşinizle birbirinize kur yaparken kötü hissetmeniz başlı başına bir problem. Ancak tepkinizi yanlış göstermiş olsanız da hissettiginiz şeyde sizi haklı buluyorum.

Rapordan bahsetmek yerine "bu cümleyi bana hangi hakla kurabiliyorsun" benzeri bir çıkış yapsaymışsınız rahatsız oldugunuz konuyu daha dogru ifade etmiş olurdunuz.

Sinirle karar vermeyin, sakinleşin ve kendinizi degistirmeye çalışın. Ancak eşinizin kendisinin de degismesi gerektigini kabul etmesi ve sizinle konustuklarına dikkat etmesi gerek.
Zira sizin bekaretiniz, eşinizin "anlayış gösterdigini" iddia ederek övünecegi, ileri geri konusabilecegi bir konu olamaz.

Ben kavgaya dönüşecek bişey göremedim aksine eşinize hak verdim.. Kur yapmanın nesi kötü kadınlıgı temsil ediyor anlayamadım .. O senin eşinn ve cinselliğin en güzel yanlarını eşinle keşfedip yaşayacaksın ,heyecanlanacaksınızz tat katacaksınız ufak oyunlarınızla, ah şu bastırılmış kadınlarr ...Robot degilizzz o kalp atacakkkk o ter akacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…