Umarım bu mesajı ben yanlış anlamışımdırona diceğin eğer uzatırsa senin ilk geceden "şeyin düşseymiş(yada şeyinin küçük olduğunu gördüğümü) bende bunu takmazdım belki".hemen hemen sana dediğinin erkeklere söylenen versiyonu bu acaba böyle diyince sana hissettirdiklerini karşılar gibi.
Belki şaka yapmıştır erkekler patavatsız olabiliyorhayat okuyarak öğrenilmez !!!!Kimse hayatta aynı şeyleri yaşamıyor. hayat herkese aynı şeyi de öğretmiyor maalesef..
ben bakire olmasam evlenemeyecek miydim yani? bunu eşime söyleyecektim değil mi. eğer ben ona bakireydim dedimse o da buna inanmalıydı. ispat için o akıntıya bakmayacaktı. ispat aramayacaktı.5 yıl sonra bunu karşıma çıkarmamalıydı. anlatabiliyor muyum
Eşin sana iftira atmamış ki.Ben takılsaydım,ilk gece neden olmadı diye ona takılır sorun çıkarırdım demeye getirmiş.Takılmadığı için sana inanmış üstünde durmamış 5 yılı devirmişsiniz.arkdaşlar ben 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var hemen kısa geçeyim
benim ilk gecede akıntı gelmedi ama daha önce ne ilişkim ne de erkek arkadaşım oldu. ilk çıktığım erkek olan eşimle evlendim. eşim de bunu biliyor .
geçen gün eşim bana neden hiç kur yapmıyorsun dedi ben de utandığımı kendimi kötü kadın gibi hisettiğimi söyledim. o da benden utanma ben böyle şeyleri taksaydım seninle ilk gecemizi takardım diyince aklım gitti sinirden başım döndü. keşke doktordan rapor alsaydım da bana iftira atmasaydın dedim. o da ne iftirası ben sadece böyle şeyleri takmadığımı sana söylüyorum dedi. ben de dedim ki takmadığını söylemek için ilk geceyi mi örnek veriyorsun dedim ve tartışma berbat bir hale dönüştü. çok ağır laflar ettik o kadar çıldırdım ki boşanmaktan bile bahsettik. ben doktordan rapor alacak kadar cahilmişim. bunu dile getirmesi beni çıldırttı benim daha önce hayatımda hiç kimse olmadı o da bunu biliyor zaten neden bu muhabbeti açtı. iki gündür doğru düzgün konuşmuyoruz. eve geç geliyor. çok ağırıma gidiyor iftiraya uğramak
Bencede haklisiniz..esiniz isin dogrusunu bildigi halde sanki bakire deilmissin ama hadi neyse ben bunu takmyorum der gibi muamele etmis..burda mesela takip takmamasi deil sanki icinde oyle bi suphe kalmis gibi bi izlenim vermis taksada takmasadaarkdaşlar ben 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var hemen kısa geçeyim
benim ilk gecede akıntı gelmedi ama daha önce ne ilişkim ne de erkek arkadaşım oldu. ilk çıktığım erkek olan eşimle evlendim. eşim de bunu biliyor .
geçen gün eşim bana neden hiç kur yapmıyorsun dedi ben de utandığımı kendimi kötü kadın gibi hisettiğimi söyledim. o da benden utanma ben böyle şeyleri taksaydım seninle ilk gecemizi takardım diyince aklım gitti sinirden başım döndü. keşke doktordan rapor alsaydım da bana iftira atmasaydın dedim. o da ne iftirası ben sadece böyle şeyleri takmadığımı sana söylüyorum dedi. ben de dedim ki takmadığını söylemek için ilk geceyi mi örnek veriyorsun dedim ve tartışma berbat bir hale dönüştü. çok ağır laflar ettik o kadar çıldırdım ki boşanmaktan bile bahsettik. ben doktordan rapor alacak kadar cahilmişim. bunu dile getirmesi beni çıldırttı benim daha önce hayatımda hiç kimse olmadı o da bunu biliyor zaten neden bu muhabbeti açtı. iki gündür doğru düzgün konuşmuyoruz. eve geç geliyor. çok ağırıma gidiyor iftiraya uğramak
Cinsellik hakkında düşüncelerinizi degistirmeye çalışın, tek başınıza bunun üstesinden gelemiyorsanız terapiye başlayın.
Eşinize söylediklerinizi de kesinlikle yanlış buluyorum ancak onun da sizden aşagı kalır yanı yok maalesef.
Bekaretiniz yalnızca sizi ilgilendirir. Karşınızdaki kişi kim olursa olsun "takmıyorum, rahatım" mesajı vermek için dahi bunu sohbet konusu yapamaz, buna izin vermeyin.
Forumdaki kadınlar nasıl insanlarla karşılaşıyor da bir erkegin "kanı problem etmedim" şeklinde laçkalaşmış tavrını ve bu konuda söz söyleme hakkına sahip oldugunu düşünmesini normal karşılıyor, anlayabilmek güç.
Cehalet ise konu; ne yazık ki yorum yapan birçok kişinin bu konuda özeleştiri yapması gerektigini düşünüyorum.
şakası bile böyle kavga çıkarıyor.ayrıca aynı şakayı kadın yapsa erkekle ilgiili yine savaş çıkardı.Belki şaka yapmıştır erkekler patavatsız olabiliyor
Bekaret konusunu taksa başka şekilde söylerdi bence Yani inanmamış olsa
Bence hakaret edici incitici bişey dememiş
bu kötü kadın meselesi konuyu okuyunca gerçekten çok itici yazmışım. kötü kadın diye birşey yoktur. ben orada şunu söylemek istedim. seni baştan çıkarmak benim görevim işim değili söylemek istedim. kelimeler hatalıydı. ama saçmaladım eşim sonuçta. benim kasmamam lazım.
Beni çıldırtan onun bunu söylemesi. sohbet konusu yapabilmesi. modern görüntüsü takmıyorum görüntüsü vererek hem de. ve de bana sorması bile hatayken zamanında sormuş ben de ona cevabı vermişim. şimdi tekrar yalancıymışım gibi konuyu açması. terapi konusunda haklı olabilirsiniz
Ben kavgaya dönüşecek bişey göremedim aksine eşinize hak verdim.. Kur yapmanın nesi kötü kadınlıgı temsil ediyor anlayamadım .. O senin eşinn ve cinselliğin en güzel yanlarını eşinle keşfedip yaşayacaksın ,heyecanlanacaksınızz tat katacaksınız ufak oyunlarınızla, ah şu bastırılmış kadınlarr ...Robot degilizzz o kalp atacakkkk o ter akacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?