eşimle bekaret tartışması

Yaniiii kotu kadin kalbi kotu olan etrafina fesat haset iftiraci insanlari zorda birakan insanlarin arasini acan tiplere kullanilir

Onun haricinde bedenini para karsiligi pazarlayan bunu meslek olarak gerceklestiren kisiler vardirki onada hayat kadini denir (halk arasinda daha kaba tabirleride var)

Cilveli isveli nazli kadin kotu kadinda degildir hayat kadinida her halukarda sacma bir benzetmeyle olayin atesini siz fisteklemissiniz o kendini ifade edememis pata kute konusmus durduk yere huzursuzluk uzatmayin barisin derim

Nasıl yani? Cinsel ilişkide birbirinizi baştan çıkarmıyor musunuz? Saatleşip randevulaşıp mı yapıyorsunuz anlamadım ki?

Gerçekten cinselliğe bakış (ve muhtemelen yaşayış) açınızda sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

Kendinizi manastıra kapatsaydınız keşke.
Raporla kanıtlamak istediğinizi ömür boyu saklayıverirdiniz...

Adamın dediğinde bir şey yok. Ben böyle şeyleri takmam demiş.
Ama sen ta o günden beri hazır bekliyormuşsun. Hah bak işte sonunda dedi diye atlamışsın :)
Neyse kavgası yapılmış, daha da yapılmaz artık. Geçmiş olsun.

Hani sevgiliyken cinsellik yaşanmasında sorun var gibi bir şey algılanmasın da cümlemden, "evlendiğiniz halde" hala cinselliği ayıplanacak bir şey gibi görüp cilve yapmayı "kötü kadınlık, hayat kadınlığı" gibi algılıyorsanız yetiştirilme tarzınız çok muhafazakardı diye düşünüyorum. Eşiniz demek istediğini biraz densizce söylemiş ama rapor muhabbetinin de ondan aşağı kalır yanı yok. Kendinizi aşağılatıyorsunuz böyle, bedeninizi sevin, kendinizi sevin, cinsellik sadece çocuk doğurmak için değildir, bir çiftin yaşayabileceği en güzel şeylerden bir tanesidir. Cinsel terapi görebilirsiniz eğer bu konuda sıkıntınız varsa, ilişki başlatamıyorsanız, donuk kalıyorsanız, ciddiyim bu konuda.

Adam kötü bir şey dememiş ki. Sadece gereksiz bir örnek vermiş. Takmam o durumlari demis ama siz abartıp daha sacma seyler soylemissiniz.

Kur yapanlar kötü kadin mi oluyomus? Ayrica rapor alsaydim ne demek yaa kendinize sayginiz yok mu?

Burdan sen esini anlamamissin gibi görünuyor. Zaten ispat aramamiski adam. Kur yapmak gibi basit birseyle seni kötü gorecek olsaydim, ilk gece kan gelmemesini kafaya takardim demis. Inanmadim da dememis. Benim için onemli degil demis sadece. Tamam yersiz olabilir ama senin soyledigin sacma şeyin uzerine boyle bir cümle kurmus.

Bence bakire olmasan da seninle evlenirdim, kötü kadın gibi göründüğünü düşünmem böyle şeylere takılmam demek istemiş. Ki bakiresin diye evlenen bir adamdansa ne olursan ol yanında olacak adam daha makbuldür bence...

iftira atmamiski size kur yapinca kotu kadin oldugunu dusunecek kadar geri kafa olsaydim huysuzlugu ilk geceden yapardim ilk geceden kotu kadin oldugunu dusunurdum demeye getirmis.
hassas davranmissin sanirim biraz ayrica kur yapmak kotu kadinlik deilki esin sonucta kurda yaparim kucaginada atlarim

5 sene icinde yasadiginiz sorunlar hep birbiriyle iliskili. Bekaret takintiniz, ilk gece korkunuz, cilve yapinca kotu kadin olarak hissetmeniz. Toplumun ya da ailenin ozellikle annenin cinselligi kadinin görevi olarak yapistirmasi, zevk almasan hasta bile olsan erkegi reddetmeme de bu paketin icinde.
Basiniza kakacak olan adam 5 sene icinde bunu siddete dönüştürerek gosterirdi. Bekaret takintili olan sizsiniz, olayi buyutende. Bu sorunu kendi icinizde asmayi deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…