Yaniiii kotu kadin kalbi kotu olan etrafina fesat haset iftiraci insanlari zorda birakan insanlarin arasini acan tiplere kullanilirbu kötü kadın meselesi konuyu okuyunca gerçekten çok itici yazmışım. kötü kadın diye birşey yoktur. ben orada şunu söylemek istedim. seni baştan çıkarmak benim görevim işim değili söylemek istedim. kelimeler hatalıydı. ama saçmaladım eşim sonuçta. benim kasmamam lazım.
Bayılıyorum senin yorumlarına captainadam densizlik etmiş ama sizin rapor muhabbetiniz daha densiz bence.
Bir gün ben de konu açacağım cuk diye lafı oturtacaksın bana da diye korkmuyor da değilim ama :)
Bir gün ben de konu açacağım cuk diye lafı oturtacaksın bana da diye korkmuyor da değilim ama :)
Nasıl yani? Cinsel ilişkide birbirinizi baştan çıkarmıyor musunuz? Saatleşip randevulaşıp mı yapıyorsunuz anlamadım ki?bu kötü kadın meselesi konuyu okuyunca gerçekten çok itici yazmışım. kötü kadın diye birşey yoktur. ben orada şunu söylemek istedim. seni baştan çıkarmak benim görevim işim değili söylemek istedim. kelimeler hatalıydı. ama saçmaladım eşim sonuçta. benim kasmamam lazım.
hayat okuyarak öğrenilmez !!!!Kimse hayatta aynı şeyleri yaşamıyor. hayat herkese aynı şeyi de öğretmiyor maalesef..
ben bakire olmasam evlenemeyecek miydim yani? bunu eşime söyleyecektim değil mi. eğer ben ona bakireydim dedimse o da buna inanmalıydı. ispat için o akıntıya bakmayacaktı. ispat aramayacaktı.5 yıl sonra bunu karşıma çıkarmamalıydı. anlatabiliyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?