eşimle bekaret tartışması

banada eşim böyle bişey dese bende sinirlenirdim açıkcası kızgınlık anında ağzından çıkmış bence rapor alma lafı insan kızgınken çok şey diyebilir.kur yapmak içten gelen bişeydir her kadın yapamaz yapanda kötü değildir.ikiniz de de hata var.

İyi bir şeyler söylemeye çalışmış bakire olmasaydın da bunu takmazdım demiş. Siz neye çıldırdınız bu kadar anlamadım. Gerçi kur yapmaya çekindiğinizden garip de gelmedi. Bence yavaştan eşinizi alttan almaya başlayın.
Eşinizin size kaygısı kadar kendinize kadınlığınıza saygınız yok.

Bence esin sana iftira atmamis olan bişeyi söylemiş sen bu konuda hassas olduğun için icerlemissin eğer evliliğinde mutluysan böyle bişey için ağzının tadını bozmaya değmez eşinin de senden işve cilve istemesi gayet normal belki farketmeden monoton bi hayatınız olmuştur esin onu ima etmiştir kafandaki kan gelmedi duygusunu çıkar çokta herseyi sallama

esiniz gercekten ayip etmis. verdigi ornege bak. kesinlikle kolay kolay affetme. birde ne raporu iki kelimele o kadar kucultme kendini.

''cahil biri olsaydım, kan gelmediğinde senin bakire olmadığını düşünürdüm, ama cahil olmadığım için seni öyle bişeyle itham etmedim'' gibi bişeyler demek istemiş.
sen gereksiz alınmışsın.

bu kadar celallenmen bana komik ve saçma geldi. hayatının en önemli şeyi mi bu bekaret? velev ki bakire değildin, e ne olmuş?

ben açıkçası bir şey görmedim bu muhabbette

eşim ile evlenmeden birlikte olduk ama evlendiğimde bakire değildim

arada takılır zaten sen bakire değildin seni vereceğim bakire kız alacağım vs vs diye

Bu konuda eşiniz şaka yapıyor ve siz de buna gülüyo musunuz yani

Bence haklısın.Ama esin senin hassas olduğun konularda hassas değil demekki burdan bu anlaşılıyor . Yani o ,evlenmeden once birliktelik yasamaya karşı değil mi ?

Ne raporu Allah askina bu turk erkegi ve kan takintisindan nefret ediyorum. Eski sevgilimin cahil ailesi gelinlerinden carsaf istiyordu kavga edip ayrilmistim hatirladikca midem kalkar. Kotu niyetle dememistir ama bosbogazlik ettigi kesin. Ayrica cilve kur guzel seyler sonuc olarak evlisiniz neden kotu hissedesiniz ki

hala var böyle cahiller carsaf diye kapida dikiliyorlar

Müşterilerine kur yapmıyorsun, kocana kur yapıyorsun... İlla ağır konuşturtacaksınız beni ya...

İnsan kocasına kur yapınca o*ospu mu oluyor?? Kocama kur da yaparım, fantazi de yaparım daha da ileri gidicem şimdi ban yicem neyse, yeri gelir naz da yaparım...
Kocan bunu istiyorsa bundan hoşlanıyorsa yapabilirsin...
Ha Utanıyorum yapamıyorum dersin anlarım kötü kadın gibi dersen ben burada çok şey söylerim, biz kötü kadın mı oluyoruz??

Ben bekaret saçmalığından çok buna takıldım... Her iki mevzu da ap ayrı saçmalık!!...

Eşinizin söylediğinin altında kötü birşey bulamadım.Cinsellik, haz, tahrik vs. Bunlar normal şeyler işve cilve de çok normal birşey dua etde eşin senden bunu bekliyor ve dile getiriyor.Sen bana işve cilve yapınca ben senin için kötü düşünmem nasıl kan gelmediğinde bunu sorun etmediysem çünkü senin özünü biliyorsam o zamanda kötü düşünmedim şimdide düşünmem diyor.Ben yaptım her yolu denedim yine kıymet bilinmedi hatta beklentisini bile bir gün olsun söylemedi üstüne aldatıldım.Bence bunu dışarda değil senle yaşamak istiyor ve beklentisini dile getirebilen bir insan var karşında evliliğinizi böyle basit şeylerle yıpratmayın.

Senin bildiğin gerçeği, senin gibi bilmediğinden konuşmuş. Bu iftira sayılmaz, evet kırıcı bir söz, belli ki o süre zarfından bu yana hep aklının bir köşesindeymiş..
Fakat o zaman bu konu konuşulmadı mı? Bu çok normal, kızlık zarı dediğimiz zar 3 etapta meydana geliyor, ön-orta ve arkada. Belki senin arkadaydı. Peki daha sonra ki ilişkinizde de mi gelmedi akıntınız? Hiç mi yaşamadınız öyle bir duygu?

Bir mesajla nasıl oluyorda bu kadar iyi Tanıyıp teşhis koyuyorsunuz. Ya tüm mesajlarımı okuyun
Hakaret edecekseniz yorum da yapmayın lütfen

Annem devamli der bi kadin kocasinin o....u su olacak diye (gerci teyzemlerde der hep ) bnce dogru bisey erkekler bunu istiyor çünkü
Esin sana iftira atmamis bnce buna takan cok erkek var zaten zamaninda takilsaydim buna takilirdim bn bole seylere takilacak insan degilim dmeye getirmis ama diyememis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…