eşimle bekaret tartışması

geçen gün eşim bana neden hiç kur yapmıyorsun dedi ben de utandığımı kendimi kötü kadın gibi hisettiğimi söyledim

Ben eşime her dakika kur yaparım onun için giyinirim falan. O zaman sizin düşüncenizde ben kötü kadınım. Eşiniz size söylediği şeylerde biraz haklı galiba.
Yanlış anlamayın bu ilk geceyi iğneleyici bir şekilde söyleme hakkı vermez kendisine ama sizin düşünce yapınız daha beter.
Namus kur yapmak ve bekaret ile ölçülemez.

aynı şeyi bende çok yakın bi zamanda yaşadım. vajinismus idim. yeni evliyiz ve bunu yenmek için çok uğraştım çok kafaya takmıştım ama eşimle flört dönemindeyken ilişkim olmuştu eşim çok istemesine rağmen ben bekaretimi vermemiştim. aslında olay ona güvnmemek değildi sadece batılca gelebilir ama gelinliği bekaretimle giymek istiyordum. eşimden önce çıktığım görüştüğüm kişiler olmuştu ama üni.den sonrakilerin ellerini dahi tutmamıştım. sevgili bile sayılmazdık.
sadece eşim dokundu bana . ama vajinusmus tedavisi için yüksek meblalar istendi. bizimde maddi durumumuz düzelince tedavi olabilirdik. bi şekilde yendik bunu 3 haftadır o da bende zevk alıyoruz ilişkiden ve tam anlamıyla birleştik birgün başka bi konudan tartışmaya başlamıştık çok farklı bir konuydu.. sonra güven meselesine geldi ve biz birleştik senden kan gelmedi ben güvenmiyorum sana dedim mi deyince benim şarteller attı. gözlerim döndü. ne ima ediyorsun sen. ben bi başkasıyla mı oldum. dedim. o da hala devam ettirdi. vajinismusu tek başınıza yenemezsiniz demişti özel doktorlar. birde doktora gittiğimizde benim vajinusmus derecemi ölçmüştü, parmağını soktu ve ben hissetmemiştim bile sonra aynayla kızlık zarımı gösterdi. eşime siz de gelin isterseniz dedi ama o gelmedi. zaten doktora çekinerek ben çok ısrar ettiğim için gidiyordu. doktor bize normal bir birleşmede kan gelmez deyince biz bakakaldık birbirimize. erkek vajinaya düzgün bir şekilde girerse, kan gelmez biz tedavide ( 3 seans sürecek demişti) vajinayı esneteceğiz ve psikoljik olarak da sizi hazırlayacağız gibi cümleler kurunca, ben tedaviyi reddettim. yani ben yapay bi birleşme istemedim. kan korkum yoktu ama çok canım yanıyordu ve kasılıyordum. ama biz ilişkiye girince kan gelmedi. hatta ben eşime sordum eminmisin girdiğinden kan niye gelmedi dedim. o da bazılarında gelmiyormuş esnek oluyormuş dedi. yani o nadir kişilerden biri de ben miyim..
madem ki eşimde bnu kafasında yer etmiş.. ben evi terkedecektim. o derece sinirlendim köpürdüm. o da benim aklıma asla böyle birşey gelmedi diye yalvardı. ben böyle düşünecek olsam bugüne kadar belli etmem mi. diye gönlümü almaya çalıştı ama. ben size hakveriyorum. yıllar da geçse, birgün önüme çıkarsa yine aynı söz ne yaparım ben.
masumum, kimseyle olmadım, vajinismustan mı yoksa esnek kızlık zarından mı zaten ilişkiye girmemiz binbir güçlükle oldu bir de kan gelmedi. benim suçum ne..

Aslında konu sahibinin de suçu yok, yetiştirilme tarzımız, toplum baskısı, cinselliğe bakış açımız, tabularımız falan bu tür kadın tipi çoğunlukta maalesef.

Cinselliği monoton yaşıyoruz, soyun gir, bitir işini çık duş al, uyu. Bu yani, vatani görevimiz sanki. Oysa ki cilve yapmak, eşine giyinmek kuşanmak, süslenmek falan islamiyette bile var. Bu sadece eşini değil seni de mutlu edecektir.

Tavsiyem gereksiz uzatma, sen hatalısın, git kendine tez elden kırmızı fantazik birşeyler al ve akşam eşine cilve yap. Yarın sorcam bunları?

Kırmızı gecelik....

Kur yapınca kendinizi kötü kadın mı hissedersiniz gerçekten...

Ozaman ben bayağı bir kötü kadınım

Eşiniz örnek vermiş ama iyi etmemiş tabiii...
Umarım düzelirsiniz ama şu an saygı pek kalmış gibi gözükmüyor aranızda...
Çünkü saygının olmadığı yerde sevginin pek bir anlamı yoktur benim gözümde...

niveheyve

Le Jartiyer

Ay keşke olsa, ucuz olur valla ne güzel

Le Jartiyer

Ay keşke olsa, ucuz olur valla ne güzel

Aynen ya, ama BİM aşıyor kendini, acayip şeyler getiriyor, bunu da ekler ürün gamına eminim. Zaten öyle fantazik atlet don takımları oluyor, çok aşırı fantazik olmasa da. Le Jartiyer

Eşin saçmalamış kur yapmakla gerdek gecesinin ne alakası var.Sana kötü kadınsın deseydim o zaman derdim ama demedim diyerek aklı sıra kendini rahat göstermek istemiş.Patavatsız

Bence sıkıntı eşte değil konu sahibinde.. Bu hangi yüzyılın cehaleti bilemedim doğrusu.. Kelimeler adeta cımbızla çekilesi; "kötü kadın" ,"bekaret", "bekaret raporu".. 5 yıllık bi evliliği resmen mahfetme çabaları.. Değişik bi olay gerçekten

Canım sence biraz yanlış anlamamismisin çünkü söylediği kelime tam anlamıyla bu sekildeyse doğru söylemişhangi erkek eşinin ilk sevgilisi olduğunu da bilse bu konuda biraz sert davranabilir ama anlaşılan senin esin şimdiye kadar bu konuyu acmayip simdi acmissa seni zan altında bırakmak için değil kendinin rahatlığı konusunda bahsetmiştir

canım eşin haklı, rapor almak ne demek ya?? adam şunu demek istemiş, ben öyle takıntılı biri olsam, o gün olan olaydan şüphelenir altında bir şey arardım. benim öyle dertlerim yok demiş. ayrıca kur yapınca kötü kadın gibi olmak ne demek allah aşkına. bence sen bu konularar gereğinden fazla önem verip kendine dert etmişsin. burada uzatılacak bir mevzu yok. ama kocana kurunu da nazını da yap, eşine kadınlık yapmak kötü kadın olmak değildir.

Demek ki ben duble kötü kadım çünkü kur olayında master yapmış biriyim.

Eşine gelince bel altı vurmuş.

hangi konuda sert davranır pardon her erkek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…