eşimle bekaret tartışması

karsilastim derken?
Ya bizim burda dugunlerde sadic durulur geline ailenin isteklerini bilmeyenlere o isi ogretmek icin sadic dursuk bi arkadasa kv sine dedim abla geline soylememi istediginiz bisey var mı diye oda durdu oo is olup bittikten sonra bezini gostercek demesin mi bn bnde kusura bakmayin bn bunu hic bi ana evladina soyleyemem hemde bi kiza hic soleyemem siz oglunuza guvenin bi zahmet dedim bu sefer kadin

Ben ilk gece bile senin kötü kadın olduğunu düşünmedim şimdi mi düşünücem demek istemiş. iyi birşey söylenmek istemiş yani ama olmamış işte :) bence uzatmayın. ortada birbirinizi kırıp üzecek bi durum yok.

Bize guzel bir sekilde emanet edilen ulke comaristana donuyor. Millet ilerledikce biz ortacaga donuyoruz. Anasinin dizinden tahrik olan 2mmlik dokunun kanini namus sayan...

Bize guzel bir sekilde emanet edilen ulke comaristana donuyor. Millet ilerledikce biz ortacaga donuyoruz. Anasinin dizinden tahrik olan 2mmlik dokunun kanini namus sayan...
Aynen bn cok sasirdim allahtan bnm kv kötü fln amma hic sormadi saolsun insallah kalmaz bole insanlar

Esiniz en kotu ornegi vermeye calismis ama kas yapayim derken resmen goz cikarmis. Bir araya gelin tartismadan konusup anlasmaya bakin. Ayrica kur yapma konusundada ilk hamleyi sizden bekliyor belli ki. Yapinda bunu utanmayin o sizin esiniz.

Madem takmiyor neden o zaman bahsetmiş demek aklinin bir kosesinde duruyor hicde takmiyor gibidegil.

Aslinda eşin sana acik acik işveli cilveli sexi bir kadin olabilirsin bana karsi demis, bunda utanmani gerektirecek hicbirsey yok, cocugunuzda olmus Allah bagislasin, ustunden 5sene gecmis, orda sana demek istedigi bence daha baska birseydi. Ama sanirim eşin senin bu kadar alingan ve konuyu iftira olarak anlicani dusunememis. Ben anlamiyorum tartisma sirasinda şu boşanma raddesini. Gerek varmi ki butun herseyi"boşanalim"diyerek hice saymaya. Araniz duzeldiginde eşinle otur sakin sakin konus bu konuyu, adamin senden ilgi istemesi cok normal . tabi yanlis anlasilmalar da cabasi

ben açıkçası bir şey görmedim bu muhabbette

eşim ile evlenmeden birlikte olduk ama evlendiğimde bakire değildim

arada takılır zaten sen bakire değildin seni vereceğim bakire kız alacağım vs vs diye
her insan farklı yapıda oluyor mesela eşim bana bu lafı dese ben çok rahatsız olurum yaşayış farklılıkları olabilir bu tür düşüncelerde

Ben BÖyle şeylere takılmıyorum nedir yahu?? Senin bakire olup olmaman benim için önemli değile getirmiş lafı. Öyle şey olur mu? Hadi sen gerçekten bakire olmasan böyle bi laf etsin haklı da.. şu durumda kızdım
Ha bu arada kur yapma konusunda sana katılmıyorum, kocan o senin yahu

Sen kur yapma ufacık lafı namus meselesi yap sonra niye gidiyor bu kocalar ağzından güzel söz çıkan o kötü kadın dediklerinize acaba!?

boşuna kavga çıkmış evde...
aslında iki tarafta yanlış yerden başlamış konuya, küskünlüğü uzatmaya gerek yok

bakıre almayanlar kötü kadın mı?cok sacmalamıssın esın acıklamıs takmıyorum dıye sen illa kurcalamıssın.

Kötü kadın deyince , düz mantık çağrışım yapmıştır. Erkegin saçma hali

Haklısınız , gereksiz can sıkıcı bir cümle olmuş ancak cevaplarinizda tali yol secmissiniz, bu yüzden konu uzamış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…