- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Midem kalkti dedim senle evlenmeyi falan dusundugum yok diye. Asik falan da degildim zaten. Böyle çomarlarla karsilasmayayim bir daha
karsilastim derken?Ayy bn karşılaştım bole çomarlar la bn şok onlar daha bi şok oldu
Şimdiiiii benim aklıma bir şey takıldı. 2013 yılında sevgili olduğunuz adamla nasıl beş yıllık evlisiniz?
Ya bizim burda dugunlerde sadic durulur geline ailenin isteklerini bilmeyenlere o isi ogretmek icin sadic dursuk bi arkadasa kv sine dedim abla geline soylememi istediginiz bisey var mı diye oda durdu oo is olup bittikten sonra bezini gostercek demesin mi bnkarsilastim derken?
Ya bizim burda dugunlerde sadic durulur geline ailenin isteklerini bilmeyenlere o isi ogretmek icin sadic dursuk bi arkadasa kv sine dedim abla geline soylememi istediginiz bisey var mı diye oda durdu oo is olup bittikten sonra bezini gostercek demesin mi bnbnde kusura bakmayin bn bunu hic bi ana evladina soyleyemem hemde bi kiza hic soleyemem siz oglunuza guvenin bi zahmet dedim bu sefer kadin
Aynen bn cok sasirdim allahtan bnm kv kötü fln amma hic sormadi saolsun insallah kalmaz bole insanlarBize guzel bir sekilde emanet edilen ulke comaristana donuyor. Millet ilerledikce biz ortacaga donuyoruz. Anasinin dizinden tahrik olan 2mmlik dokunun kanini namus sayan...
Esiniz en kotu ornegi vermeye calismis ama kas yapayim derken resmen goz cikarmis. Bir araya gelin tartismadan konusup anlasmaya bakin. Ayrica kur yapma konusundada ilk hamleyi sizden bekliyor belli ki. Yapinda bunu utanmayin o sizin esiniz.arkdaşlar ben 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var hemen kısa geçeyim
benim ilk gecede akıntı gelmedi ama daha önce ne ilişkim ne de erkek arkadaşım oldu. ilk çıktığım erkek olan eşimle evlendim. eşim de bunu biliyor .
geçen gün eşim bana neden hiç kur yapmıyorsun dedi ben de utandığımı kendimi kötü kadın gibi hisettiğimi söyledim. o da benden utanma ben böyle şeyleri taksaydım seninle ilk gecemizi takardım diyince aklım gitti sinirden başım döndü. keşke doktordan rapor alsaydım da bana iftira atmasaydın dedim. o da ne iftirası ben sadece böyle şeyleri takmadığımı sana söylüyorum dedi. ben de dedim ki takmadığını söylemek için ilk geceyi mi örnek veriyorsun dedim ve tartışma berbat bir hale dönüştü. çok ağır laflar ettik o kadar çıldırdım ki boşanmaktan bile bahsettik. ben doktordan rapor alacak kadar cahilmişim. bunu dile getirmesi beni çıldırttı benim daha önce hayatımda hiç kimse olmadı o da bunu biliyor zaten neden bu muhabbeti açtı. iki gündür doğru düzgün konuşmuyoruz. eve geç geliyor. çok ağırıma gidiyor iftiraya uğramak
Aynen bn cok sasirdim allahtan bnm kv kötü fln amma hic sormadi saolsun insallah kalmaz bole insanlar
Aslinda eşin sana acik acik işveli cilveli sexi bir kadin olabilirsin bana karsi demis, bunda utanmani gerektirecek hicbirsey yok, cocugunuzda olmus Allah bagislasin, ustunden 5sene gecmis, orda sana demek istedigi bence daha baska birseydi. Ama sanirim eşin senin bu kadar alingan ve konuyu iftira olarak anlicani dusunememis. Ben anlamiyorum tartisma sirasinda şu boşanma raddesini. Gerek varmi ki butun herseyi"boşanalim"diyerek hice saymaya. Araniz duzeldiginde eşinle otur sakin sakin konus bu konuyu, adamin senden ilgi istemesi cok normal . tabi yanlis anlasilmalar da cabasiarkdaşlar ben 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var hemen kısa geçeyim
benim ilk gecede akıntı gelmedi ama daha önce ne ilişkim ne de erkek arkadaşım oldu. ilk çıktığım erkek olan eşimle evlendim. eşim de bunu biliyor .
geçen gün eşim bana neden hiç kur yapmıyorsun dedi ben de utandığımı kendimi kötü kadın gibi hisettiğimi söyledim. o da benden utanma ben böyle şeyleri taksaydım seninle ilk gecemizi takardım diyince aklım gitti sinirden başım döndü. keşke doktordan rapor alsaydım da bana iftira atmasaydın dedim. o da ne iftirası ben sadece böyle şeyleri takmadığımı sana söylüyorum dedi. ben de dedim ki takmadığını söylemek için ilk geceyi mi örnek veriyorsun dedim ve tartışma berbat bir hale dönüştü. çok ağır laflar ettik o kadar çıldırdım ki boşanmaktan bile bahsettik. ben doktordan rapor alacak kadar cahilmişim. bunu dile getirmesi beni çıldırttı benim daha önce hayatımda hiç kimse olmadı o da bunu biliyor zaten neden bu muhabbeti açtı. iki gündür doğru düzgün konuşmuyoruz. eve geç geliyor. çok ağırıma gidiyor iftiraya uğramak
her insan farklı yapıda oluyor mesela eşim bana bu lafı dese ben çok rahatsız olurum yaşayış farklılıkları olabilir bu tür düşüncelerdeben açıkçası bir şey görmedim bu muhabbette
eşim ile evlenmeden birlikte olduk ama evlendiğimde bakire değildim
arada takılır zaten sen bakire değildin seni vereceğim bakire kız alacağım vs vs diye
Sen kur yapma ufacık lafı namus meselesi yap sonra niye gidiyor bu kocalar ağzından güzel söz çıkan o kötü kadın dediklerinize acaba!?arkdaşlar ben 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var hemen kısa geçeyim
bakıre almayanlar kötü kadın mı?cok sacmalamıssın esın acıklamıs takmıyorum dıye sen illa kurcalamıssın.arkdaşlar ben 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var hemen kısa geçeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?