eşimle bekaret tartışması

İlk geceki erkekgin beklentisi olan bekaretlik belirtisi ne

konu sahibi bu konuda çok takıntılı, kendinin namuslu olduğunu göstermek için eşine kur bile yapmıyor o yüzden de sanıyor ki her erkeğin beklentisi bu, bak canım kocanın şu an daha önemli beklentileri var senden, işve cilve gibi mesela

Kendi isteksizliğinizi böyle bastırmışsınız, bir güzel de üste çıkmışsınız. Kusura bakmayın ama esiniz zamanla sizden uzaklaşırsa sonra bu da ağırınıza gitmesin. Adam bisey dememiş ayrıca kötü kadin mi olunuyor insan Esin'e kur yapınca...

Yani bence de kuru eşine yapmayacaksan kime yapılan esin yani sonuçta biraz naz biraz cilve tamamdır yani

Ben sizi haksiz buldum.hwm de fazlasiyla.adam birsey dememisti yani kotu niyetle falan dememis ve hatta bence bunu derken size ne kadar guvendigini saygi duydugunu deger verdigini belirtmek istemis.kocaya kur yapinca niye kotu kadin olunuyor hic anlamadim zaten.oyleyse bu mantikla hic sevismemek gerekir zaten.e cunku kur yapinca kotu kadin olunuyorsa sevisince kim bilir ne olunur bilemedim valla.bu durumda ben ...gerisini getirmeyeyim en iyisi.zira esime kur yapmaya bayilirim

Ayrica canim esinden once baskasiyla birlikte olmusta olabilirdin.ne olmus yani.oncesinde de sevmissin sevilmissin birlikte olmussun.doktordan rapor almak ne ya.sevistim ya da sevismedim dersin olur biter.hos boyle bir konunun esler arasinda gecmesi zaten ayri bir sacmalik ya neyse.zaten supelenip doktora git bekaret kontrolune diyen adama doktora gerek yok ben vereyim cevabini sevistim zevk aldim bakire degilim hadi eyvallah der cikarim

niveheyve yukarıdaki soruma cevap alabilir miyim?[/QUOTE]
canım sevgililik dönemini de kattım o kadar yıldır birbirimizi tanıyoruz beni bukadar yıldır tanımıyor ya oraya vurgu yapmak için öyle girdim. 2013 yılında evlendim.doğrudur. 4 ün içindeyiz. aslında 4bucuk yıl mı 5yılmı çok fark da etmiyor bence konun vurgusu orada değil.

Canım kan gelmedi diye seni kapının çnüne koymadığına şükret bence ayrıca demek ki kocan geniş bi adam canım takmıyor böyle şeyleri ayrıca canım demek ki modern bi erkek bi araştır bakalım daha derinlerde nasıl istekleri var yeterince genişsen bir gün şirinleri bile görebilirsin demişlerr:)))

sacma bir yorum olmus. niye kapinin önüne koymadigina sükür etcekmis?

Kan gelmedi diye kapının önüne konulmayı normal bulduğunuza, bir kadının kendini bozuk mal gibi görebileceğine inanmak istemiyorum. Umarım ironi yapmışsınızdır.

Konu sahibi 2013 yılında nisanliysan nasil 5 yıllık evli oluyorsun?
ben bu siteyi sizin gibiler yüzünden sevmiyorum. insanlar problemlerini anlatıyor doğru yada gerçek, 3 yada 5 ay yada 1o yıl bilmem ne. sen okursun problemi düzgün birşekilde yardımcı olursun. bu yaptığınız şuan ne oluyor siz ve sizin gibilerin. insanların profillerine dalıp şunu yazmış bunu yazmışsın diye niye olayı kişiselleştiriyorsunuz.
burada can sıkıntısı yaratıyorsunuz. bırakın artık şu kavga yapma laf yetiştirme talaşını da, düzgün bir şekilde yl gösterici olun. kişi problemini uyduruyor olsa bile biz bunu bilemeyiz. burası sanal alem. gerçekmiş gibi okuycaz bize ne önceki yazdıklarından konu dışı şeylerden.. ayıp ya.. böyle mi motive ediyosunuz insanları..
bireysel algılamayın dediğimi, sizin gibi yapan çok insan var.
köstek oluyosunuz destek değil.

Üyelik tarihi de bugün

Kan gelmedi diye kapının önüne konulmayı normal bulduğunuza, bir kadının kendini bozuk mal gibi görebileceğine inanmak istemiyorum. Umarım ironi yapmışsınızdır.
Canım ben evli bile değilim ana bakire de değilim yani asıl erkeklerin bu pis bakış açılarına değinmek istedim.kimse beni yargılayamazzz canım ben geri kafalı değilim heralde yanlış anlaşılma oldu

Canım ben evli bile değilim ana bakire de değilim yani asıl erkeklerin bu pis bakış açılarına değinmek istedim.kimse beni yargılayamazzz canım ben geri kafalı değilim heralde yanlış anlaşılma oldu

İroni yaptığınıza inanmak istemiştim zaten, yanıltmadığınız için teşekkürler :) Hiçbir kadının kendini öyle görmesini istemem zaten, yıkar bu beni.

Bence haklısın 5 yıl pncekı konuyu açmasaydı bence.kadınları tek burdan goren erkeklerı hıc sevmıyorum.

Adamcağız sizin öyle demenize böyle de cevap vermiş.
Bekaret konusunu kafanıza takan sizsiniz çünkü .
"Zorla polemik nasıl çıkartılır " isimli çalışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…