İlk geceki erkekgin beklentisi olan bekaretlik belirtisi ne
Katılıyorum...Valla burdan da cahil gibi görünüyorsun
sacma bir yorum olmus. niye kapinin önüne koymadigina sükür etcekmis?Canım kan gelmedi diye seni kapının çnüne koymadığına şükret bence ayrıca demek ki kocan geniş bi adam canım takmıyor böyle şeyleri ayrıca canım demek ki modern bi erkek bi araştır bakalım daha derinlerde nasıl istekleri var yeterince genişsen bir gün şirinleri bile görebilirsin demişlerr:)))
Canım kan gelmedi diye seni kapının çnüne koymadığına şükret bence ayrıca demek ki kocan geniş bi adam canım takmıyor böyle şeyleri ayrıca canım demek ki modern bi erkek bi araştır bakalım daha derinlerde nasıl istekleri var yeterince genişsen bir gün şirinleri bile görebilirsin demişlerr:)))
ben bu siteyi sizin gibiler yüzünden sevmiyorum. insanlar problemlerini anlatıyor doğru yada gerçek, 3 yada 5 ay yada 1o yıl bilmem ne. sen okursun problemi düzgün birşekilde yardımcı olursun. bu yaptığınız şuan ne oluyor siz ve sizin gibilerin. insanların profillerine dalıp şunu yazmış bunu yazmışsın diye niye olayı kişiselleştiriyorsunuz.Konu sahibi 2013 yılında nisanliysan nasil 5 yıllık evli oluyorsun?
ben bu siteyi sizin gibiler yüzünden sevmiyorum. insanlar problemlerini anlatıyor doğru yada gerçek, 3 yada 5 ay yada 1o yıl bilmem ne. sen okursun problemi düzgün birşekilde yardımcı olursun. bu yaptığınız şuan ne oluyor siz ve sizin gibilerin. insanların profillerine dalıp şunu yazmış bunu yazmışsın diye niye olayı kişiselleştiriyorsunuz.
burada can sıkıntısı yaratıyorsunuz. bırakın artık şu kavga yapma laf yetiştirme talaşını da, düzgün bir şekilde yl gösterici olun. kişi problemini uyduruyor olsa bile biz bunu bilemeyiz. burası sanal alem. gerçekmiş gibi okuycaz bize ne önceki yazdıklarından konu dışı şeylerden.. ayıp ya.. böyle mi motive ediyosunuz insanları..
bireysel algılamayın dediğimi, sizin gibi yapan çok insan var.
köstek oluyosunuz destek değil.
Canım ben evli bile değilim ana bakire de değilim yani asıl erkeklerin bu pis bakış açılarına değinmek istedim.kimse beni yargılayamazzz canım ben geri kafalı değilim heralde yanlış anlaşılma olduKan gelmedi diye kapının önüne konulmayı normal bulduğunuza, bir kadının kendini bozuk mal gibi görebileceğine inanmak istemiyorum. Umarım ironi yapmışsınızdır.
Canım ben evli bile değilim ana bakire de değilim yani asıl erkeklerin bu pis bakış açılarına değinmek istedim.kimse beni yargılayamazzz canım ben geri kafalı değilim heralde yanlış anlaşılma oldu
Bence haklısın 5 yıl pncekı konuyu açmasaydı bence.kadınları tek burdan goren erkeklerı hıc sevmıyorum.arkdaşlar ben 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var hemen kısa geçeyim
benim ilk gecede akıntı gelmedi ama daha önce ne ilişkim ne de erkek arkadaşım oldu. ilk çıktığım erkek olan eşimle evlendim. eşim de bunu biliyor .
geçen gün eşim bana neden hiç kur yapmıyorsun dedi ben de utandığımı kendimi kötü kadın gibi hisettiğimi söyledim. o da benden utanma ben böyle şeyleri taksaydım seninle ilk gecemizi takardım diyince aklım gitti sinirden başım döndü. keşke doktordan rapor alsaydım da bana iftira atmasaydın dedim. o da ne iftirası ben sadece böyle şeyleri takmadığımı sana söylüyorum dedi. ben de dedim ki takmadığını söylemek için ilk geceyi mi örnek veriyorsun dedim ve tartışma berbat bir hale dönüştü. çok ağır laflar ettik o kadar çıldırdım ki boşanmaktan bile bahsettik. ben doktordan rapor alacak kadar cahilmişim. bunu dile getirmesi beni çıldırttı benim daha önce hayatımda hiç kimse olmadı o da bunu biliyor zaten neden bu muhabbeti açtı. iki gündür doğru düzgün konuşmuyoruz. eve geç geliyor. çok ağırıma gidiyor iftiraya uğramak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?