eşimle bekaret tartışması

Daha önce hiç sevgiliniz olmamasınıi ilkinizin o olmasını önemsiyorsunuz. O ise ilk olmasını umursamıyor. Raporla bekaret ispat etmek gerçekten cahillik. Ayrıca adam eşiniz, onla sevişiyorsunuz ama kur yapmaya utanıyorsunuz, bunu garip bulduğunu söylemiş.
Kaş yapayım derken göz çıkarmış, benden utanma demeyi becerememiş ama konu bu.
Sinir krizi geçirecek bir şey yok. Bakire olmamak suç veya ayıp değil ki size bu söylenince hakaret sayıyorsunuz.

Sana ne? Benim gibiler yüzünden sevmiyormus, ay çok üzüldüm. Oku geç sana ne?

O zaman herbiriz kötü kadın olmalıyız ben kocama kur yapmadan duramam yeri geldimi benimle ağlayıp gülen insanı mutlu etmek bir nevi.Erkeğinle ilgilenmek kötü kadın olmaz tatlım eşin tarafından da düşünmelisin allah korusun dışarı gözü kayarsa ne yapacaksın 5 yıl kolay bir rakam değil cilveleş kocanla o sonuçta senin kocan.Umarım aranız düzelir sorun yapma her evlilikte istekler ve yanlış anlaşılmalar olur.

İroni olmasina sevindim gec farketsem de :)

bu arada konu sahibi attı kuyuya bir tas biz de burda peşinden bakıyoruz. Milletin isi gücü de Yok can sıkıntısını burda atıyor galiba tartışma çıkarmak icinkonu açarak.

Eşinize kur yapmanın size kendinizi kötü kadın gibi hissettireceğini söylüyorsunuz. Bunu yapma fikri sizi utandırıyor.

Müdahale etmeniz gereken şey bu düşünceniz olmalı. Bakış açınız bana, cinsellikle ilgili mitleriniz olabileceğini düşündürdü.

Cinsellik karı koca arasında olması gereken temel şeylerden biridir. Dolayısıyla yarım olması, ilişkinizi olumsuz etkileyebilir.

Cinselliğe dair yanlış inançlarınız, olumsuz düşünceleriniz; eşinizin söylediğini yanlış anlayıp “iftira” olarak nitelendirmenize neden olmuş.

Halbuki eşiniz ona kur yapmanızın kötü bir şey olmadığını söylemeye çalışmış. Bunu ifade ederken örnek olarak ilk geceye değinmiş olması sizi rahatsız etmiş olabilir, bu normal; ama daha sakin bir şekilde, ilk gece konusunda hassas olduğunuzu söylemeniz daha yapıcı olurdu.

İletişim kurmakla ilgili sıkıntılarınız olabilir, aşmak sizin elinizde.

Durumu düzeltmek için bir adım atabilirsiniz.

Eşine kur yapmak kötü kadınlık mı?
O çocuk nasıl oldu diye düşünüyorum şuan :)

Bence ikiniz de yanlış cümleler kurmuşsunuz.

Şu ikiyüzlü bekaret anlayışı , erkeklerin bekaret taktınısı midemi bulandırıyor. İğrenç!

Neymiş en modern erkek bile bakire istermiş , yüreğinin bir köşesinde hep bir sancı olarak kalırmış. Deli oluyorum deliiiiiii!Başlarım bekaretine de erkeğine de takıntısına da yüreğine de

Üyelik tarihi de bugün
bu konuyu açan kişi ben değilim. ama bu konuyu görünce yazdım bu foruma, daha önce hiç bir şekilde birşey yazmadım o yüzden yeni üye oldum.
ister inan ister inanma.. konu sahibi ben değilim. ve benim daha önce burada sıkıntılarımı paylaşmamamın sebebi de, sıkıntılarına yardımcı olan, adamakllı yorum yapan insanların azlığı.. allahtan varlar...

konuyu saçan kişinin bilmem ne tarihinde nişanlı şimdi de 5 yıllık evli olmasından sanane? konumuz bu muydu?? dedektif misin sen

evet konuda yalan dolan varsa bunları bilemeyiz, gerçekmiş gibi kabul eder yorum yaparız, ama gözümüze takılan çelişkiler varsa, konuda yalan yakaladıysak bunu da söyleriz, sorarız da.

forumun kurallarında ''üyeyle ilgili aklınıza takılan bi şey olduğunda, bi çelişki gördüğünüzde bunu sormak yasaktır, sadece sorduğu soru hakkında yorum yapmak zorundasınız'' diye bi kural yok.

ayrıca bizim bi şeyleri merak edip konu sahibine sormamız sizi hiç alakadar etmez, kaldı ki neverone'ın sorusuna konu sahibi gayet insani şekilde açıklama yapmış, konunun sahibi bile bu kadar takmazken size ne oluyor anlamadım?

Ben de evlenmeden iliski yasamadim ama bunu yasamis olmayi utanilacak bisry olarak gormem.Adam sizin hakkinizi sizin yerinize savunmus.Siz cukura girmis adamdan kum atmasini bekler gibisiniz.

Ben de evlenmeden iliski yasamadim ama bunu yasamis olmayi utanilacak bisry olarak gormem.Adam sizin hakkinizi sizin yerinize savunmus.Siz cukura girmis adamdan kum atmasini bekler gibisiniz.

aynen ya saçma sapan bi ''ben bakireyim, hayır ben bakireyim, sen bana bunu diyemezsin'' tavırlarına bürünmüş.

işte böyle bilgili, anlayışlı, geri kafalı olmayan adamlar, böyle geri kafalı kadınları buluyor hep. kusura bakmayın konu sahibi ama geri kafalısınız. bakirelik çok önemli bi şey gibi davranmışsınız, cahillik etmişsiniz.

bi kadın bile böyle olursa ülkemizin erkeklerinden ne bekliyoruz ki biz?

Size katılıyorum.

Ne yazık ki herkesin cinselliginin ve geçmişinin kişinin kendisine özel oldugunu anlamamakta ısrar eden insanlar, bahsettiginiz kitle ile sınırlı degil.

Konuda bahsi geçen erkek, kan gelmemesini sorun etmedigini söyleyerek konu sahibinin bakire olduguna inandıgını söylüyor.

Eğer daha cahil biri olsaydı esnek diye düşünmeseydi konu sahibine inanmayacaktı ve bunu bir sorun olarak tanımlayacaktı yani.

Sırf esnekligin ne demek oldugunu vakti zamanında biliyormuş diye bu kadar saçma sapan cümleler kuran konu sahibinin eşini takdir eden üyeleri anlamak mümkün degil.

Adamın tavrının bir insana ve bedenine saygı duymakla alakası yok. İkiyüzlülügü de aynı, saygısızlıgı da aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…