Eşimle bir süredir uzağız

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Arkadaşlar eşimi 20 gündür görmüyorum ve çok özledim.. Memlekete ailemin yanına geldim oğlumla havası suyu güzel oğlumda hava alsın diye Biraz uzattık tatili.. Neyse eşim normalde her gün arar sorar beni ama normal konuşuyoruz nasılsın ne var ne yok daha evleneli 3,5 yıl oldu mesaj bile atmıyor özledim sizi diyor konuşurken laf arasında o kadar bende iki üç satır güzel mesaj bekliyorum seni seviyorum vs gibi ama tık yok, bilmiyorum ben mi abartıyorum ama sizce ne yapmalıyım bu durumda siz olsanız ne yapardınız bende o yazmıyor diye o şekilde yazmıyorum..

Boşan
Şaka şaka sen abartıyorsun. Ben memlekete gidince eşim her gün bizim evde parti veriyor nerdeyse. Tüm arkadaşları bekar pek gelmek istemiyorlar bize ben varken. Eşim hep onlara gider. Telefonla filan da çok az görüşürüz ben hep arkadaşlarımla kuzenlerimle filan buluşurum. Olur yani böyle şeyler. Amaağn. Dertlik bir şey yok.

Bazı insanlar mesajlaşmayı sevmiyor olabilir eşiniz de mesajlaşmak yerine arayıp konuşmayı tercih ediyor olabilir bunu siz daha iyi bilirsiniz tabi en iyisi görüntülü sohbet ederken romantik konuşun mesajlaşma da çok ta romantik olmuyor

Güzel söz beklemek hakkınız. Uzakta olsa gönlü okşayan cümleler yazabilir, konuşabilir.

O yazmıyor diye ben de yazmıyorum diye düşünmeniz de yanlış.

Siz yazın, siz başlatın. Gece ikinizin de uygun olduğu sessiz bir zamanda yazışın , konuşun.

Allah başka dert vermesin gidince düzelir

Kız acik cilveli olsana bacim.sen cilveli iki soz etsen adam zaten atlar merak etme.ozledigini hissettir bence sen ona

Bdv nin en tatlı konusu sanırım yaa bana böyle dertlerle gelin ponçik dertlerle
E siz atın yahu siz özlemediniz mi

Bende sen gibiydim yapmadığım kalmadı adam tam bir öküz baktım olmuyor öküz le öküz oluyorum en iyisi.

İlk zamanlar ben de öyle beklerdim. 8 yılın ardından şimdi memlekette olduğum zamanlar beni arıyorsa canım konuşmak bile istemiyor , hatta arayan hiçbir zaman ben olmuyorum

Hiç uzak kalmadık eşimle ama mesajlaşmalarımız hiç nişanlılıktaki gibi değil artık. Market ihtiyaç listesi sonuna öpücük şeklinde. Yeni evliyiz bi de. Çok çabuk rutine bağladık galiba

Siz atıverin yahu mesele haline getirmeye gerek yok ariyor soruyor daha ne.Zaten gidince görürsünüz ne kadar özlendiğinizi

Siz atın güzel sözler. O da karşılık verir bence.

Ben de ailemin yanında kaldım. Eve misafir fln da geliyordu. Yemekti çaydı annemelre yardım vs. Akşam oluyordu esimi aramaay bazen vaktim olmuyordu.. bu esimi ozlemedigim anlamına gelmez.
Ayrıca ayrı kalmak iyi geldi bize eşim gelince birbirimizi ozledigimizi anladık.
Bir araya gelince anlarsın ozleyip ozlemedigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…