Allah başka dert vermesin gidince düzelirArkadaşlar eşimi 20 gündür görmüyorum ve çok özledim.. Memlekete ailemin yanına geldim oğlumla havası suyu güzel oğlumda hava alsın diye Biraz uzattık tatili.. Neyse eşim normalde her gün arar sorar beni ama normal konuşuyoruz nasılsın ne var ne yok daha evleneli 3,5 yıl oldu mesaj bile atmıyor özledim sizi diyor konuşurken laf arasında o kadar bende iki üç satır güzel mesaj bekliyorum seni seviyorum vs gibi ama tık yok,bilmiyorum ben mi abartıyorum ama sizce ne yapmalıyım bu durumda siz olsanız ne yapardınız bende o yazmıyor diye o şekilde yazmıyorum..
Kız acik cilveli olsana bacim.sen cilveli iki soz etsen adam zaten atlar merak etme.ozledigini hissettir bence sen onaArkadaşlar eşimi 20 gündür görmüyorum ve çok özledim.. Memlekete ailemin yanına geldim oğlumla havası suyu güzel oğlumda hava alsın diye Biraz uzattık tatili.. Neyse eşim normalde her gün arar sorar beni ama normal konuşuyoruz nasılsın ne var ne yok daha evleneli 3,5 yıl oldu mesaj bile atmıyor özledim sizi diyor konuşurken laf arasında o kadar bende iki üç satır güzel mesaj bekliyorum seni seviyorum vs gibi ama tık yok,bilmiyorum ben mi abartıyorum ama sizce ne yapmalıyım bu durumda siz olsanız ne yapardınız bende o yazmıyor diye o şekilde yazmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?