kocası ve ailesi mükemmelmiş bebeği 6 aylık olana kadar.Esin cevap yazmadi mi?
Bulunduğum yerde felaket yağmur var .üstüne 10 aylik bebek, doktora anca yarın gidebilirim.acik açık yazıyorum.kusura bakmayin.dun gece lavaboya gittim popom yerinden çıkcak gibi çok açıyor.zorlanmadim gecede ama her zamankinden çoktu. NapabNapabilirim.
o @haticeakan dı.Benmı karıstırıyorum sızın 3 tane cocugunuz var degıl mı? Yurt dısındaydınız hatta son gebelıgınızın agır gectıgı ıcın cocukları Turkıyeye gondermıstınız?
Iskurdan aldıgın ceza enıstenlemı ılgılı orayı baglayamadım yanı olay nasıl gecmıs konulara geldı?
Suçun büyüğü sizde. Ne demek alır. Doğum paranızı Nasıl alıyor yahu??Maaş kartimi hemen alir
o @haticeakan dı.
bir de işkur 2 yıl ne cezası veriyor anlamadım. genelde idari para cezası verirmiş o da kursu falan terkederse.
pardon da ne haklaCanim bulamıyorum is dogum parami bile gorumcemin tatil borcuna gitti 4 binin üstünde para aldım sen olsan calisirmiydin
ben de baktım sadece masrafı tahsil edilir diyor.2 yıl ceza varmış internette çıkıyor kursu yarım bırakırsan,iş teklifini kabul etmezsen sanırım belirli sınıırı var.
Hayır var işkurdan 2 yıl ceza yazın çıkıyor ilk sırada buradan ekleyemiyorum.ben de baktım sadece masrafı tahsil edilir diyor.
Nasil yanikocası ve ailesi mükemmelmiş bebeği 6 aylık olana kadar.
diğer konuda meğer tüm takılarına el koymuşlar vs vs.
kasım da bebeği 7 aylıkken ocak ta fazla büyüyüp 1 yaşa erişmiş.
ilk konusunda yazıyorNasil yani
evet gördüm 2013 yılı haberi.Hayır var işkurdan 2 yıl ceza yazın çıkıyor ilk sırada buradan ekleyemiyorum.
O zaman atıyor konu sahibibir de ilk konusunda eşi müdür, diğerinde kasap. başka konusunda sermayesi olsa ya kasap olacak ya kafe.
olabilir. ilk konuda mükemmel aile, şimdi yiyici oldular.O zaman atıyor konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?