Esimle birbirimize girdik ?

Ben bu erkekleri anlamıyorum ya arkadaş esine böyle davranacak san gidin ya gidin evlenmeyin ben böyle birşey görmedim ayıp ayıp

Bu ikinci eşiymiş geçenlerde de konu açmıştı 'kuzenim eski eşimi faceden ekledi' diye
evet. ilk eşi de akrabasıymış ailesi aklına girmiş evlendirmiş. ikinci evliliği de babası dul diye baskı yaptığı için evlenmiş falan.
kocası müdür olduğu için ailesi el üstünde tutuyormuş ama diğer konularda kocası edebiyat mezunu kasap. burada aile yiyici.

Saka misiniz Turkceyi yeni mi ogreniyisunuz?

Nerde yazmis kocam 10 ben 4 kazaniyorum diye ?

Gorumceniz sizdenniye para aliyo dendiginde demis onun 10 yani girumce 10 kazaniyo yada evine giren toplam 10
Bizimde toplam 4 diyo iste

cok mu zor bu
Saka misiniz Turkceyi yeni mi ogreniyisunuz?

Nerde yazmis kocam 10 ben 4 kazaniyorum diye ?

Gorumceniz sizdenniye para aliyo dendiginde demis onun 10 yani girumce 10 kazaniyo yada evine giren toplam 10
Bizimde toplam 4 diyo iste

cok mu zor bu
pardon da konuyu hızlı okumus olabilirim kafamda tilkiler dolanıyor olabilir. hanimefendi gibi yanlış anlamıssınız diyip uyarmak varken böyle laf ebeliği tebrik ediyorm. nezaketinize de masallah diyeyim de eksilmesin. malum böyle kibar burhan altıntoplar kolay yetişmiyor

bu yazılanları mesaj olarakmı attınız ,ben okurken yoruldum.bu durmda mesaj atma gereği bile duymam direk adliyede soluğu alırım hiç de uğraşamam

4bin lira doğum parası aldınız ve öylece görümcenizin tatilini mi ödediniz?

bazı şeyler hayatın akışına ters. bu nasıl oluyor? benim aklım almadı.

boşan bence.

Kendi ailesine para yedirip, karısını ve çocuğunu ikinci plana koyanlara cidden gıcık oluyorum. Ve tahamül edemiyorum. İyi demişsin canım, hatta az bile demişsin çünkü anlamayacak bence, gelmeyecek işine.. Bu tür laf söylemeler sadece kavgaları daha da güçlendirip seni harap etmekten başka bi işe yaramayacak...
Geçen senelerde benzer bi olay da biz yaşamıştık. Erkek ailesi söz konusu olduğunda gözü hiç bişey görmez. ne söyledin, ne anlattın, ne hissettin gerçekten anlamaz. konuştukça kavga çığ gibi katlanarak büyür. inan bana...
Yaz dı. Annem yazlıktaydı. Ben ne kadar itiraz etsem de eşim babam para istedi ve göndercem dedi. Patlasan da göndercem dedi... Baktım geri adım atmıyor, olan bana oluyor.. Biz kızımla annemin yanına gitcez bizi bırak haftasonu dedim.. O normal bi gidiş sandı tabi.. Bizi bıraktı,2 gün sonra döndü.. O döner donmez telefonu kapadım. bana ulaşasabileceği tüm yolları kapadım daha doğrusu... 2 aya yakın hiç aramadım. annemi aradığında beni çağıramasın diye yanlarından uzaklaştım. Sanırım onu böyle yalnız bırakmak iyi geldi.. Belki de özletmek... 6 ay gönderceği paranın bildiğim kadarıyla 1 ayını gönderdi , diğerlerini gönderemedi. ve konu kapandı....
Kavgayla,mesajla bi yere varamayacaksın biliyorum, sadece yıpranacaksın..

Canim bana dediler ki düğün borcun var bizim bir tanıdık kredi çekti ona ödeceksiniz tamam dedik 12 bini 15 olarak ödedik bitti.meger eşimin arsası varmış ı satılmış düğün o paradan yapılmış borc gorumcemin tatil borclarıymış bunu öğreneli çok olmadı.o kredi çeken adam dedi senin gibi gelin olmaz gorumcemin tüm borcunu ödedin diye ben 37 haftaya kadar aman borc bitsin diye çalıştım.tarla parasından 6 bin tl artmış oda gitmiş şöyle şimdi ben mükemmel evliliğim var derken bu durumdayım.telefondan giriyorum.ins anlatabilmisimdir

neden boşanmıyorsun en azından çocuğuna ailen bakar kazandığın para ile gül gibi yaşarsınız.bu adamı ve ailesini sırtında neden kambur gibi taşıyorsun ki gereksizler nefes israfları varlıkları problemli

Neden 2 yıl ceza aldınız kursa mı gitmediniz yoksa iş bulunupta ona mı gitmediniz enişteniz ben size iş bulurum mu dedi ceza alma nedenleri bunlar olunuyormuş genelde,cezanız ne zaman bitecek.

Ya böyle insanlara hangi vasifla hitap edilir bilmiyorum gelin çalissin görümce güneş kremini sürüp tatilin keyfini çıkarsın iş buna geliyor vallahi bacım hiçte çalışma bunlar için calisiyosan kiymet bilen yoksa bırak düşünsün kendi demekki fazla geliyo ablanın tatil parası ödeniyor ay ben bu filmi yaşadım tecrübeliyim yani

çalışmayın. çalışacaksanızda bir kuruşunuzu vermeyin. vermişsiniz zaten vereceğiniz kadar.

sinir oldum eşinize. bizdede var öyle bi saf

siz neden hep açık arama peşindesiniz kaç tane konuda denk geldiysem hep böylesiniz sizin hiç işiniz gücünüz yok mu bence çok açık arayan ve insanlara güvenmeyen bir yapınız var hesabınız kapatılmalı konulara yorum değil açık aramak için bakıyorsunuz

açık arama değil.
arkadaşlar ayrıl, ailen sana destek olur vs yazmışlar.
ailesiyle ilgili bilgi olmadığı için acaba eski konularında ailesinden bahsetmiş mi diye baktım.

bazen de yorum çok olursa sadece konu sahibinin yorumlarını profilden okurum.

çelişkili yazmaları onların suçu benim değil.

senin de açığın varsa bulurum. acımam :)

E canım sen de her şey için "elimden alır" veya "elimden aldı" diyorsun.. Sen vermezsen nasıl alacak? Seni biraz pasif buldum. Bu pasiflikle yazdıkların çok orantısız olmuş. Bari yazdıklarının arkasında dur, ona göre davran.

Eltim evlendi ve diger eltilere yapilanin 3 misli yapildi cok borclanildi ortak dukkanda islerde bozulunca odemede zorluk cekildi.. Kendisi kamuda 3 bin maaşı var 40 bin değerinde altini var.. Sonra büyük abi evlenen kardesine borclari odeyemiyoruz ve sizin ekstra harcamalariniz bu ayin borclarini odeyin bari dedi..Elti asla kabul etmedi kuruş altinimi vermem de odemem de dedi.. Kirildilar ama birsey de diyemedi kimse.. Çünkü esi dedi ki vermiyor ne yapayim dedi çıktı isin icinden.. Yani olay eş de bitiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…