Eşimle birlikte olmak istemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun süredir ilişkiye girmedik bugün istedi bende denedim, kızım senden kurtulmak istiyecrek demesini kızım benim kızım sen önemli değilsin demesini , sen sokaklarda aç kalıcaksın demesini, sen kızına muhtaç olucaksın demesini kliniğe taktıracağım unutamadım ondan uzaklaştım
Allah size de eşinize de akıl ve fikir versin. KızınıZa acıdım ben

Ne anladıysan anlat arap olacagim :KK14:
Bu eşim dediği şahısla yatmayınca kızımız ilerde sana bakmaz, kapıya koyar demiş.Yani bana kadınlık yap çünkü ben kocalık yapmayı beceremeyecek kadar geriden zekalı ve beceriksiz bir tipim demiş. Ayrıca seni de en değerli varlığımız olan kızımızla vuracak kadar da kalıpsızım demiş.
Ben öyle anladım :D

Bu eşim dediği şahısla yatmayınca kızımız ilerde sana bakmaz, kapıya koyar demiş.Yani bana kadınlık yap çünkü ben kocalık yapmayı beceremeyecek kadar geriden zekalı ve beceriksiz bir tipim demiş. Ayrıca seni de en değerli varlığımız olan kızımızla vuracak kadar da kalıpsızım demiş.
Ben öyle anladım :KK70:
Teşekkürler yine iyi anlamışsınız. Yoksa anlaşılacak gibi değil 😃

Iyi buna sevindim. Lütfen ihmal etmeyin. Her konunuzda kafanızın ve duygularınızın ne kadar karışık olduğu çok belli oluyor. Evli kalırsınız veya bosanirsiniz orasını bilemem, ama insallah en yakın zamanda huzura kavusursunuz bebeginizle birlikte
Çok teşekkürler,amin

KONUNUN TÜRKÇE MEALİ:
Kocam bana; sen değersizsin sadece kızım benim için değerli, sen birgün sokaklara düşüp aç kalacaksın(çünkü seni sokağa atacağım), kızın seni baksın diye medet umacaksın türevi tehditkar hakaretler ediyor. İşe bakın ki onca hakaretten sonra soğumuş olacağım ki artık cinsel münasebette bulunamıyorum ama boşanmıyorum da...
Şimdi yorumlayabilirsiniz. Ücretsiz amme hizmetidir.

KONUNUN TÜRKÇE MEALİ:
Kocam bana; sen değersizsin sadece kızım benim için değerli, sen birgün sokaklara düşüp aç kalacaksın(çünkü seni sokağa atacağım), kızın seni baksın diye medet umacaksın türevi tehditkar hakaretler ediyor. İşe bakın ki soğumuş olacağım ki artık cinsel münasebette bulunamıyorum ama boşanmıyorum da...
Şimdi yorumlayabilirsiniz. Ücretsiz amme hizmetidir.
kliniğe taktıracağım ne demek?

şunu da tercüme et sevabına:bicak:

Bu laflara mı taktınız?
Siz dayak yemiş, yüzüne tükürülmüş, ekonomik şiddet görmüş, eşinizin ailesine ezdirilmiş, gurbette tepesine binilip her bir yanından ayrı ayrı çekiştirilip psikolojisinin içine edilmiş bir kadınsınız. Eski konunuza verdiğim özeti buraya da vereyim de millet ne ile uğraştığını anlasın. Sizin yapacağınız şey, o evden bir yolunu bulup kendinizi ve çocuğunuzu kurtarmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X