Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygusal olarak Çok yalnızım, birileri ile birşeyler paylaşmak istiyorum ve kendime güvenim o kadar azki her yaptığım anormal mi acaba diye düşünüyorumBirde insan neden eşimle birlikte olmak istemedim diye konu acar ki neye yorum yapacağız yani bu konuda.
İstemediysen istemedin yorumlanacak şey ne ?
Ruh ve sinir hastalıkları hastanesine tıktıracakmış , ömür boyu orada kalmalı imişim
"Kliniğe taktıracağım" dilimize konu sahibinin hanzo kocası tarafından getirilmiş, dilimizde tam karşılığı olmamakla birlikte hanzocada "seni akıl hastahanesine yatıracağım" anlamına geldiği düşünülen deyimsel bir kalıptır. CDK (Cici Dil Kurumu)Kliniğe taktıracağım
şunu da tercüme et sevabına![]()
Bagimsiz sanırım. Adam kadına demiş seni kliniğe yatiracagim diye. Bakalim cozecegiz yavaş yavas. Neden açtı onu merak ettim ortada yorumluk ne varadam mı kadını ? kadın mı adamı?
konu eski konusunun devamı falan değil dimi? bağımsız bir konu.
Tek başıma hayattan korkuyorum Avrupa’dayım kimim kimsem yok, çocuğum çok küçük , yardım edecek kimse yok babasından başka , kızım babasına çok düşkünsevişmedin diye mi?
neden boşanmıyorsun?
Kendime güvenim o kadar azki kendimi hasta zannediyorum her yaptığım hareket anormal mi diye endişeleniyorumBagimsiz sanırım. Adam kadına demiş seni kliniğe yatiracagim diye. Bakalim cozecegiz yavaş yavas. Neden açtı onu merak ettim ortada yorumluk ne varabla iyi yapmissin falan mi diyeceğiz
Pişman olacak hale gelmek için resmen kasmışsınız, hayatınızı daha büyük çıkmaza sokmak için yardır yardır yanlışlara koşmuşsunuz. Şöyle bir eski konularınıza üstünden baktım da;
Evlenmişsiniz, alel acele, yangından mal kaçırır gibi; tanımadan, kendinizi garantiye almadan.
Evlenip (sanırım) okulu bırakmış ve eşinizin yaşamak istediği yerde kalmışsınız. Gurbette olmayı istemeyerek, gurbette olmayı seçmişsiniz.
Sonra eşinizin ailesinin size karşı tutumlarından rahatsızlıklarınız başlamış, bu arada eşiniz de sizi kendi ailesi yanında dışlamış-ezmiş.
Tartışmalar yaşamışsınız, her tartışmanız hakaret-küfür, türlü saygısızlıklar (Yüze tükürmek gibi) içeriyor, kimisi şiddetle sonuçlanıyor.
Sadece fiziksel şiddet değil, ekonomik şiddet de uyguluyor, eve ekmek parası vb. bırakmıyor.
Bu süreçte, eski sevgiliniz de aklınızı kurcalıyor, eski sevgilinize sarıyorsunuz. (Saplantılı bir şekilde eski sevgilinizi sevdiğinizi belirtmişsiniz)
Kocamdan sıkıldım, bunaldım sevmiyorum yazdığınız birkaç konunuz var, birkaç kez boşanmayı düşündüğünüz konunuz da mevcut ve hatta "Bir gün ayrılacağımı bilerek devam ediyorum" filan da demişsiniz veee bingo:
Çocuk yapmışsınız. Zorlaya zorlaya hem de, öyle kazayla filan da değil.
Çocuk fikrini umursamayan ve size şiddet uygulayan adamdan, aylarca uğraşa uğraşa, tüp bebeğe kadar düşünüp çocuk yapmışsınız.
Sonra konularınız devam ediyor:
Hamileyim ve eşimin terbiyesizlikleri
Çok çaresizim
Bu adam düzelir mi?
Hamile kadınla kavga etti
Nasıl baba olacak?
Ayrılsam çocuk geliyor, çocuğumun babaya ihtiyacı var.
Boşanma dilekçesi verdim ama kararlı duramıyorum.
Seçimlerimden dolayı cezalandırılıyorum sanki.
10 aylık bebeğimi nasıl büyüteceğim, korkuyorum.
Boşanmış anne olmayı hiç düşünmemiştim, ne yapacağım?
Bla
Bla
Bla.
Gerçekten bunu tahmin etmediğinizi söyleyemezsiniz.
Göz göre göre yapmışsınız. Salt annelik duygusunu yaşamak için, bencilce karar verip böyle bir adamı da baba yapmış, çocuğunuzun da başını yakmışsınız. Yazık. Size çok sinirlendim.
Yıllardır yurtdışında yaşadığım için türkçem bozuk olabilir kusuruma bakmayın, kafamda karışımKeşke cümle kurabilseniz...
İmzayi atınca onun robotu olmuyorsunuz. Caniniz istemez, problem vardır aranizda olmaz. Problem yoktur aklınız başka seydedir olmaz. Bence önce özgüven problemini cozmelisiniz ve anlasilir yazmalisiniz. Sakinlesin önce sonra daha iyi destek olabiliriz sizeDuygusal olarak Çok yalnızım, birileri ile birşeyler paylaşmak istiyorum ve kendime güvenim o kadar azki her yaptığım anormal mi acaba diye düşünüyorum
Hep mi azdı esiniz mi manipüle ederek azaltti?Kendime güvenim o kadar azki kendimi hasta zannediyorum her yaptığım hareket anormal mi diye endişeleniyorum
Tam anlayamadım ama belli ki sizi kendisinden iyi soğutmuş. .Uzun süredir ilişkiye girmedik bugün istedi bende denedim, kızım senden kurtulmak istiyecrek demesini kızım benim kızım sen önemli değilsin demesini , sen sokaklarda aç kalıcaksın demesini, sen kızına muhtaç olucaksın demesini kliniğe taktıracağım unutamadım ondan uzaklaştım
Hep az değildi, ben Türkiye’nin en iyi liserinden birinden mezunum, yurtdışında sayılı üniversitelerin birinde en zor bölümü bitirdim, iki dilim var çok uluslu bir firmada yıllarca çalıştım.Hep mi azdı esiniz mi manipüle ederek azaltti?
İsteyince çok güzel yazmışsınız işte , isterseniz herşeyi yapabilirsiniz bence .Hep az değildi, ben Türkiye’nin en iyi liserinden birinden mezunum, yurtdışında sayılı üniversitelerin birinde en zor bölümü bitirdim, iki dilim var çok uluslu bir firmada yıllarca çalıştım.
Çok mobbinge uğradım, çok iyi niyetliyim , etik değerlere çok önem veririm asla yalan söylemem ve çok namuslu yetiştim doğru düzgün erkek arkadaşım olmadı , gözümü eşim olucak hasta adamla açtım
Hep az değildi, ben Türkiye’nin en iyi liserinden birinden mezunum, yurtdışında sayılı üniversitelerin birinde en zor bölümü bitirdim, iki dilim var çok uluslu bir firmada yıllarca çalıştım.
Çok mobbinge uğradım, çok iyi niyetliyim , etik değerlere çok önem veririm asla yalan söylemem ve çok namuslu yetiştim doğru düzgün erkek arkadaşım olmadı , gözümü eşim olucak hasta adamla açtım
Gerçekten ne yazı biçimimiz ne anlatış biciminiz bu vasıfları canlandirmadi gözümde sizi rencide etmek için demiyorum bunu ama sanki hepsini çöpe atmış gibisiniz.Hep az değildi, ben Türkiye’nin en iyi liserinden birinden mezunum, yurtdışında sayılı üniversitelerin birinde en zor bölümü bitirdim, iki dilim var çok uluslu bir firmada yıllarca çalıştım.