- 15 Aralık 2018
- 26
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi Sevdacan06
-
Eziyet gibi gelir her seferinde sana .. konuştuğunda ne cevap veriyor ? Ya da hiç değişiklik olmuyor mu ?
Canının yandığını ve zevk alamadığını açık açık söyleseydin[/QUOT
Söyledim ama erken boşalma problemi var sanırım tutamadığı o yüzden kısa tuttuğunu söylüyor ama ben bu zamana kadar hiç tatmin olmadım
Tekrar konuşmayı düşünüyorum doktora gitmesini soylicem ama gideceğini hiç sanmıyorumdoktora gitsin o zaman.
Tekrar konuşmayı düşünüyorum doktora gitmesini soylicem ama gideceğini hiç sanmıyorum
Niye gitsin ki ? Şahane hayatı var adamın ..onun problemi yok... kadının problemi onun gözündedoktora gitsin o zaman.
Bu adamlar neden böyle yaa. Benımkı de oyleydı megerse erken bosalma korkusundan kısa tutuyormus saftirik. Ürolojiye gitsin biz çözdük problemi
niye çok mu bencil biri?
Niye gitsin ki ? Şahane hayatı var adamın ..onun problemi yok... kadının problemi onun gözünde
Valla bıze penıstekı kan damarlarını acıcı bı ılac verdi esıme onu kullanmaya basladıgı gece sorunu çözdük eşim diyo ki gidip doktoru öpecemGerçektennn miii.. nasıl oldu nasıl düzeldi anlatır mısınız
Problemi cozulene kadar onunla birlikte olmazsan artık onun da sorunu olur.Ben başka türlü tedavi olmaya veya senin icin de çaba harcamaya yanasacagini pek sanmıyorumHayır bencil değil ama kendisinde sorun olduğunu düşünmüyor
Valla bıze penıstekı kan damarlarını acıcı bı ılac verdi esıme onu kullanmaya basladıgı gece sorunu çözdük eşim diyo ki gidip doktoru öpecem
Problemi cozulene kadar onunla birlikte olmazsan artık onun da sorunu olur.Ben başka türlü tedavi olmaya veya senin icin de çaba harcamaya yanasacagini pek sanmıyorum
Ben en son yatagı terketmıstım. Sen kendıne adam mı dıyosun dıye cok agır konustum ama sorunun baska turlu cozulecegı yoktu soyun yataga gır kalk toplam 3dakıkaydı yetmişti artık canıma ınsallah bı cozume ulasırsınızUmut oldunuz çok teşekkür ederimm en kısa zaman da randevu alicam zorla da olsa götürücem hep böyle devam edecek diye çok korkuyorum
Ben en son yatagı terketmıstım. Sen kendıne adam mı dıyosun dıye cok agır konustum ama sorunun baska turlu cozulecegı yoktu soyun yataga gır kalk toplam 3dakıkaydı yetmişti artık canıma ınsallah bı cozume ulasırsınız
2 koca yıl. gec bile kalmışsınızEğer ki doktora gitmeyi kabul etmezse dediğinizi uygulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?