Eşimle bu konu da sorun yaşıyorum ne yapmalıyım?

Bide doktorun eşinize verdiği ilaçta mı antidepresan idi

Oo biz bebek için denemedıgımız kür kalmadı esımle bırlıkte en sonunda tutturduk sanırımz. Dr bıze de tup bebek asılama falan önerdi ama bız oluruna bıraktık sadece bıtkısele yöneldik sonrada oldu sımdı 15.haftamdayım. Allah sanada tez zamanda nasıp etsın ınsallah yumurtlama takıbı yapıyormusun canım

Yapmıyorum çünkü çok kafama takıyorum yaparsam hiç aklımdan çıkmayacak biliyorum sadece düzenli olarak ilişkiye girmeye çalışıyorum gerçi en son yine ilişki gününde uyuya kalınca kavga ettim şimdi onu da bıraktım Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin bebeğinizi ne kadar süre sonra hamile kaldınız peki

5yıllık evlıyım 2sene korunduk sonra 2sene sonra hamıle kaldım 12.haftada dusuk yaptım sımdı tekrar hamıleyım ıste

Bende 30 yaşındayım hep hayalim genç anne olmaktı iki senelik evliyiz bir yıl eşim istedi diye korunduk 1 yıldır da olmuyor 2 3 yıl nasıl beklerim bilmiyorum 1 2 ay daha olmazsa gidip aşılama için görüşeceğim sanırım doktorumla beklemek zaman kaybetmek gibi geliyor artık bana

Kocamida öyle sonra hap aldiydi azdirici günde 4 kez yapiyoduk sonra birakmasini söyledim kalbi cok hizli atiyordu erken bosalma sorunu bizde cözemedik sanirim yorgun oldugundan kaynaklaniyor tatil oldugu zamanlarda erken bosalma konusu yasanmiyor diyebilirim 5 dakika bile sürmüyordu baksan 3 dakikacik sürüyordu bende sinir oluyordum, bende kendisine acikca söyledim erken bosaliyorsun niye öyle dedim bende bilmiyorum anlam veremiyorum doktora cikmaya da utaniyorum dedi kaldi öyle yani bende düsünüyorum kocami dr göndermeyi yada zorla kocami alip götürcem kisa zamanda

Hah benim gibi biri daha.. sex angarya geliyor. Cocugumuz olduktan sonra valla ben (zaten cok mu duskundum yoo) aseksuel oldum sanirim. Hele ön sevisme denen sey iyice zaman kaybi geliyor:/ olsun bitsin ykaniyim sac kurutuyum cocuk tekrar uyanmadan uykuya dalabileyim..

Aynı ben : )

ay bu ne? insan çocuk sahibi olmaktan korkacak. ben şimdiden pazarlıktayım bebiş olunca öyle yatak ayırmak vs yok diye.

arkadasım buyuzunden bosandılar evlılıkte yalan, cinsel ilişki , ve aldatılmak bu 3 ü cok oenmlıdır acilen piskoloj desteği alınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…