- 30 Ağustos 2018
- 1.538
- 2.885
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sevdacan06
-
Bide doktorun eşinize verdiği ilaçta mı antidepresan idiEvet kilo önemli bi faktör tabiki. İlk önce hareket ve hakimiyet kesınlıkle kısıtlanıyo o bi gercek. Ben kendımden bılıyorum göbek iyice belırgınlesmeye baslayınca ıstedıgım gıbı hareket edemıyorum uyku bıle dogru duzgun uyuyamıyorum ayyne tarafa dondum acaba dıye hep bi telaşla uyanıyorum. Benım esımın gıttıgı dr cok ıyıydı fakat emeklı olmus adam. Esımı hıc sersemlestırmedı verdıgı ılac aksıne civa gibi adam. Bence esın once bıraz kılo vermelı sonra dogru duzgun ısının ehli bi ürolojiye gitmeli biz acıbademe gittik biraz pahalı ama çok güzel netice aldık. Esıme butun tetkikleri yaptırdık dopler total testosteron hepsını yaptırdık tıbben bı sorunu cıkmadı sonra bu ılacı verdı bıze.
Oo biz bebek için denemedıgımız kür kalmadı esımle bırlıkte en sonunda tutturduk sanırımz. Dr bıze de tup bebek asılama falan önerdi ama bız oluruna bıraktık sadece bıtkısele yöneldik sonrada oldu sımdı 15.haftamdayım. Allah sanada tez zamanda nasıp etsın ınsallah yumurtlama takıbı yapıyormusun canımEvet kilodan kaynaklı bütün sorunları bizde yaşıyoruz malesef şimdi askerlikten muaf olmak için bi 3 sene daha zayıflamıycak sonra zaten ameliyat olması şart kendi iradesiyle veremiyor çünkü bizde medicalpark a gidiyoruz 10 aydır da bebek için uğraşıyoruz kilo belkide ona bile engel artık bu konuları düşünmekten yoruldum gerçekten
Hayır degıldıBide doktorun eşinize verdiği ilaçta mı antidepresan idi
5yıllık evlıyım 2sene korunduk sonra 2sene sonra hamıle kaldım 12.haftada dusuk yaptım sımdı tekrar hamıleyım ısteYapmıyorum çünkü çok kafama takıyorum yaparsam hiç aklımdan çıkmayacak biliyorum sadece düzenli olarak ilişkiye girmeye çalışıyorum gerçi en son yine ilişki gününde uyuya kalınca kavga ettim şimdi onu da bıraktım Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin bebeğinizi ne kadar süre sonra hamile kaldınız peki
Yaşınız kaç peki5yıllık evlıyım 2sene korunduk sonra 2sene sonra hamıle kaldım 12.haftada dusuk yaptım sımdı tekrar hamıleyım ıste
30Yaşınız kaç peki
Bende 30 yaşındayım hep hayalim genç anne olmaktı iki senelik evliyiz bir yıl eşim istedi diye korunduk 1 yıldır da olmuyor 2 3 yıl nasıl beklerim bilmiyorum
Kocamida öyle sonra hap aldiydi azdirici günde 4 kez yapiyoduk sonra birakmasini söyledim kalbi cok hizli atiyordu erken bosalma sorunu bizde cözemedik sanirim yorgun oldugundan kaynaklaniyor tatil oldugu zamanlarda erken bosalma konusu yasanmiyor diyebilirim 5 dakika bile sürmüyordu baksan 3 dakikacik sürüyordu bende sinir oluyordum, bende kendisine acikca söyledim erken bosaliyorsun niye öyle dedim bende bilmiyorum anlam veremiyorum doktora cikmaya da utaniyorum dedi kaldi öyle yani bende düsünüyorum kocami dr göndermeyi yada zorla kocami alip götürcem kisa zamandaMerhaba arkadaşlar yeni katıldım araniza. 2 yıllık evliyim ama afedersiniz cinsel anlamda hiç bişey anlamadim bu zamana kadar eşim ön sevişmeyi çok kısa tutuyor 2 dk falan çoğunlukla hiç yapmıyor bu yüzden canım çok yanıyor ve işi bitince arkasını dönüp yatıyor ben öylece kalıyorum ne yapacam bilmiyorum bi kere bu konudan dolayı konuştum ama yine aynı yine aynı..
Hah benim gibi biri daha.. sex angarya geliyor. Cocugumuz olduktan sonra valla ben (zaten cok mu duskundum yoo) aseksuel oldum sanirim. Hele ön sevisme denen sey iyice zaman kaybi geliyor:/ olsun bitsin ykaniyim sac kurutuyum cocuk tekrar uyanmadan uykuya dalabileyim..Bu konu tebessüm etmeme sebep oldu.
Herken derdi farklı farklı.
Bende hemen başlasın ve hemen bitsin istiyorum çünkü aşırı aşırı yorgun oldugum için bi an önce bitsin duşa gireim ve uyuyim istiorum.
Nyse önce doktora gitmesi için konuşun.
İkna olmazsa cinsel anlamda iletişimi kesin.
Daha da olmazsa yapcak bişe yok çocuk yap bian önce ve zaten uzun uzun sevişmeye vaktinde halinde kalmasın..
Aynı ben : )Hah benim gibi biri daha.. sex angarya geliyor. Cocugumuz olduktan sonra valla ben (zaten cok mu duskundum yoo) aseksuel oldum sanirim. Hele ön sevisme denen sey iyice zaman kaybi geliyor:/ olsun bitsin ykaniyim sac kurutuyum cocuk tekrar uyanmadan uykuya dalabileyim..
Hah benim gibi biri daha.. sex angarya geliyor. Cocugumuz olduktan sonra valla ben (zaten cok mu duskundum yoo) aseksuel oldum sanirim. Hele ön sevisme denen sey iyice zaman kaybi geliyor:/ olsun bitsin ykaniyim sac kurutuyum cocuk tekrar uyanmadan uykuya dalabileyim..
Tam bir facia..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?