- 15 Aralık 2018
- 26
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi Sevdacan06
-
2 koca yıl. gec bile kalmışsınız
bugunden tezi yok posta koyun, bencil biri değil demissiniz ama fazlasıyla! bencilDüzelir diye bekledim ama malesef düzelmedi
bugunden tezi yok posta koyun, bencil biri değil demissiniz ama fazlasıyla! bencil
2 senedir konusmussunuz bir ise yaramamış. siz konusana kadar kendisi bir doktora gitmeyi akil edememiş. bu zihniyet gidecek tedavisini olacak. insallah diyorum. hayat sizin hayatiniz saygi duyarimPosta koymak ? Henüz hiç bir şey yapmamışken neden böyle birşey yapayım ki belki de tedavisini olacak ve sorun kalmayacak.
Nasıl bencil değil.Baya bencil işte.Adam işini bitiriyor seni tatmin etmiyor sen öylece kalıyorsun adam dönüp arkasını uyuyor Ve bunun bir rahatsızlık olduğunu da kabul etmiyor.Gayette bencil.Hayır bencil değil ama kendisinde sorun olduğunu düşünmüyor
Sorun kendisinde değil mi??Hayır bencil değil ama kendisinde sorun olduğunu düşünmüyor
Erken bosalmayi nasıl cozdunuz ?Bu adamlar neden böyle yaa. Benımkı de oyleydı megerse erken bosalma korkusundan kısa tutuyormus saftirik. Ürolojiye gitsin biz çözdük problemi
Sorunu çözer çözmez dokturu mu öpecekmiş sadece opucukse iyi gene ))Valla bıze penıstekı kan damarlarını acıcı bı ılac verdi esıme onu kullanmaya basladıgı gece sorunu çözdük eşim diyo ki gidip doktoru öpecem
Gercekten sonuctan o kadar memnun kalınca daha dogrusu bu kadar erken sonuc alınca adam bunca zaman bosuna kendıme stres yapmısım bunca lafı bosuna ısıtmısım senden kendımede sanada gereksız yere bunu yasatmısım dedı yani. Dr a tesekkur ıcın de swarovski taşla yazılı adının soyadının baş harflerinin yazıldığı kalem götürdük ikinci kontroldeSorunu çözer çözmez dokturu mu öpecekmiş sadece opucukse iyi gene ))
Espri olsun diye yazdım yanlış anlamayın..
Konu sahibi bence de doktora gitmeyi teklif edin açık ca konusun
Dr gittik ilaç verdi çözdük canım artık 20dkdan aşağı sürmüyo bu sefer bana fenalık geliyo heryerim etkesiği resmenErken bosalmayi nasıl cozdunuz ?
Evet kilo önemli bi faktör tabiki. İlk önce hareket ve hakimiyet kesınlıkle kısıtlanıyo o bi gercek. Ben kendımden bılıyorum göbek iyice belırgınlesmeye baslayınca ıstedıgım gıbı hareket edemıyorum uyku bıle dogru duzgun uyuyamıyorum ayyne tarafa dondum acaba dıye hep bi telaşla uyanıyorum. Benım esımın gıttıgı dr cok ıyıydı fakat emeklı olmus adam. Esımı hıc sersemlestırmedı verdıgı ılac aksıne civa gibi adam. Bence esın once bıraz kılo vermelı sonra dogru duzgun ısının ehli bi ürolojiye gitmeli biz acıbademe gittik biraz pahalı ama çok güzel netice aldık. Esıme butun tetkikleri yaptırdık dopler total testosteron hepsını yaptırdık tıbben bı sorunu cıkmadı sonra bu ılacı verdı bıze.Bizde de aynı sorun var ama benim eşim aynı zamanda çok kilolu buda etkiliyor mudur acaba diye düşünüyorum bi kez gitti doktora doktorun verdiği hap antidepresan mış sonra onuda içmedi bi daha da gitmedi de kaldı öyle tekrar ikna edip göndersem faydasını görürmüyüz acaba
Evet kilodan kaynaklı bütün sorunları bizde yaşıyoruz malesef şimdi askerlikten muaf olmak için bi 3 sene daha zayıflamıycak sonra zaten ameliyat olması şart kendi iradesiyle veremiyor çünkü bizde medicalpark a gidiyoruz 10 aydır da bebek için uğraşıyoruz kilo belkide ona bile engel artık bu konuları düşünmekten yoruldum gerçektenEvet kilo önemli bi faktör tabiki. İlk önce hareket ve hakimiyet kesınlıkle kısıtlanıyo o bi gercek. Ben kendımden bılıyorum göbek iyice belırgınlesmeye baslayınca ıstedıgım gıbı hareket edemıyorum uyku bıle dogru duzgun uyuyamıyorum ayyne tarafa dondum acaba dıye hep bi telaşla uyanıyorum. Benım esımın gıttıgı dr cok ıyıydı fakat emeklı olmus adam. Esımı hıc sersemlestırmedı verdıgı ılac aksıne civa gibi adam. Bence esın once bıraz kılo vermelı sonra dogru duzgun ısının ehli bi ürolojiye gitmeli biz acıbademe gittik biraz pahalı ama çok güzel netice aldık. Esıme butun tetkikleri yaptırdık dopler total testosteron hepsını yaptırdık tıbben bı sorunu cıkmadı sonra bu ılacı verdı bıze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?