Eşimle bu konu da sorun yaşıyorum ne yapmalıyım?

Posta koymak ? Henüz hiç bir şey yapmamışken neden böyle birşey yapayım ki belki de tedavisini olacak ve sorun kalmayacak.
2 senedir konusmussunuz bir ise yaramamış. siz konusana kadar kendisi bir doktora gitmeyi akil edememiş. bu zihniyet gidecek tedavisini olacak. insallah diyorum. hayat sizin hayatiniz saygi duyarim

konuyu yanlış başlığa açmışsınız sanırım , cinsellik konusunda sorarsanız daha net cevaplar alırsınız.

Adam bildigin bencil. Hayir farkinda olmasa neyse ama konusmussunuz da.. umudunuzu kirmak istemem ama bu sorunun ürologla cözülecegini sanmiyorum. Erken bosalma sorunu giderilse bile böyle bencil bi adam yine kendi tatmini üzerine yogunlasir bence. Ben de 6 senelik evliyim. Erken bosalma sorunumuz yok ama ayni anda tatmin olmadiysak bunun baska yöntemleri var. Bosalip kicini dönüp yatmak nedir yaa.. iyi sabretmissiniz..

Hayır bencil değil ama kendisinde sorun olduğunu düşünmüyor
Nasıl bencil değil.Baya bencil işte.Adam işini bitiriyor seni tatmin etmiyor sen öylece kalıyorsun adam dönüp arkasını uyuyor Ve bunun bir rahatsızlık olduğunu da kabul etmiyor.Gayette bencil.

Valla bende bir buçuk yıldır konuşuyorum eşimle. Aynı sorunu yaşıyoruz ama benim eşim bencil ve umursamaz ondan yapıyor bunu umarım senin sıkıntın çözülür.

Bende yıllarca aynı sorunla uğraştım ön sevismesiz olmuyor "g" noktani bul ve eşinin oranla parmaklariyla oynamasını sağla 12 yıllık evliyim son 1 yıldır cinsel hayatın ne olduğunu öğrendim şimdi eşime diyorum erkekler niye bu kadar sexe düşkünmüş anladım diye o erken boşalacak diye hayatini benimki gibi karartma

Hayır bencil değil ama kendisinde sorun olduğunu düşünmüyor
Sorun kendisinde değil mi??
Şahsen kimi zamanlar ön sevişmenin, birleşmeden daha zevkli olduğunu düşünüyorum.
Kaldı ki acı çekmenizin sebebi de bu. Kısa süreli ön sevişmeden dolayı ıslanma olmuyor.

Bir kere konuşmak kesinlikle yetmez. Bizim eşimle ilk basta hizli başladi ilişkimiz sonra zamanla ayni sizin dediginiz gibi olmaya başladı. Defalarca kez acikca konustum, kirilir mi diye acaba çekine çekine ama yine de her seferinde konuştum, zevk aldim, almadim şöyle yap böyle deneyelim ön sevismeyi uzun tutalim vs... Şimdi hem sevişme surecimiz uzadi hem birbirimizi daha iyi tanıyoruz hem de ben istekli oldugum icin iliski kalitemiz daha yuksek. Sozun özü kirilacak diye geri durmayin sizin isteginizi yapana kadar konusun.

Bu konu tebessüm etmeme sebep oldu.
Herken derdi farklı farklı.
Bende hemen başlasın ve hemen bitsin istiyorum çünkü aşırı aşırı yorgun oldugum için bi an önce bitsin duşa gireim ve uyuyim istiorum.
Nyse önce doktora gitmesi için konuşun.
İkna olmazsa cinsel anlamda iletişimi kesin.
Daha da olmazsa yapcak bişe yok çocuk yap bian önce ve zaten uzun uzun sevişmeye vaktinde halinde kalmasın..

Valla bıze penıstekı kan damarlarını acıcı bı ılac verdi esıme onu kullanmaya basladıgı gece sorunu çözdük eşim diyo ki gidip doktoru öpecem
Sorunu çözer çözmez dokturu mu öpecekmiş sadece opucukse iyi gene ))
Espri olsun diye yazdım yanlış anlamayın..
Konu sahibi bence de doktora gitmeyi teklif edin açık ca konusun

Sorunu çözer çözmez dokturu mu öpecekmiş sadece opucukse iyi gene ))
Espri olsun diye yazdım yanlış anlamayın..
Konu sahibi bence de doktora gitmeyi teklif edin açık ca konusun
Gercekten sonuctan o kadar memnun kalınca daha dogrusu bu kadar erken sonuc alınca adam bunca zaman bosuna kendıme stres yapmısım bunca lafı bosuna ısıtmısım senden kendımede sanada gereksız yere bunu yasatmısım dedı yani. Dr a tesekkur ıcın de swarovski taşla yazılı adının soyadının baş harflerinin yazıldığı kalem götürdük ikinci kontrolde benım kocam tam bi saftirik ya muayeneye para ödedik bi dünya kontrol on günü geçtiği için tekrar para ödedik kaleme de 300tl ve ilaçta 300tl 1aylık kullanım bize takribi 2000e falan mal oldu

Erken bosalmayi nasıl cozdunuz ?
Dr gittik ilaç verdi çözdük canım artık 20dkdan aşağı sürmüyo bu sefer bana fenalık geliyo heryerim etkesiği resmen alışkın değilim çünkü azı karar çoğu zarar yaw bende kaşınıyorum varya bi olsun dıye beynını yedım adamın bıde yeter artık diyegercı sımdı hamıleyım karnım belırgınlesmeye basladı öyle her istediğinde birlikte olamıyorum malesef

Bizde de aynı sorun var ama benim eşim aynı zamanda çok kilolu buda etkiliyor mudur acaba diye düşünüyorum bi kez gitti doktora doktorun verdiği hap antidepresan mış sonra onuda içmedi bi daha da gitmedi de kaldı öyle tekrar ikna edip göndersem faydasını görürmüyüz acaba

Evet kilo önemli bi faktör tabiki. İlk önce hareket ve hakimiyet kesınlıkle kısıtlanıyo o bi gercek. Ben kendımden bılıyorum göbek iyice belırgınlesmeye baslayınca ıstedıgım gıbı hareket edemıyorum uyku bıle dogru duzgun uyuyamıyorum ayyne tarafa dondum acaba dıye hep bi telaşla uyanıyorum. Benım esımın gıttıgı dr cok ıyıydı fakat emeklı olmus adam. Esımı hıc sersemlestırmedı verdıgı ılac aksıne civa gibi adam. Bence esın once bıraz kılo vermelı sonra dogru duzgun ısının ehli bi ürolojiye gitmeli biz acıbademe gittik biraz pahalı ama çok güzel netice aldık. Esıme butun tetkikleri yaptırdık dopler total testosteron hepsını yaptırdık tıbben bı sorunu cıkmadı sonra bu ılacı verdı bıze.

Evet kilodan kaynaklı bütün sorunları bizde yaşıyoruz malesef şimdi askerlikten muaf olmak için bi 3 sene daha zayıflamıycak sonra zaten ameliyat olması şart kendi iradesiyle veremiyor çünkü bizde medicalpark a gidiyoruz 10 aydır da bebek için uğraşıyoruz kilo belkide ona bile engel artık bu konuları düşünmekten yoruldum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…