Eşimle büyüyen kavgamız ve küfür. Nereye gideyim?

Minigimibeklerken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2018
39
51
3
34
3 yıllık evli, 11 haftalık hamileyim. Eşim bir sebepten kalbimi kırdı. Yaptığım bazı fedakarlıkları inkar etti bende kırıldım. Haliyle suratım biraz asıldı. Nedenini sorduğunda yaptığım fedakarlıkları görmezden gelen beni üzdü dedim. Bu yüzden surat mı asılır diye bağırmaya başladı. Kırıldım dedim. Salak dingil filan dedi. Bak kötü kelimeler kullanma kavga kötü yerlere gitmesin dedim. Sonra bana si.....git diye bağırdı. Çok sinirlendim. Gittim koluna sırtına vurdum. Oda benim koluma vurdu ve tekme attı ( düşecek kadar hızlı değildi ). Çok ağladım çok üzüldüm. Sonra ikimiz de işe gittik. Ben artık bıktım. Eşim iyiyken çok iyi ama ufacık bir şey buralara nasıl geliyor. Çok kötü durumdayım. Ağlamaktan kasıklarım ağrımaya başladı. Ne olur bana bir yol gösterin ne yapayım? Kendinizin başına gelse ne yapardınız? Bu arada bu ilk değil defalarca böyle olay oldu. Her seferinde oturup konuşup bir daha olmasın diyerek kapandı ama hep tekrar oldu.

Çok zor bir durum.
Dışardan ahkam kesmesi kolay diyeceksiniz belki ama bu olay bir kez yaşansa benim için eşim biterdi,bırakın hamile kalmayı,ayırırdım onunla yolumu.
Bilemedim size ne desem...
Yazık etmiş.
O kadar sinirlenecek, hamile karısına tekme savuracak kadar kontrolsüz bir adam demekki.

Siz de tekme atın ona.
Sonra belki tokat, saç yolma gelir.
Ya dr a gidin ya da ayrılın.

Çocuk şiddete şahit olmasın.

Nekadar yavaş olursa olsun hamilesiniz ve size vurmuş farkındamısınız ya bir anda düşseydiniz bebeğinize bişey olsaydı böyle birşeyi asla kabul etmeyin :sinirli:
Eşim hamileyken birden ani bir hareketle şaka yaptı diye günlerce konuşmadım düşüncesizsin diye ..
Bu anlamsız hareketine de anlam veremedim Eşiniz bir garip ben hamileyken haber kanalı açmıştı eşim balık fiyatları çıktı kanalda ben balıktan hamileliğimde çok tiksinmiştim nasıl açıp izledin midem bulandı kokusu burnuma geldi diye küsmüştüm .
Siz hamilesiniz altan alıp idare etmesi gerektiğini düşünüyorum size böyle hareketler yapmaması için fazla yüz göz olmayın tavrınızı koyun ortaya ..:sopa:

Nekadar yavaş olursa olsun hamilesiniz ve size vurmuş farkındamısınız ya bir anda düşseydiniz bebeğinize bişey olsaydı böyle birşeyi asla kabul etmeyin :sinirli:
Eşim hamileyken birden ani bir hareketle şaka yaptı diye günlerce konuşmadım düşüncesizsin diye ..
Bu anlamsız hareketine de anlam veremedim Eşiniz bir garip ben hamileyken haber kanalı açmıştı eşim balık fiyatları çıktı kanalda ben balıktan hamileliğimde çok tiksinmiştim nasıl açıp izledin midem bulandı kokusu burnuma geldi diye küsmüştüm .
Siz hamilesiniz altan alıp idare etmesi gerektiğini düşünüyorum size böyle hareketler yapmaması için fazla yüz göz olmayın tavrınızı koyun ortaya ..:sopa:
Ne yapayım peki sizce? Tavrımı nasıl koyayım?

Eşinizin attığı tekmenin sizi düşürecek kadar hızlı olmaması daha mı kabul edilir? Bu ayrıntıyı neden verdiniz anlamadım.
Bu durum düzelmez, siz de biliyorsunuz. Yapılacak tek şey boşanmaktır. Terapist, psikolog, psikiyatrist vb. bilumum yöntemler de değiştirmez sonucu. İsterseniz gidin. Ama o size kalkan el inmez bir daha, bilesiniz!

Zaten evlendiğinizden beri böyleymiş, yanlış anlamayın ama o günahsız yavrunun suçu neydi?? Boşan desek olmaz, boşanma desek olmaz. Nasıl biliyorsanız öyle yapın, ne diyeyim. Bari bir süre küsün de belki burnu sürter, ne yaptım falan diye düşünür.

Her kavgada neden fiziksel olarak birbirinize saldırıyorsunuz onu anlıyamadım.Siz niye gidip vurdunuz hamile halinizle?Karşılık vermemesi imkansız gibi birşey zaten.tahmin edemedinizmi?bebek için üzüldüm

Esler sinir aninda bazen kirici olabiliyor. Ama ne olursa olsun siddet olmamaliydi. Ama sizde siddet tek trafli degil. Sizde vurmussunuz cunki.

eşiniz şiddet yanlısı
sizde öylesiniz.
3yıl boyunca gördükleriniz birbirinize yaptıklarınız geleceginizin yansıması.
bir şeyleri düzeltmek için çocuk dogurulmaz.
çocuk adamı eve baglamak deger görmek için bir araç degildir.
farkına varın

Back
X