• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle büyüyen kavgamız ve küfür. Nereye gideyim?

Eşinizin yaptığının savunulur tarafı yok ama sizde kavgayı resmen alevlendirmişsiniz
Ne demek kalkıp eşe vurmak
Farkınız me şimdi şiddet yönünden eşinizden!!!
Bu adam size ilk hakaret ettiğinde tavrınızı öyle bir koyacaktınız ki bir daha cesaret edemeyecek ti

Siz ilkinde affet ikincide neyse de onuncu seferde tavır yapsanız ne fayda etmez ki

Esiniz iflah olmuyor.

Evden is nedeniyle ayrilamiyorsaniz esinize net bi tavir sergileyin.

Cocugunuz da olacak ( Allah hayırlı ömürler versin )

Eş sorumlulugu alamiyorsa net bi sekilde konuşup bu iliski nereye gidiyor diye birlikte düşünün.

Bu es böyle çekilmez karninizda bebek varken yaptığı cidden abes ama esiniz bu kadar öfkeli :(

Hayirlisi olsun da güçlü olun aglamayın ağlamaniza değmez.

Öncelikle sakinleşin, karnınızda bebeğinizi taşıyorsunuz. O masum sizden, eşinizden önce geliyor. Hamilelikle ilgili kitaplar okuyun lütfen, ota kakaya alınmayın.
Diğer taraftan eşinizin öfke kontrolü konusunda destek alması şart. Kabul etmiyorsa da ayrılın. Şiddet hafife alınacak bir şey değil, hatta evlilikte yaşanabilecek en kötüler listesinde ilk üç sırada.
Bugün yere düşürmeyen tekme yarın yüzünüzü, gözünüzü morartmaya, kolunuzu kırmaya kadar gider.
DERHAL kendinize gelin, eften püften konuları bir kenara koyup eşinizle öfke kontrolünü konuşun. Çocuklaşıp fedakarlıklarımı görmedin etmedin muhabbetine girmeyin ki kararlılığınızı anlasın.
Karnınızdaki bebek bütün bu gerginlikleri hissediyor, anne olacaksınız, bebeğinizi düşünmeniz gerek, o her şeyden, herkesten önce gelmeli.
Ay bebeğinize gerçekten çok üzüldüm, çok. Yazık

3 yıllık evli, 11 haftalık hamileyim. Eşim bir sebepten kalbimi kırdı. Yaptığım bazı fedakarlıkları inkar etti bende kırıldım. Haliyle suratım biraz asıldı. Nedenini sorduğunda yaptığım fedakarlıkları görmezden gelen beni üzdü dedim. Bu yüzden surat mı asılır diye bağırmaya başladı. Kırıldım dedim. Salak dingil filan dedi. Bak kötü kelimeler kullanma kavga kötü yerlere gitmesin dedim. Sonra bana si.....git diye bağırdı. Çok sinirlendim. Gittim koluna sırtına vurdum. Oda benim koluma vurdu ve tekme attı ( düşecek kadar hızlı değildi ). Çok ağladım çok üzüldüm. Sonra ikimiz de işe gittik. Ben artık bıktım. Eşim iyiyken çok iyi ama ufacık bir şey buralara nasıl geliyor. Çok kötü durumdayım. Ağlamaktan kasıklarım ağrımaya başladı. Ne olur bana bir yol gösterin ne yapayım? Kendinizin başına gelse ne yapardınız? Bu arada bu ilk değil defalarca böyle olay oldu. Her seferinde oturup konuşup bir daha olmasın diyerek kapandı ama hep tekrar oldu.
Bu çıtalar otomatik mi yüksek olarak yükleniyor evlenirken arkadaş, kime sorsan kocası çok iyi ama ortalıkta şiddetten de geçilmiyor.

3 yıllık evli, 11 haftalık hamileyim. Eşim bir sebepten kalbimi kırdı. Yaptığım bazı fedakarlıkları inkar etti bende kırıldım. Haliyle suratım biraz asıldı. Nedenini sorduğunda yaptığım fedakarlıkları görmezden gelen beni üzdü dedim. Bu yüzden surat mı asılır diye bağırmaya başladı. Kırıldım dedim. Salak dingil filan dedi. Bak kötü kelimeler kullanma kavga kötü yerlere gitmesin dedim. Sonra bana si.....git diye bağırdı. Çok sinirlendim. Gittim koluna sırtına vurdum. Oda benim koluma vurdu ve tekme attı ( düşecek kadar hızlı değildi ). Çok ağladım çok üzüldüm. Sonra ikimiz de işe gittik. Ben artık bıktım. Eşim iyiyken çok iyi ama ufacık bir şey buralara nasıl geliyor. Çok kötü durumdayım. Ağlamaktan kasıklarım ağrımaya başladı. Ne olur bana bir yol gösterin ne yapayım? Kendinizin başına gelse ne yapardınız? Bu arada bu ilk değil defalarca böyle olay oldu. Her seferinde oturup konuşup bir daha olmasın diyerek kapandı ama hep tekrar oldu.
Kocanız normal değil ama ilk siz vurmuşsunuz bunun sebebi nedir?

Defalarca oldu ve hamilesiniz. İyiyken çok iyi olamaz böyle insanlar. Hamile karısına vurmak ne demek? Sizi ve karnınızdaki yavruyu haketmiyo. Ben çoktan boşanmıştım.

Birbirinizi bulmuşsunuz hiç üzülmedim.
Adam vururken yanlış da kadın vururken değil mi?
İlk siz vurmuşsunuz. Çok çok büyük bir hata.
Ondan daha büyük hata ise 3 yıldır şiddet görmenize rağmen sevişip çocuk yapmanız.
O çocuk sizden çok çekmese bari.

Valla kimisi demiski yok sen de vurmussun bilmem ne.. ohh iyi etmis kizcagiz vurduysa da. Sinirli afrali tafrali hamile.. bu kadarcik afrayi tafrayi kaldiramycaksa o adam baba olmaya da soyunmasin. Kadin dovebiliyosa dovsun. aman siz de tasa tutun beni hadi ne derseniz diyin ama ben boyle dusunuyorm. Kadinin kalkip hih hihh diye hirslanip vurmasi bile sevimli gelmeli bence erkege. Cunku gucler esit degil adam da biliyo bunu kadin da. Bence erkek birazcik kadina pay birakmali bu konuda.... karsilik vermemeliydi kocasi..

H
Siz bu adamı 3 yıldır çekiyosunuz , üzerine sevisiyorsunuz , dahada olmadi birde çocuk yapıyorsunuz.. kusura bakmayın ama.siz olsanız ne yapardınız diye sormak yerine ne yapmazdınız diye sormanız gerekmez miydi?? Alan razı veren razı kendi adıma diyecek birşey yok ben boşardım ama ilk dayaktan hemen sonra

Sizde eşinize vurmuşsunuz yeni gördüm. İnsan o an refleksle karşılık vermiştir. Hamilesiniz ama ne siz ne eşiniz dayak atmaya hakkınız var. Hamile olduğunuz için vurması hata eşinizin ama biri benim omzuma sırtıma vursa o an refklekse bende vururdum. Ben eşiniz vurdu sandım. Önce siz sonra o vurmuş. Eşiniz hatalı ama sizde hatalısınız. Ben eşiniz bir anda vurdu sandım. Adam siz vurunca bir an öfkeyle yapmış. Çok hata yapmış hamile eşine vurarak ama düşünüyorum da eşinizin öfkesini kontrol edememiş. Sonuçta hamilelik duygusal öfke olarak ayrı bir şey. Eşiniz %90 suçlu, ama sizde ne olursa olsun vurmayın. Bakın ilk şiddetmiş. Siz vurmasaydınız böyle olmayacaktı. Çok zor bir durum. Rabbim yardımcınız olsun

Gebeliğin planlı bir gebelik değildi. Önce sen vurmuşsun diyenler var fakat ben o bana si....git deyince vurdum. Eşiniz size bu kelimeyi söylese ne yaparsınız?
Giderdim...hele ki daha önce şiddetle sonuçlanan tartismalarimiz varsa sonunun bu şekle dönüşeceğini yaşayıp gorduysem tartismazdim bile..gidecek yerim yoksa iki ayrı odada iki ayrı hayat bile yasayabilirdim.Ama kendimi ve bebeğimi tehlikeye sokacak birşey yapmazdım.Ortada bir guc esitsizligi var cunku...Ha illaha da dananın kuyruğu kopsun istiyorsam da gider darp raporu alır herkese rezil eder öyle ayrilirdim.

3 yılda ilk kez böyle olsaydı neyse hep böyle diyorsunuz.
Öfke kontrolü problemi var demek.
Yardım almalı.
Yoksa ömrünüz böyle geçer.

Erkek arkadas gibi niye birbirinize girişiyorsunuz .
Ilk hakarette on gun konusmasaydıniz yada toplanıp ciksaydıniz .
Tekmeye varincaya birbirinize atlamak nedir .

Back
X