Eşimle cinsellik yaşayamıyorum

Bi an ben yaziyorum sandim ayni senin gibi benim de durumum.doktora gitmeyi dusunuyorum.sanirim cinsel isteksizlik basladi.ostrojen hormonu azligindan da olabilir bu.

eskiden başka bi formdaydım bundan 5 yıl önce falan, çok güzel lohusa depresyonundan kurtarırdım arakdaşlarımı lohusa depresyonu yaşayan beni bulurdu.

Bbilim beni de kurtarsana arkadasim yaa (( benim durumumda boyle yalniz tek fark ben romantizm beklemiyorum yani direk olarak bu olayi (beraberlk) istemiyorum.

Son düzenleme:
Bbilim beni de kurtarsana arkadasim yaa (( benim durumumda boyle yalniz tek fark ben romantizm beklemiyorum yani direk olarak bu olayi (cinsellik) istemiyorum.

doğum kontrol ilacı falan kullanıyormusun ?
fakat bide ben cinsel isteksizlik konusunda yazmamıştım kurtarma işini hani moralsizlikten kurtarma diyelim :)

doğum kontrol ilacı falan kullanıyormusun ?
fakat bide ben cinsel isteksizlik konusunda yazmamıştım kurtarma işini hani moralsizlikten kurtarma diyelim :)

Yok kullanmiyorum.
Iste benimde arkadasin dedigi gibi zaten depresyondan kaynakli yoksa cocuktan once boyle degildim kendimi 80 yasinda gibi hissediyorum ruh halim 0'in altinda diyelim.neyse arkadasin konusunu bolmeyeyim ben

ya ben adet öncesinde bile cinsel isteksizlik yaşıyorum eşim ne kadar sevimlilik de yapsa istemiyorum o birkaç gün aşırı yorgun bitkin hissediyorum kendimide şişmiş ve çirkin hissediyorum, düşünüyorum da hamile olsam da böyle olacak lohusa olsam da bunlar yaşanacak o yüzden doğal görüyorum ben sizin durumunuzu erkekler çocuk doğurmadığı için yada adet olmadığı için hormonları sürekli iniş çıkışlar göstermez, o yüzden sizin değişimleriniz ve istekleriniz ona tuhaf geliyordur muhtemelen önceden bu kadar takmadığınız olaylar şimdi kafanızda büyüyerek sizi mutsuz ediyor, mesela şuan pms (adet öncesi sendromu) yaşıyorum, dün eşime koltuğun yeri yüzünden masaya yardım etmediğinden ve salatayı çok yaptığından (çöpe gidecek diye) markette de ürünleri neden sepete çat çat diye atıyorsun diyerek bağırdım ve eşim artık bu dönemlerde bana söyle mesaiye kalim ben dedi adamı bu halde bezdirdiğime göre hamileyken falan napcam hiç bilmiyorum, birde bebek sorumluluğu gelse napcam onu düşünüyorum, siz de bence bu depresif ruh halinden kurtuluncaya kadar cinsel ilişkiye girme konusunda ısrarcı olmayın eşinize de tembih edin oda ısrarcı olmasın bazı şeyler kendiliğinden gelişene kadar bekleyin çünkü hormonlar tavan yaptığında zaten insan romantizm falan aramıyor, siz psikolojik olarak ve bedenen hazır olduğunuzda eşinizin romantik olup olmaması gözünüze batmayacaktır diye düşünüyorum

Cindy'ye katılıyorum, geçici bir süreç. Bak ne güzel film günleri falan da yapabiliyorsunuz.

İnsan dönem dönem kendini salıyor ve toparlanıyor bir süre sonra. Sen çocuktan sonra böyle olmuşsun. Ben evlilik öncesi ve evlendiğimiz ilk aylarda 30 yıllık ev hanımı gibi davranıyordum. Kiloluydum ve diyet yaptım bir süre sonra, 15 kilo verince kendime güvenim mi geldi nedir, tekrar süslenmeye, kıyafetlerime özenmeye başladım. Kendime bakmaya, fönsüz gezmemeye çalıştım. Hala da devam ediyor bu şekilde. Senin de dediğin gibi belki kiloların vermiş olduğu psikolojik çöküntü ile eşinin davranışlarını gözünde büyütüyorsundur.

Bence yine kadına düşüyor gibi görünecek ama sen harekete geç, kuaföre git, ne bileyim yeni kıyafetler al. Sarı ruha iyi gelir mesela. Bol çikolata mutluluk, canlılık hormonu salgılamaya yardımcı olur. Koşmak da bu hormonu çalıştırır. Müsait bir yer varsa evin çevresinde belki koşmak, temiz hava kendini iyi hissetmene yardımcı olur.

Eşinle de konuş, anlayacaktır bence. Bak bebeğinize ayırdığınız zaman varya hani akşamları, o sırada şaka yapar gibi gibi söyleyebilirsin ufaktan :)

Sakın kendini üzme ama..

Doğumdan sonra uzun süre hormonlar dengelenmiyor, vucuttaki değişimler v.s. de isteksizliğe neden oluyor.
Ama sizinki daha çok eşinizden kaynaklı gibi geldi bana, en istekli kadının bile hevesi kaçar böyle bir yaklaşımın sonucunda, bu sorunu eşinizin çözmesi lazım.

Kızlar verdiğiniz cevplardan anladım ki iş yine bana düşüyo galiba
süsleniyim giyineyim güzelce eşim eve gelince sıcacık karşılıyim onu
hep bunu yapıyorum ama iş yatak odasına gelince orda bi üşenmemi desem
uykumu desem o hal geliyo üstüme .
amaaannnn en iiyisi akışına bırakmak heralde
Güzel gelişmeler olursa yazarım size

Yok kullanmiyorum.
Iste benimde arkadasin dedigi gibi zaten depresyondan kaynakli yoksa cocuktan once boyle degildim kendimi 80 yasinda gibi hissediyorum ruh halim 0'in altinda diyelim.neyse arkadasin konusunu bolmeyeyim ben

geçicek zamanla hepsi geçecek hormon dangesizliği işte normaldir

selam :)

öncelikle aldığın kiloları vermek için gayret göster, belki fiziksel değişiminde etkilemiş olabilir, ama en önemlisi eşinle bu konuyu ciddi ciddi konuş.. eğer evde sana yardım eden anlayışlı bir erkekse ki öyle olduğunu söylüyorsun.. illa ki anlayacaktır sonunda bazı şeyleri düzeltmenin gerektiğini..

ama sırf ondan bekleme sende harekete geç..

kızlarrr sizler harikasınız
ne dediyseniz eksik veya fazla kendimce uygulamaya çalıştım
herşeyden önemlisi beni seven arzulayan eşime hayatı zindan etmemem gerektiğini
kafama iyice yerleştirdim
kafamda canlandırdığım moda sokmak yerine onun var olan haliyle mutlu olmaya
çalıştım bikaç gündür
veee sanırım artık herşey yolunda ohh beee

sizin adınıza sevindim canım
sanırım erkekleri oldukları gibi kabullenirsek daha mutlu oluyoruz ama bunu başarmak zor işte :44:ne güzel sen başarabilmişsin

romantizme ne kadarda çok takılmışsınız.şaşırdım. eşinizi bu konuda zorlamayın derim kendisini çok kasar. mesela benim yapımdad yoktur öyle romantizm falan... çok sıkıcı gelir.belki eşinizde böyle düşünüyordur.

size yardım eden,hediyeler alan kısacesı sizinle ilgilenen bir eşiniz var.romantizme duygusallığa kendinizi çok kaptırmaktansa bunların kıymetini bilin derim.

yani yorumsuz aslında bu konular..okuyorum ama bir şey diyemiyorum.benimde kendimce sıkıntılarım var.daha çok yeni evliyim.nişanlıyken peşimden ayrılmayan adam şimdi ben onun peşinden koşuyorum durumundayız.ailem bile biliyor sıkıntıyı ama çözüm yok....bebek istiyoruz doktor 2 günde bir ilişki olsun diyor eşim her gün bir bahane buluyor.haftada iki kez olursa şükrediyorum.oda benim zorumla..ona kalsa bir yeter çocuk için..ilgide göstermiyor.adet oluyorum on gün ne öper ne koklar ne dokunur.ben yanaşır sırnaşırım onda tık yok.elli kere kavga ettim ama aynı aynı aynı...bende kendimi geri çektim.bebek içinde artk ölüp bitmiyorum çok soğuyorum.bir an can ciğer oluyor bir an düşman gibi oluyor.işten sekizde geliyorum yemek yap hazırla mutfağı topla onunla ilgilen ve uyu ..uyan tekrar sil baştan..bilmiyorum beterin beteri var elbet ama bende artk elimi eteğimi çektim.ne yaparsa yapsın diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…