eşimle çözemediğimiz sorun...

ben sizin kadar rahat bakamıyorum .kusura bakmayın..öyle olsun aman canım boşver deyince olmuyor.

ben sizin kadar rahat bakamıyorum .kusura bakmayın..öyle olsun aman canım boşver deyince olmuyor.

Allah korusun inşallah başınıza gelmez ama başka sebeplerden dolayı huzurunuz kaçtığında öğrenmezsiniz umarım böyle konulara rahat bakmayı...

Bence de kendinize göre haklısınız. Önemsenmemek kırar insanı. Ama asla görüşmem demek bu konuda sanki biraz ağır olmuyor mu? ıyi niyetle ya da kötü niyetle birşekilde yapmamışlar, bundan sonrada yapmayacaklar diyelim, yine görüşmemek ağır değil mi? Biz de birdünya borç içindeyiz, kendimiz ödüyoruz, şükür ödeyebiliyoruz, kimsede durumları olduğu halde, nasıl geçiniyorsunuz diye sormuyor, ama ben görüşmem diyemiyorum malesef.

Bence en azından kendinizi rahatlamak adına şunu deneseniz, benim fikrim tabi. Vazgeçin bu altın olayından, hiç takmayacaklarını düşünün (böyle düşündüğünüzde de birşey kaybedecek değilsiniz sonuçta), yuvanızın huzuruna bakın. Ama sizin yuvanıza müdahele etme hakkınıda vermeyin.

Allah korusun inşallah başınıza gelmez ama başka sebeplerden dolayı huzurunuz kaçtığında öğrenmezsiniz umarım böyle konulara rahat bakmayı...

başka sebep derken ?...hiç bir şey olmasın canım..her dert kendi içinde bir önem arz eder.açıkçası ne denmek istendi anlamadım.yoksa bir anlam düşüklüğü mü var kafamçokkarıştı

asla diye bir durum yok elbette gideceğiz .eşime bunu yapamam .benim anneye gidelim seninkine gitmeyelim bu adil değil.
ama 20 günde bir gitmek bana yettiği halde kayınpeder şaka yollu gelmezseniz döverim gibi beklentide olduğunu gösteriyor.bu kadarı da bana fazla samimiymiş gibi geliyor.açıkçası benim bir dargınlığım olduğunu bilsinler istiyorum.hissetsinler.hoş kasıtlı olmuyor ama zaten yoğunuz..

başka sebep derken ?...hiç bir şey olmasın canım..her dert kendi içinde bir önem arz eder.açıkçası ne denmek istendi anlamadım.yoksa bir anlam düşüklüğü mü var kafamçokkarıştı

sağlık gibi
eşinizle aranızdaki sevgi gibi
çocuklarınızla ilgili sorunlar gibi...gibi gibi gider bu böyle...
bilezik sorunu da devede kulak olarak kalır bunlar olduğunda...
ama yine sölieyim umarım gelmez başınıza...

sağlık sorunlarımız da var mide hastası oldu.allah beterini göstermesin.sağlığının bozulmasının sebebide onlar.adam üzüntüden mahvoldu.
bu arada bu böyle çokta tüm hayatımı etkileyen bir şeyden öte onlarla olan iletişimimle ilgili bir durum.bunu bu şekilde değerlendirin.

seni çok iyi anlıyorum...
senin derdin para değil önemsenmemek; ama zamanla unutursun içinde kalır ama unutursun...
ben nişanlıyken babamın evinde otururum hayalleri kurmuşlar nitekimde öyle oldu sempatiksalakcinni
ilk başta burada oturduğuma pişmanken şu anda onların çatısı altında yada bir kuruşları geçen evde oturmadığıma şükrediyorum..,
nasılki yapmadıkları düğünü sahiplenmeleri zoruna gidiyor; yarın bi günde sana yapılanlar
ulu orta konuşulacak o zaman daha çok sinir olacaksın; başına kalkılıyor sanacaksın..
boş veeerrrr az olsun öz olsun ama kulağın rahat olsun..

canım bu konuda muzdarip olan yalnız sen değilsin önce bunnu bil...
bana da eşimin ailesinin gram emeği yok
aklıma geldikçe benim de sinirlerim bozuluyor ama yapacak bişey yok
eşimi çok seviyorum çünkü..
haaa ne olur...? benden de onlara yalnızca sözde gelin olur
oldu bitti işte kimseye de hiçbir şekilde müdahele etme hakkı tanımam
canım isterse giderim canım isterse ararım
bu kadar işet sen de böyle düşün gerisini salla
eşin daha önemli aranı asla bozma

herkez hakkettigi deyeri görür okadar basit .hersey karsilikli..ben esimin ailesinin suratlarini görmeyi birakin seslerine bile tahamüllüm yok artik.

Bir kere senin konumunla arkadasin konumu tamamen farkli...o yüzden kendini ona kiyaslaman beni sasirti....seninkiler en iyisini almak istemis, iyi niyetli davranmis, simdi sen kalkip aman yeterki huzur olsun mutluluk olsun diyorsun.....tabi senin icin hava hos

Hadi onlarda mawronunkiler gibi davransaydi yine böyle söylermiydin arkadasim, adim gibi eminimki söylemezdin.....zaten konu para pul bilezik degil...hepimiz mutlu olmak icin evleniyoruz iki bilezik fazla az bunun icin kimse evliligni yipratmaz.
Konu deger kiymet görmemek!
Gelinine sahte altin takmayi teklif eden, dügün zamaninda maddi hicbir sekilde yardimci olmayip sonrada herseyi sahiplenen kayinvalidede yarin öbür gün bu yaptiklarimin bedelini öderim diye düsünmeli.....bedelde gelinin ondan sogumasidir....kimse enayi degil, bazi seyler zaten en bastan belli oluyor.boshayallersmile

Bizde biliyoruz en önemli seyin saglik huzur ve mutluluk oldugnu....ama sinek birsey degil migde bulandiriyor iste, buda onun gibi birsey.

herkesin sorunu kendinedir canım.maddi bir sorun gibi gelir boşver,abartıyorsun denir ama,öyle değil işte.insanı etkiler,bir defa haksızlık yapmak,önemsenmemek gibi algılanır.sen bu samimiyetsizliği anlarsın bir de bunun üstüne senden manevi bir şeyler beklerler.gelde yakın ol bakalım.hiç kimse de olmaz.
zaten çok düşkün iyi niyetli olsalar sen böyle bir düşünce içerisine girmezsin.(hani tonton,nur yüzlü,sevimli yaşlılar olur ya.)burda bulunan hiçkimsenin de gireceğini de zannetmem.
öyle olmuş olsaydı eğer,sen o takılarını alınca sana yapılan her haksızlığı anında unutman gerekirdi.
işin içine samimiyetsizlik girince verseler de gözünde hiçbir şekilde değişmezler.

ÇOK ŞÜKÜR BENıM ıÇıN HAVA COOK COK HOŞ
SANIRIM siz YUKARIDAKı MESAJIMI GÖRMEMıŞSıNııZsengözlerimebaksanab

yahu benim kayınvalidemler bana anca ve tek ve sadece 6 yıldır o da evlenirken orta karar bir set aldılar o kadar.eşimle biz yaptık evimizi.ne yapcam isteyecem mi şimdi onlardan boşver güzelim yaaa boş işler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…