varsın 5 lira ceplerinden sizin için çıkmasın.
kocana seni kötülüyor mu, sana laf söylüyor mu iftira atıyormu vs vs . gez biraz forumu oku bak ne kaynanalar görümceler hatta kayınlar var :)
sorun sadece bilezik olsun fazlası olmasın. sen eşinle evlenmeyi düşündüğünde ailesini takacağı 7 bileziğe göre mi evlenmek istedin? tabiki de hayır o zaman yok niye bilezik takmadılar yok niye kuaför paramı ödemediler deme. bunlar fani şeyler. durumları yokmuş yapmadılar. bende eşimin ailesinin durumu yok eşim hep cebinden ödeyecek diye gelin başı yaptırmadım kuaförden gelinlikle falan çıkmadım bi topuz yaptırdım eve gelip duamı taktırdım anneme. bunlar küçük şeyler. kayınvalidenin düğünde sahte altın takalım mı diye sorması bile aslında iyi n,yetinden. senin akrabalarına seni ezdirmemek için sonuçta hiç birşey takmaması sizin tarafta kıza hiç birşey takmadılar deyip yadırganmalarına sebep olacaktı. kötü niyetli olsaydı zaten umursaman sahte takalımmı demez, takardı... ki yapanları da var...
senin eşinle huzurunu aranıza girip bozmuyorsa bunları sebep göstererek kendi kendine eşinle aranı bozma sakın...
ben sizin kadar rahat bakamıyorum .kusura bakmayın..öyle olsun aman canım boşver deyince olmuyor.
Allah korusun inşallah başınıza gelmez ama başka sebeplerden dolayı huzurunuz kaçtığında öğrenmezsiniz umarım böyle konulara rahat bakmayı...
Bence de kendinize göre haklısınız. Önemsenmemek kırar insanı. Ama asla görüşmem demek bu konuda sanki biraz ağır olmuyor mu? İyi niyetle ya da kötü niyetle birşekilde yapmamışlar, bundan sonrada yapmayacaklar diyelim, yine görüşmemek ağır değil mi? Biz de birdünya borç içindeyiz, kendimiz ödüyoruz, şükür ödeyebiliyoruz, kimsede durumları olduğu halde, nasıl geçiniyorsunuz diye sormuyor, ama ben görüşmem diyemiyorum malesef.
Bence en azından kendinizi rahatlamak adına şunu deneseniz, benim fikrim tabi. Vazgeçin bu altın olayından, hiç takmayacaklarını düşünün (böyle düşündüğünüzde de birşey kaybedecek değilsiniz sonuçta), yuvanızın huzuruna bakın. Ama sizin yuvanıza müdahele etme hakkınıda vermeyin.
başka sebep derken ?...hiç bir şey olmasın canım..her dert kendi içinde bir önem arz eder.açıkçası ne denmek istendi anlamadım.yoksa bir anlam düşüklüğü mü var kafamçokkarıştı
sağlık gibi
eşinizle aranızdaki sevgi gibi
çocuklarınızla ilgili sorunlar gibi...gibi gibi gider bu böyle...
bilezik sorunu da devede kulak olarak kalır bunlar olduğunda...
ama yine sölieyim umarım gelmez başınıza...
yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...herkes farklı farklı yorum yapmış..anlıyorumki benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayanda az değil.elbetteki ben de huzur istiyorum.ama geçim derdine düşerken ay sonunu zor ettiğimiz kimi günlerde onlardaki rahat yaşantıyı gördüğümde kendilerine yaptıkları lüks harcamaları gördükçe aman.altınlarımı yapmayıversinler canım diyemiyorum..sonrada aayy yavrum özlüyoruz niye gelmiyorsunuz deyince samimi gelmiyor..
arkadassım bu benim düşüncem..
sorun yapmazdım çünkü evlenirken derdim ne kadar altın yapayım değil eşimle mutlu mesut yasayım dıs etkenler bunlar bana göre sasırmanı gerektirecek bişeyler yok yani:1closedeyes:
Ben de ilk mesajından değişik anlamlar cıkardıgım için yargıladım meselenin sadece altınların verilmemesi oldugunu zannedip yorum yazdım..
mesele değer verilmemesiymiş ve bundan dolayı da sizin onlardan sogumanızmıs..
zaten birilerinden sogudugunuz zaman onları görmekte istemezsiniz..
eskiyi unutmaya calısacaksınız eşiniz için sevgi olmasa bile saygı göstermek zorundasınız malesef..
size kolaylıklar diliyorum.. inş zamanla hersey rayına oturur sende onlara karsı biraz yumusarsın..
zaten duygu ömürüsünü bilerek yapıyorlarsa eşinde bunu er gec farkedecektir..
hem herseyi siz yaptıgınız için gururla bunu söylemekte size düşüyor varsın onlar ne düşünürlerse düşünsünler..
ÇOK ŞÜKÜR BENıM ıÇıN HAVA COOK COK HOŞBir kere senin konumunla arkadasin konumu tamamen farkli...o yüzden kendini ona kiyaslaman beni sasirti....seninkiler en iyisini almak istemis, iyi niyetli davranmis, simdi sen kalkip aman yeterki huzur olsun mutluluk olsun diyorsun.....tabi senin icin hava hos
Hadi onlarda mawronunkiler gibi davransaydi yine böyle söylermiydin arkadasim, adim gibi eminimki söylemezdin.....zaten konu para pul bilezik degil...hepimiz mutlu olmak icin evleniyoruz iki bilezik fazla az bunun icin kimse evliligni yipratmaz.
Konu deger kiymet görmemek!
Gelinine sahte altin takmayi teklif eden, dügün zamaninda maddi hicbir sekilde yardimci olmayip sonrada herseyi sahiplenen kayinvalidede yarin öbür gün bu yaptiklarimin bedelini öderim diye düsünmeli.....bedelde gelinin ondan sogumasidir....kimse enayi degil, bazi seyler zaten en bastan belli oluyor.boshayallersmile
Bizde biliyoruz en önemli seyin saglik huzur ve mutluluk oldugnu....ama sinek birsey degil migde bulandiriyor iste, buda onun gibi birsey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?