Gercekten sorun yapmazdin demek?:1ninca:
Dügününü bedavaya getirmek isteselerdi, conal arkadasin dedigi gibi sahte altin takmayi teklif etselerdi, gelinligni sana aldirsalardi, hicbirseye karismayip takilarin pesinde olsalardi, senin ve ailenin yaptiklarini sahiplenselerdi.....yani yinede sorun etmezdin öylemi?boshayallersmile
bencede en önemli olan mutluluk huzur...varsin 1 gram ne altin alsinlar esimin aile tarafi nede baska birsey...onlarin bize en büyük verecekleri hediye bizi rahat birakmalari..gerisini bende önemsemiyorum..tabiki insanin zoruna gder önemsenmemek.herseyi bedavaya getirmek.bunu bende iyi bilirim...ama bizi rahat biraksinlar baska hic birseylerini istemiyorum..zaman geliyo onlarin verdigi huzursuzluk yuvanin yikilmasina bile sebep oluyo..arkadassım bu benim düşüncem..
sorun yapmazdım çünkü evlenirken derdim ne kadar altın yapayım değil eşimle mutlu mesut yasayım dıs etkenler bunlar bana göre sasırmanı gerektirecek bişeyler yok yani:1closedeyes:
bencede en önemli olan mutluluk huzur...varsin 1 gram ne altin alsinlar esimin aile tarafi nede baska birsey...onlarin bize en büyük verecekleri hediye bizi rahat birakmalari..gerisini bende önemsemiyorum..tabiki insanin zoruna gder önemsenmemek.herseyi bedavaya getirmek.bunu bende iyi bilirim...ama bizi rahat biraksinlar baska hic birseylerini istemiyorum..zaman geliyo onlarin verdigi huzursuzluk yuvanin yikilmasina bile sebep oluyo..
elime ne gazete alacak halim var nede gülecek halim var..hatta aylardir evden ciktigim yok..insanlardan artik nefret etmeye basladim..insan yüzü görmek istemiyorum..herşeyden önce huzur önemlidir....bunu demeyecek ve savunmayacak insan yoktur heralde..
fakat konu sahibi arkadaşımızda altın para pul derdinde değil zaten....
herşeyden önce huzur evet huzur denilince ne anlıyorsun çok merak ediyorum....
kayınvalidenler aynı şekilde sana davransalardı
eline gazeteni alıp bacak bacak üstüne attıp hiçbişey olmamış gibi hahahahahah yapmazdın heralde....
koyardı adama güzelim koyardı.
bir insan hakettiği değeri karşındakinden göremezse tabiyki rahatsız olur...yani olay para pul değil burda...
herşeyden önce huzur önemlidir....bunu demeyecek ve savunmayacak insan yoktur heralde..
fakat konu sahibi arkadaşımızda altın para pul derdinde değil zaten....
herşeyden önce huzur evet huzur denilince ne anlıyorsun çok merak ediyorum....
kayınvalidenler aynı şekilde sana davransalardı
eline gazeteni alıp bacak bacak üstüne attıp hiçbişey olmamış gibi hahahahahah yapmazdın heralde....
koyardı adama güzelim koyardı.
bir insan hakettiği değeri karşındakinden göremezse tabiyki rahatsız olur...yani olay para pul değil burda...
hem gazeteylen ne alakasi var olayin..yoksa gazetedenmi okudunuz bu konuyu..
canim inan seni cok iyi anliyorum..biz burda almanyada yasiyoruz diye bi elimiz yagda bi elimiz balda sanilmasin..uzaktan hersey güzel toz bempe görünür...mesela simdiki esimin ailesinden anlatayim..türkiyedeki durumlari bizimkinden daha iyi oldugunu gecen sene izine gittigimizde ögrendim...7 senedir bazi sorunlardan türkiyeye gidemedik..7 senedirde esimle evliydim ama ailesini yeni tanimistim..kendi evleri var 2 daireden kira aliyorlar birde aileden 2 kisi calisiyo...yanisira bizde onlarin duygu sömürülerine inanip en zor günlerimizde bile para gönderdik...biz parasiz kaldik zor günler yasadik.....baktikki.bizim yasadigimiz hayatin yaninda onlar en lüks hayati yasiyorlar...sebzeler meyveler yememezlikten cürüyo..bütün gidalar cöpe gidiyo.. eltim olacak.kuaförlere gidip sac yaptirmalari kalici makyaj yaptirmalar..tatile gitmeler....okadar zoruma gittiki anlatamam..hatta 4 haftaligina gitmistik sözde ..2 hafta icinde apar topar döndük tekrar almanyaya..3 günde zaten yollarda gecti arabaylan gittigimiz icin..yüzümüze bakan önemseyen bile olmadi esimle beni...birde orda soydular bizi..parasiz kaldik...bizde enayi gibi zor durumdalar diye para gönderiyorduk..allaha havale edelim böyle kisiliksiz bencil sahizlari..herkez ettigini bulur birgün..dedigim gibi sizi rahat biraksinlarda..gerisini önemseme..kafana takmamaya calis..yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...herkes farklı farklı yorum yapmış..anlıyorumki benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayanda az değil.elbetteki ben de huzur istiyorum.ama geçim derdine düşerken ay sonunu zor ettiğimiz kimi günlerde onlardaki rahat yaşantıyı gördüğümde kendilerine yaptıkları lüks harcamaları gördükçe aman.altınlarımı yapmayıversinler canım diyemiyorum..sonrada aayy yavrum özlüyoruz niye gelmiyorsunuz deyince samimi gelmiyor..
Üç beş bileziğin derdine düşmeyin olan olmuş bitmiş. Huzurunuz varsa ne ala. 20 bilezik taksalardı ve huzurunuz olmasaydı daha mı iyiydi.
Benim düğünümdede bir şey yapılmadı hatta onların taktıklarını bile eşimle birlikte aldık. 20 senedir tek lafını etmedim. 20 senedirde hala bir şeylerini görmüş değilim. Şimdi tutup eltime şu kadar taktın ben ilk gelindim bana niye takmadınız diye sorun çıkarmak boş ve gereksiz. Bence sizde aynını yapın ve boşverin, huzurunuza bakın.
canim inan seni cok iyi anliyorum..biz burda almanyada yasiyoruz diye bi elimiz yagda bi elimiz balda sanilmasin..uzaktan hersey güzel toz bempe görünür...mesela simdiki esimin ailesinden anlatayim..türkiyedeki durumlari bizimkinden daha iyi oldugunu gecen sene izine gittigimizde ögrendim...7 senedir bazi sorunlardan türkiyeye gidemedik..7 senedirde esimle evliydim ama ailesini yeni tanimistim..kendi evleri var 2 daireden kira aliyorlar birde aileden 2 kisi calisiyo...yanisira bizde onlarin duygu sömürülerine inanip en zor günlerimizde bile para gönderdik...biz parasiz kaldik zor günler yasadik.....baktikki.bizim yasadigimiz hayatin yaninda onlar en lüks hayati yasiyorlar...sebzeler meyveler yememezlikten cürüyo..bütün gidalar cöpe gidiyo.. eltim olacak.kuaförlere gidip sac yaptirmalari kalici makyaj yaptirmalar..tatile gitmeler....okadar zoruma gittiki anlatamam..hatta 4 haftaligina gitmistik sözde ..2 hafta icinde apar topar döndük tekrar almanyaya..3 günde zaten yollarda gecti arabaylan gittigimiz icin..yüzümüze bakan önemseyen bile olmadi esimle beni...birde orda soydular bizi..parasiz kaldik...bizde enayi gibi zor durumdalar diye para gönderiyorduk..allaha havale edelim böyle kisiliksiz bencil sahizlari..herkez ettigini bulur birgün..dedigim gibi sizi rahat biraksinlarda..gerisini önemseme..kafana takmamaya calis..
yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...herkes farklı farklı yorum yapmış..anlıyorumki benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayanda az değil.elbetteki ben de huzur istiyorum.ama geçim derdine düşerken ay sonunu zor ettiğimiz kimi günlerde onlardaki rahat yaşantıyı gördüğümde kendilerine yaptıkları lüks harcamaları gördükçe aman.altınlarımı yapmayıversinler canım diyemiyorum..sonrada aayy yavrum özlüyoruz niye gelmiyorsunuz deyince samimi gelmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?