• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle en yakın arkadaşım arasında kaldım :(

esinize sevgilisini bu kadar rahat anlatması esinizin de ona itiraz etmeden dinlemesi aldatmayı normalleştirmek bana göre
siz bu ailenin ilişkiler yumağına karışırsanız daha da kurtaramazsınız kendinizi sizin aile de yıpranır ki daha şimdiden yıpranmaya baslamış bunu da bir düşünün
Tek amacı hala kızı düşünüp düşünmediğini öğrenmekti nasıl normalleştirilebilir ki iğrenö bi mevzu

Kızlar en yakın arkadaşım canım kardeşim merveyle 10 yıllık ddostluğmuz var eşimle onun eşini tanıştırdık benim eşim ney üflüyo aynı zamanda şair toplanıp şiir dinletileri yaptık 1 2 sefer her hafta birimizde toplanacaktık, neyse merveyi eşi aldattı geçen sene izlerini silemediler mervenin ppsikolojisi bozuldu eşimden eşiyle konuşmasını ve diğer kıza karşı hala bişeyler içinde kalıp kalmadığını öğrenmesni rica etti eşim de uygun zamanda konuşurum dedi, geçen hafta bize
geldiler yeni evli olduğumuz için ilk
gelişleriydi biz çay doldururken eşim
konuya girmiş mervenin eşi de anlatmaya
başlamış eşim siz gelmeyin dedi
dertleşiyoruz dedi sonra merve
dayanamamış ses kaydı yapmış ben
duydum yapma dedim ama eşim anlatmaz
diye almadı teli içerden, neyse gittiler
merve dinlemiş eşi bisürü şey anlatmış eşim
anlatmadı tabi ben de ses kaydı yaptı
diyince benim evimde nasıl cüret eder diye açtı teli saydı bisürü ben çok kötü oldum merve özür diliyo ama benimki inat birdaha evlerine gitmem diyo bana, mervenin eşinin ses kaydından haberi yok eşimi aradı davet etti dün haftaiçi gelin diye merveyle hergün konuşuruz gelin diyo ama eşim artık seni görmek istemiyo diyemem ben nası düzelticez bu durumu bi akıl verin. Ben ikna edemiyorum mervenin bebeği sakat her durumda zaten görüşemyoruz.
Arkadasin aldatildigi halde neden sevip sevmedigini merak ediyor?

Kalmamıştır ama zincirleme reaksiyon şeklinde devam mı etsin yani bu olay
Merve'nin kocası onu aldatsın, Merve konu sahibinin eşini kandırsın, uzasın gitsin...
Ben olsaydım arkadaşımın bu şekilde merakını giderme isteğini mazur görür, kocama da bundan kesinlikle bahsetmezdim. Çünkü bunun çözüme zerre kadar katkısı olmayacağı gibi boşboğazlıktan öte bir anlamı da yok. Kadının ses kaydını dinlemesinin neyi çözeceği ya da çözdüğü de elbette tartışılır.

Affetti çünkü aldatılmayı sindirdi, ama içini kemiren bu soruyu da öğrenmek istedi evliliğini devam ettirmek adına, beni sevmiyosa hala o kızdaysa aklı ayrılcam dedi
Saka gibi. Arkadasin saglikli dusunmuyor sende onu desteklemissin yani sindirmesini kabul etmemeliydin madem dostum diyosun.

Ben olsaydım arkadaşımın bu şekilde merakını giderme isteğini mazur görür, kocama da bundan kesinlikle bahsetmezdim. Çünkü bunun çözüme zerre kadar katkısı olmayacağı gibi boşboğazlıktan öte bir anlamı da yok. Kadının ses kaydını dinlemesinin neyi çözeceği ya da çözdüğü de elbette tartışılır.
Bunu söylememin sebebi kardeşimle ilgili mervenin eşine bişeyler anlatmasıydı mervenin eşi de tanır kardeşimi bu mevzunun geçmesi canımo sıktı eşime söyledim neden anlattın diye nerden duydun dediğinde merve ses kaydı yaptı dedim direk aradı onu zaten ve kedicikle aramızı bozmaya mı çalışıyosun tartıştık senin yüzünden dedi oysa mervenin amacı bu değildi ki çok hata ettik ses kaydı yaparak

Mervenin yaptığı doğru bir hareket değil fakat görüşmeyi kesmek, telefon açıp saydırmak kadar da yanlış bir hareket değil.

Ses kaydı yaptığınızı ne diye söylüyorsunuz ki?
Burada en büyük hata sizin.

Esiniz her şeyi neden anlatmadı peki?

Ne bileyim tutulacak bir tarafı yok olayın.

Biri eşini aldatmış.
Biri arabulucuk yapmaya kalkmış ancak her şeyi anlatmamış
Biri de arabulucu kişinin her şeyi anlatmayacağıni düşünerek ses kaydı almış.
Biri de gizlice yaptıkları şeyi ortalığa dökmüş .

:110:

Esin hakli degil. Haksız da değil.
Merve hakli da degil haksız da degil.
Esi merveyi aldatarak haksız konumda.
Siz de ses kaydini söyleyerek haksiz konumdasiniz

Bu sekilde olaya yön verin

Saka gibi. Arkadasin saglikli dusunmuyor sende onu desteklemissin yani sindirmesini kabul etmemeliydin madem dostum diyosun.
Yapma dedim ama zorla alamazdım teli elinden inan desteklemedim, ayrıl da diyemem ona bıraktım onun hayatı onun eşi

Bencede esin haklı...ama arkadaşlığınızı bitirmek zorunda degilsiniz birsure eslerle ayrı takılın..onlar dışarıda gorussun zaten araları iyiyse ve samimiyet artarsa esinde bu arkadaşlığın surmesi icin siniride gecince gorusmeyi kabul eder diye düşünüyorum...nacizane fikrim eşinin üstüne gitme bir sure bence zamanla kızgınlığı gecince düzelir...insallah

Bencede esin haklı...ama arkadaşlığınızı bitirmek zorunda degilsiniz birsure eslerle ayrı takılın..onlar dışarıda gorussun zaten araları iyiyse ve samimiyet artarsa esinde bu arkadaşlığın surmesi icin siniride gecince gorusmeyi kabul eder diye düşünüyorum...nacizane fikrim eşinin üstüne gitme bir sure bence zamanla kızgınlığı gecince düzelir...insallah
İnşallah canım

Mervenin yaptığı doğru bir hareket değil fakat görüşmeyi kesmek, telefon açıp saydırmak kadar da yanlış bir hareket değil.

Ses kaydı yaptığınızı ne diye söylüyorsunuz ki?
Burada en büyük hata sizin.

Esiniz her şeyi neden anlatmadı peki?

Ne bileyim tutulacak bir tarafı yok olayın.

Biri eşini aldatmış.
Biri arabulucuk yapmaya kalkmış ancak her şeyi anlatmamış
Biri de arabulucu kişinin her şeyi anlatmayacağıni düşünerek ses kaydı almış.
Biri de gizlice yaptıkları şeyi ortalığa dökmüş .

:110:

Esin hakli degil. Haksız da değil.
Merve hakli da degil haksız da degil.
Esi merveyi aldatarak haksız konumda.
Siz de ses kaydini söyleyerek haksiz konumdasiniz

Bu sekilde olaya yön verin
Kardeşim bizim düğün arasına nişan sıkıştırdı eşim çok kızmıştı maddi manevi bize sıkıntı çıkardı düğünü bekleseydi diye bunu mervenin eşine anlatmış bende dedimniye anlattın çok rahatsız oldum bu sebeple söyledim dayanamadım

Kızlar en yakın arkadaşım canım kardeşim merveyle 10 yıllık ddostluğmuz var eşimle onun eşini tanıştırdık benim eşim ney üflüyo aynı zamanda şair toplanıp şiir dinletileri yaptık 1 2 sefer her hafta birimizde toplanacaktık, neyse merveyi eşi aldattı geçen sene izlerini silemediler mervenin ppsikolojisi bozuldu eşimden eşiyle konuşmasını ve diğer kıza karşı hala bişeyler içinde kalıp kalmadığını öğrenmesni rica etti eşim de uygun zamanda konuşurum dedi, geçen hafta bize
geldiler yeni evli olduğumuz için ilk
gelişleriydi biz çay doldururken eşim
konuya girmiş mervenin eşi de anlatmaya
başlamış eşim siz gelmeyin dedi
dertleşiyoruz dedi sonra merve
dayanamamış ses kaydı yapmış ben
duydum yapma dedim ama eşim anlatmaz
diye almadı teli içerden, neyse gittiler
merve dinlemiş eşi bisürü şey anlatmış eşim
anlatmadı tabi ben de ses kaydı yaptı
diyince benim evimde nasıl cüret eder diye açtı teli saydı bisürü ben çok kötü oldum merve özür diliyo ama benimki inat birdaha evlerine gitmem diyo bana, mervenin eşinin ses kaydından haberi yok eşimi aradı davet etti dün haftaiçi gelin diye merveyle hergün konuşuruz gelin diyo ama eşim artık seni görmek istemiyo diyemem ben nası düzelticez bu durumu bi akıl verin. Ben ikna edemiyorum mervenin bebeği sakat her durumda zaten görüşemyoruz.
Sen niye soyledinki esine ses kaydi yaptigini?

Herkes bi tuhaf
Merve boşanmıyo ama hala eskiyi mi didikliyo
Hemde kocasıyla kendi değil senin eşini mi konuşturuyo
Sen bari söylemeseydin ses kaydı olayını, ispiklemiş oldun bi nevi

Kardeşimle ilgili bir olayı mervenin eşine anlatmış bu yüzden
Bence simdilik merve esiyle olan sorunlarina odaklansin, sen de telefonla gorus, esini de zorlama.. Sakinlesince guzelce anlatmaya calisirsin insaAllah, zordalar yardimci olmaliyiz, merve de cok kotu durumda,o yuzden ne yapacağını sasirmisti vs dersin..
Normalde esinle nasilsiniz?

Peki
Bunu söylememin sebebi kardeşimle ilgili mervenin eşine bişeyler anlatmasıydı mervenin eşi de tanır kardeşimi bu mevzunun geçmesi canımo sıktı eşime söyledim neden anlattın diye nerden duydun dediğinde merve ses kaydı yaptı dedim direk aradı onu zaten ve kedicikle aramızı bozmaya mı çalışıyosun tartıştık senin yüzünden dedi oysa mervenin amacı bu değildi ki çok hata ettik ses kaydı yaparak
bütn bunların sonucunda arkadaşın ulaşmak istediği bilgiye ulaşabildi mi? Adamın aklı hala ötekinde miymiş?

Back
X