değil mi adam ayda 1 görüyor çocuğu,neyine yetmiyor kiBuralara takılmaya başlamadan önce kadınların çocuklu erkeklerle evlenmeleri hiç dikkatimi çekmezdi. Sevmiş evlenmiş.
KK'dan sonra bende evlenmelerini doğru bulmamaya başladım.
Ama bir çoğunun düşündüğü gibi kadın eski kadını kıskanır, vay efendim erkekle eski eşin dialoğu olacak diye değil.
Bekar kadın değil, evlenmiş ayrılmış olsun, isterse ana olsun hiç farketmez kadınlar, çocuklu erkeklerle evlenmemeli.
Çünkü utanarak şahit oluyorum ki hemcinslerimiz aşırı kıskanç, hemde nefes aldırmayacak kadar. Sizlerin kıskançlıkları masum bir yavruyu üzecekse, kişiliğinize ve kendinize güvenmiyorsanız girmeyin böyle işlere.
Arkadaşımız ne güzel yazmış bir baba için " ayda bir görüyor ya çocuğu" pes ki pes.
Siz derdinizin sadece facebook olduğuna emin misiniz ?
Okul toplantisidir,
bir spor gosterisidir,
herhangi ozel bir andir,
bir hastaliktir...
hepsi eski eslerin gorusmesi cocugun gelisimi icin bir arada olmasi gereken durumlardir ve buna yeni es asla mudahele edemez.
Ortak facebook acmak nedir Allah askina??
Birde bunu savunan bile var:)
Facebook kadar gereksiz bir paylasim sitesinde ortak hesap acicak kadar iyi anlasan insan bosanmadan bi zahmet cocugu birlikte buyutsun..
boşandı diye yeni bir hayata hakkı yok elbette denmiyor ama herşey yeni eşten beklenilmesin, tüm fedakarlıklar kabullenmeler yeni eşten bekleniyor. yeni bir hayata hakkı var eşin ama yeni eşin de evlilikten beklentileri hayalleri umutları var. ona yapılan haksızlık ne olacak? yukarda alıntı yaptığım arkadaşın da dediği çocukla ilgili önemli konular haricinde eski eşlerin diyaloğu gereksiz ve yeni eşe haksızlıktır.
Çocuk haricinde kocasıyla eski karısının diyologları var demiyor ki konu sahibi zaten. Facebook'a çocuğun resimleri yüklenmiş o kadar. Eski karısının kötü bir niyeti olsaydı kendi Facebook'una eklerdi zaten eski eşini. Onun dışında birbirleriyle görüştükleri yok anladığım kadarıyla ya da adamın yeni eşine ilgisinin azlığı da yok. Ya da eski eşinden olan çocuğunu şimdiki çocuğuna tercih ettiği de yok.EEE sorun ne anlamadım. Küçücük sübyandan mı kıskanıyor konu sahibi kocasını?
Tüm fedakarlıklar yeni eşten bekleniyor denmiş yukarıda da anlamadım hangi fedakarlık? Hangi haksızlık? 5 yaşındaki çocuğunu ayda bir gören bir babanın facebookta oğlunu görmesi yeni eşe bir fedakarlık mı? Çok saçma...
ben haksızlık olur diye genel anlamda söyledim. bu konuya özel söylemedimayrıca 5 yaşındaki çocuk face.den ne anlar, bu eski eşin yaptığı bir gereksizlik bana göre. konu sahibi de durumdan haberdar edilmemiş. tesadüfen öğrenmiş. bence kadının eski kocasıyla iletişimde kalmayı istediğinin bir işareti bu. yoksa babası zaten çocuğu görüyor büyüdüğünü gelişimini önemli gelişmeleri vb. face olmadan da takip edebilir bana göre. karşılıklı resim yüklemek bence gereksiz, bi o bi o aralarında bi bağ varmış gibi.
o zaman o da gitsin evlenmiş ayrılmış çocuğu olan biriyle evlensin o mantıkla bakmamamız gerekir bence olaya.
öyle mi yapsam çok sert olmaz mı ??
şifreyi biliyorum zaten ??*
ben de bir hata yaparak çocuklu bi erkekle beraber oldum. ayrıldık. inanın yaşamak gerekiyor. ben de bu ilişkiye başlarken herşeyi kabullenebilirim zannettim. ama sevince bazı şeyler kabullenilememeye başlıyor. büyüdükçe büyüyor içinizde. yaşanılan ilişkiye de yazık oluyor.
Amacım seni yargılamak değil, herkes hata yapabilir ama geçmişte yaptığın bir hata ile bunu ilişkilendirmeye çalışarak yorum yapıyorsun. Sen de o zamanlar sadece kendi mutluluğunu düşünerek evli bir adamla beraber olmuşsun. Ne o adamın karısını ne de çocuklarını düşünmüşsün... Sadece kendini... Aynı şey senin de başına gelebilirdi. Sen de evli olabilirdin, çocukların ve eşinle mutlu olduğunu zannettiğinde bir de öğreniyorsun ki eşin başkasıyla beraber...Kaldırabilecek miydin o zaman? Ya o çocukların? Diyelim ki eşin o kişiyi sevip senden boşanıyor ve o kişiyle evleniyor. O kişi de eski eşinin çocuklarını görmesini istemiyor. Bir de böyle düşün. Çocuklarının yerine koy kendini... Sadece biraz empati....
ben evli adamla birlikte olmadım arkadaşım. evlenmiş boşanmış ve eski evliliğinden bir çocuğu olan bir adamla birlikte oldum.
Buralara takılmaya başlamadan önce kadınların çocuklu erkeklerle evlenmeleri hiç dikkatimi çekmezdi. Sevmiş evlenmiş.
KK'dan sonra bende evlenmelerini doğru bulmamaya başladım.
Ama bir çoğunun düşündüğü gibi kadın eski kadını kıskanır, vay efendim erkekle eski eşin dialoğu olacak diye değil.
Bekar kadın değil, evlenmiş ayrılmış olsun, isterse ana olsun hiç farketmez kadınlar, çocuklu erkeklerle evlenmemeli.
Çünkü utanarak şahit oluyorum ki hemcinslerimiz aşırı kıskanç, hemde nefes aldırmayacak kadar. Sizlerin kıskançlıkları masum bir yavruyu üzecekse, kişiliğinize ve kendinize güvenmiyorsanız girmeyin böyle işlere.
Arkadaşımız ne güzel yazmış bir baba için " ayda bir görüyor ya çocuğu" pes ki pes.
Siz derdinizin sadece facebook olduğuna emin misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?