• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle farklıliklarimiz

Ma… o da lüks sayılıyor ya daha neler . Asgari ücretin 7-8 katını kazan ama bu tür marka giyinirken bile kendini sorgula. Vallahi pes . Adam nasıl manipüle ettiyse artık eşini. Çok üzücü .🙁
Ayrılınca gecimim zorlaşacak her şey zorlaşacak. Hoş şu anda çoğu sey kolay değil

Bu durumda sunu düşünüyorum onun deyimiyle tek başına yaşasam o montu alamayacktim tek seferde ya da zorlanacaktim bana sürekli bunu söylüyor sanki sadece kendi maasinla yaşasan bunları isteyecektin alamayacaktın diyor. Yani bana imkan sunmuş oluyor
Neden alamayacaksın, pardon? Aile evinde yasarsin, ev arkadaşın olur ya da ne bileyim stüdyo dairede kalırsın ama kendi paranı istediğin şekilde harcarsın. Çok feci şekilde manipüle edilmişsin. Eşin maaşını bu şekilde kullanırken inşallah ev işlerine aynı şekilde destek oluyordur?

Bunu anlatmaya çalışıyorum. Parayı ne yapacağız. Ev için gelecek için emekli olduğumuzda maaşlarımız eriyecek birikimler hep ondan diyor
Bu adamın emekliliği de hiç çekilmez yahu. İki tane elma alır birini sen ye parasini ver birini ben yiyeyim der

Neden alamayacaksın, pardon? Aile evinde yasarsin, ev arkadaşın olur ya da ne bileyim stüdyo dairede kalırsın ama kendi paranı istediğin şekilde harcarsın. Çok feci şekilde manipüle edilmişsin. Eşin maaşını bu şekilde kullanırken inşallah ev işlerine aynı şekilde destek oluyordur?
Destek oluyor canı isteyince .Ben isteyince de geri çevirmez

Maaşım ondan az ve ona göre ekonomi bilgim sıfır para yönetimim sıfır olduğundan onsuz hayatta kalamazmışim

Ayrılınca gecimim zorlaşacak her şey zorlaşacak. Hoş şu anda çoğu sey kolay değil
E çocuk da yoksa boşanın gitsin. Başka adam mı kalmadı? Bu adam ömrünüzü yer, ağır hastalıklara yakalanırsınız Allah korusun. Kendinizi hiç mi sevmiyor sunuz?

Destek oluyor canı isteyince .Ben isteyince de geri çevirmez
Rica edersen bende sana yardımcı olabilirim? Es olmanin mantığı ne burda??? Ev hanımı olsan birisi dışarıda birisi ev içinde çalışıyor derdim, ama sen hem işte hem evde çalışıyorsun. Yapması gereken yardım etmek değil, işlerin yarısını yapmak. Yapmıyor kısaca ama masraflara gelince hepsine ortak ediyor seni

Kasko hgs mtv hepsi ortak olsun istiyor.Kendime araba alacağım diyorum giderlerini karsilayabileceksen al diyor
Arabanızı alın dinlemeyin bu adamı. O cimri siz de kendinize cimri olmuşsunuz iyice. Varlık içinde yokluk. Adam evli olmadan montu alamazsın demiş size. Bu ne s.a.l.akça bir mantık. Neden mont alamayasiniz. Boşanma seçeneğini düşünün derim ben. Çalışan para kazanan ama boru eskiyince ikinci botu zor alan bir kadinsiniz bu işte bir terslik var. Sizinle de zaten çalışıyor para kazaniyorsunuz diye evlenmiş. Allah korusun bir sebepten calisamazsaniz bu adam sizi aç bırakır yahu. Çocuk olayına hiç giremiyorum zaten o ihtimalde neler neler olur. Çok ciddi cimri eşiniz.

Ben olmasam hayatta gecinemezsin diyor
Gitmeyin diye korkutuyor sizi işte. Yahu kizkardesin asgari ucretliykrn bir artı bir ev kiralayıp kendince gesip edip geciniyordu. Siz niye gecinemeyesiniz. En azından içinizden geldiği gibi mont alırsınız. Rezalet. Siz de bir psikologa gidin bu adam sizin aklinizla oynamış

Okudukça şaşırdığım bir konu oldu.

Bizim bütçemiz ayrıdır.
Evliliğe yakışmıyor ama geçerli sebeplerim var uzatmayayım.

Birbirimize hesap sormayız dileyen ev giderlerinin ardından birikimini yapar ya da yapmaz ama hiç öyle gıdım gıdım hesaplar yapmadık.
Hayır ben yapsam eşim hakediyor bence buna rağmen kendime bu kadarını yakıştıramadım.

Eşinize inanamadım.
Sanırım bu evlilik için bir gün biterse kafasında. Öyle bile olsa insan bunu böyle açık açık göstermez. Seviyorum mu diyor bir de sonrasında.
Sizin de bütçeniz ayrıysa neden şaşırdınız ki ben bu kk de daha nelere şaşırcam du bakalım🤣

Back
X