• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle farklıliklarimiz

Yani her şeyi bir mantığa oturtuyor. Sık gezeriz seyahat ederiz .beraber geziyoruz sırf sen istediğin için gittiğim yerlerde oluyor km yapıyorum yoksa ben kendim gitmem oralara onun için beraber bir amaç için kullanıyoruz giderleri de arabanın beraber ödenir mantık bu
Üzgünüm ama bu adam sizi sevmiyor. Karısı için yaptığı km nin bile lafını edip karşılığını istiyor farkında mısınız? Sizin için seve seve yaptığı herhangi bir şey var mı ama sadece sizi mutlu etmek için yaptığı?

Üzgünüm ama bu adam sizi sevmiyor. Karısı için yaptığı km nin bile lafını edip karşılığını istiyor farkında mısınız? Sizin için seve seve yaptığı herhangi bir şey var mı ama sadece sizi mutlu etmek için yaptığı?
Sevdiğim yemeği yapar .Ben seviyorum diye bazı yiyecekler alır. Benim sevdiğim muhite gezmeye götürür. Bunlar dışında bir şey gelmiyor aklima

Sevdiğim yemeği yapar .Ben seviyorum diye bazı yiyecekler alır. Benim sevdiğim muhite gezmeye götürür. Bunlar dışında bir şey gelmiyor aklima
Çok çok özür dilerim ama köpeğimize de bunları yapıyoruz biz ya :olamaz: :KK43: :KK61: :KK70::olamaz::rolleyes:

Ya şuna bi ek yapıcam müsadenle, hayat standardın da otomatik olarak yükseliyor ister istemez. Tamam iki ayda bir ev aldırmaz 250 bin ama zara mango vsvsvs bunları zaten kat be kat aldırıyor insana yani. Ulaşılabilir olan her şeyin tadı da kaçıyor hevesi kalmıyor insanın. Mühendisim ordan bildiriyorum bu yoruma puanım 10/10 benim. Ayrıca serbest meslek ticaretle uğraşan insan sayısı da azımsanmayacak kadar fazla onlar da deli gibi para kazanıyor beyaz yakayı falan silkeler atarlar o derece.
Kesinlikle katılıyorum, en güzel parayı ticaret yapanlar kazanıyor. Bir arkadaşım 10 yıl kadar önce kendi işini kurdu, al sat yapıyor. Allah daha çok versin, villasına kadar aldı.
Elektrik işleri yapan bir tanıdığımız var, fabrikalara gidiyor. Geçenlerde milyonluk iş almış.
Bizim bilmediğimiz ne paralar dönüyor piyasada. Beyaz yakalı çalışanlar olarak, bizde para kazandik sanıyoruz 😅

Yani her şeyi bir mantığa oturtuyor. Sık gezeriz seyahat ederiz .beraber geziyoruz sırf sen istediğin için gittiğim yerlerde oluyor km yapıyorum yoksa ben kendim gitmem oralara onun için beraber bir amaç için kullanıyoruz giderleri de arabanın beraber ödenir mantık bu
Bu adam seni seviyorsa ben bi mok bilmiyorum resmen iş ortağından yakıt parası alıyor açıklama da yapıyor şaka gübi ya😃 ayy sinirden gülüyorum

Kocanız çok çakal biri kusura bakmayın. Ne güzel bulmuş faydalanıyor sizden.
Kesinlikle buna evlilik denmez. Sizi bilemem ama eşiniz ev giderlerine ortak biri çıksın, para biriktireyim diye evlenmiş sizinle üzgünüm.
Sevmediği birini nede boşamıyor o zaman .Tabii bu mantığa göre parasal olarak zarar edecegi maddi kayıp yaşayacağı için

Sevdiğiniz muhite götürüp araba masrafını da ister öyle yüce gönüllü.

Ayy dayanamayacağım kusura bakmayın.
Eşek gibi de yapacak yani. O aldığı yiyeceklerin de parasını ister cimri eşiniz. Bu anlattıklarınız vovv şeyler değil ki.

Sevmediği birini nede boşamıyor o zaman .Tabii bu mantığa göre parasal olarak zarar edecegi maddi kayıp yaşayacağı için

Sizin paranızla adam kendini ihya ediyor. Özgürce sevişiyor, geliri artıyor, yemeğini yapan, çamaşırını yıkayan var. Niye boşasın ki?

Okudukça şaşırdığım bir konu oldu.

Bizim bütçemiz ayrıdır.
Evliliğe yakışmıyor ama geçerli sebeplerim var uzatmayayım.

Birbirimize hesap sormayız dileyen ev giderlerinin ardından birikimini yapar ya da yapmaz ama hiç öyle gıdım gıdım hesaplar yapmadık.
Hayır ben yapsam eşim hakediyor bence buna rağmen kendime bu kadarını yakıştıramadım.

Eşinize inanamadım.
Sanırım bu evlilik için bir gün biterse kafasında. Öyle bile olsa insan bunu böyle açık açık göstermez. Seviyorum mu diyor bir de sonrasında.

Kesinlikle katılıyorum, en güzel parayı ticaret yapanlar kazanıyor. Bir arkadaşım 10 yıl kadar önce kendi işini kurdu, al sat yapıyor. Allah daha çok versin, villasına kadar aldı.
Elektrik işleri yapan bir tanıdığımız var, fabrikalara gidiyor. Geçenlerde milyonluk iş almış.
Bizim bilmediğimiz ne paralar dönüyor piyasada. Beyaz yakalı çalışanlar olarak, bizde para kazandik sanıyoruz 😅
Ya bizim kombici tanıdığımız var dümdüz kombi tamir ediyor klima falan yani adamın aylık kazancı hepimizi döver allah daha çok versin ama günde üç kombi tamir edip bu kadar para kazanılmasına ben ciddi şok olmuştum 3. Evini aldı adam 😄

Okudukça şaşırdığım bir konu oldu.

Bizim bütçemiz ayrıdır.
Evliliğe yakışmıyor ama geçerli sebeplerim var uzatmayayım.

Birbirimize hesap sormayız dileyen ev giderlerinin ardından birikimini yapar ya da yapmaz ama hiç öyle gıdım gıdım hesaplar yapmadık.
Hayır ben yapsam eşim hakediyor bence buna rağmen kendime bu kadarını yakıştıramadım.

Eşinize inanamadım.
Sanırım bu evlilik için bir gün biterse kafasında. Öyle bile olsa insan bunu böyle açık açık göstermez. Seviyorum mu diyor bir de sonrasında.
Evet elbette seviyorum diyor .Hesapsız kitapsız yaşamayı çok isterdim çok yoruldum.

Evet elbette seviyorum diyor .Hesapsız kitapsız yaşamayı çok isterdim çok yoruldum.
Hayati Excel tablosu üzerinden yaşıyoruz. Bak canım aylık şu kadar kıyafet alışverişi yapabiliriz ikimiz de bunu asmayalim tamam mı şu kadar dışarıda yiyebiliriz bunu geçmeyelim tamam mı

Louis vuitton da alırım bana kalsa çünkü ben kendimi buna değer görüyorum. Ama eşimin temelindeki şey bence degersizlik duygusu ki bu çok üzücü. Kendisini pek çok şeye değer görmüyor. Tabii benide

Ya Allah aşkına bunu inanarak mı yazdınız?

Tabi böyle bahaneler üretip kendinizi inandırmanız lazım bu evliliğe devam edebilmek için, aksi mümkün değil.

Eşinizin davranışları ayrı sizin bu durumunu kanıksamanız ve kendinizce bahanelere sığınmanız ayrı ürpertici.

Herkesi düşük maaş grubunda vs sanıyor olamazsın değil mi? Maşallah dediğin para 250 bin Max. 2 mühendis maaşı bile değil.

Herkes dusuk gelirli degil ama ülkenin yarisi asgari ucretli calisiyor gorunuyor oranlara bakilirsa. Her muhendiste tek basina 4-5bin euro kazanmiyor Turkiyede. 🙄 Maaslar düşük ulke genelinde.

İspanyol marka diyelim meyvesi de olan .Tarz kesim her şeyiyle bana hitap ediyor .Alıyorum giyiyorum .Çalıştığım yerde oradan giyinen insan sayısı 2 .Devlet kurumunda çalışıyorum. Yani oradan giyinmenin lüks olduğu bir ortamdayim ama ben üniversitetede bile oradan giyinirdim.Standartlarimiz seninle farklı derler arkadaşlar. Böyle bir ortamda olduğum için de bazı şeyleri eşimin lehine kaniksıyor olabilir miyim?Suçluluk hissettme vs.
Kızım 15 yaşında ,lise öğrencisi o dediğiniz markanın kıyafetinden,parfümüne herşeyini ordan alıyor,bakın öğrenci ve muhtemelen sizden daha çok harcıyor.Çalışan birinin kendi parasını harcayamaması çok kötü,böyle bi adamla değil 5 yıl 5 gün geçiremem ben.Böyle bi hayatı niye çekiyorsunuz anlamak mümkün değil

Ya bizim kombici tanıdığımız var dümdüz kombi tamir ediyor klima falan yani adamın aylık kazancı hepimizi döver allah daha çok versin ama günde üç kombi tamir edip bu kadar para kazanılmasına ben ciddi şok olmuştum 3. Evini aldı adam 😄
Ankastre bulaşık makinemin kapağı düştü. Internette nasıl tamir edileceğine baktım, gayet basit ama cesaret edemedim. Tamirci çağırdık, 10 dk için 2 bin küsur ödedim (2025 yılı ortası)
Geçen hafta babam arabayla oğlumu bir yere götürdü, sonrasında araba çalışmamış. Oto elektrikçi çağırmış, 3 bin TL almış adam; sonuç akü bitmiş. 6500 tlde akü tuttu.
Tamir işlerinden anlayan kimse kalmadı artık. Lutfederse geliyor tamirciler 😅

Back
X