• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle farklıliklarimiz

Sen böyle daha güzelsin saçına bakmana makyaj yapmana gerek yok ben seni böyle seviyorum .Süslenmediginde daha doğal daha güzelsin bunlara para harcamaya gerek yok manipulasyonlarini da kulak arkası edeceğim zaten ediyordum da.Sanirim bu konuda çoğu erkek böyle
Çoğu erkeğin böyle olması değil konu sizin nasıl istediğiniz önemli. Benim eşim böyle değil mesela her erkek de böyle değil ki ben çalışmıyorum her ay bana alışverişe gidelim diyen odur mesela ve evde giyeceğim eşofmanı bile adidas nike alır benim eşimde fazla eli açık bana göre ama sizinki gibi olmasındansa böyle olması daha iyi diğer türküsüne katlanamazdım ben

Ben memurum eşim memurdan fazlasi mesleğini söylemeye gerek duymuyorum. Yesil pasaportum henüz yok .Vize kovalıyoruz ama istediğimiz ülke için anında doluyor açılsa bile onun için bu yaz alternatif başka birnulke vardı daha kolay vize veren oraya gideceğiz
Üşenmedim eski konularınızı da okudum. Sinir bastı. Hanımefendi sizin hala boşanmamış olmanızın sebebi tam olarak nedir?

Herkese merhabalar .Eşim ve ben 4 yıllık evliyiz .Çeşitli problemler yaşıyoruz. Son yaşadığım olaydan sonra patladım. Yakin zamanda memlekete gideceğiz .İzinlerimizi önceden ayarladık. Esimin erken başlıyor izni .Hafta içi benden iki gün önce gidecek memlekete .Beni bekle iki gün sonra beraber gidelim dedim. Napayim tatili boş mu degerlendireyim 2 gün sen çalışacaksın ben giderim sen de trenle gel dedi tamam dedim çaresiz.Bayramlarda da tatil on gün ise hepsini ailesiyle geçirmek ister .Ben o kadar kalamam benimde ailem var düzenim var dedim .Eşime inat iki kez erken döndüm bayramdan tek başıma. Neden böyle yapıyor. Tuhaf geliyor artık bana .Eşler ayrılmamali birbirinden beraber hareket etmeliler değil mi ?

Eşim başkalarının yanında beni aşağılıyor. Ailesinin yanında sesini yükseltiyor. Arkadaşlarının yanında beceremediğim bir spor için beni üzdü. Yapamadım ne yapayım. O spora boşa para ödediğini beceremediğimi sıkça dile getirdi.Yeteneksiz ve beceriksiz bile olsam bunu sürekli söylememeli. Kariyeri olan eğitimli iyi aileden gelen bi kadınım. Neden böyle yapıyor
Eşin bencil bir insan. Tam boşamalık.

Alacağım kendi istediklerimi normali buymuş anladım burada herkes aliyor ben müsrif değilim. Eve de gelirim ölçüsünde katkı sunacağım. Kavga kaos artık ne oluyorsa göreceğiz. Beni bırak.ak isterse de harcama yapıyorum diye kendi bilir .Ha bir de en geç iki ay içinde kendime araba alıyorum
Konu salt para değil ki bunu sizde biliyorsunuz, isterseniz tüm maaşınızı harcayın.

Adam size mesleğinize saygı duymuyor, herkesin yanında aşağılıyor sürekli türlü türlü sebeplerden.

Siz neden kendinize bunu reva görüyorsunuz, olmazda hadi pintiliği çözüldü diyelim diğerlerini sineye çekmenizdeki sebep nedir?

Kavga kaos falan olacağı yok, hala beni bırakmak isterse bu yüzden bıraksın diyorsunuz ,sizin neden böyle bir düşünceniz yok.

Ben söyleyeyim mi 30 oldum çocuk istiyorum çünkü.

Zaten böyle bir iddiamız yok asla. Elit sınıf olayı bambaşka bir şey, toplumun çok az bir kesimi ve bu meslek grupları o sınıfa dahil değil. Söylediğim şey bu.
Aman bırak elit de olmayıverelim. En son yıllarca burada elit olduğuna hepimizi ikna eden üye fake çıkmıştı ya.🙈🙈🙈🙈yaşasın elit olmayanlar😍

Üşenmedim eski konularınızı da okudum. Sinir bastı. Hanımefendi sizin hala boşanmamış olmanızın sebebi tam olarak nedir?
30’ u geçtim çocuk istiyorum çünkü, gerisi berisi önemi değil.

Son düzenleme:
30’ u geçtim çocuk istiyorum çünkü, gerisi berisi önemi yok.
Çocuk da ziyan olsun arada. Direkt 20 senesi çöp oldu çocuğun eli ekmek tutana kadar. Harçlık az verir istediğini almaz okul gezisi olur yollamaz. Belki aşağılayıp küçümsemesi de cabası, eski konularda eşinin kendisini toplum içinde küçük düşürdüğünden bahsetmiş çocuk da aynı şekilde büyüyecek. Azarla aşağılamayla parasızlıkla geçen bir çocukluk. Sonuç ya yanlış evlilik ya kumar bağımlılığı, okb, erkeklere güvenmeme liste uzar gider

“Daha iyisini hatta daha kötüsünü bile bulacak potansiyelim yok, yalnızlıktan korkuyorum” da olabilir.
Bi konuda buna benzer bir yorumu vardı tekrar evlenirsem o eşim de aynı olursa diye. Yalnızlık da bi seçenek bacım yalnız ama mutlu huzurlu ve onurlu olabilirsin.

Alacağım kendi istediklerimi normali buymuş anladım burada herkes aliyor ben müsrif değilim. Eve de gelirim ölçüsünde katkı sunacağım. Kavga kaos artık ne oluyorsa göreceğiz. Beni bırak.ak isterse de harcama yapıyorum diye kendi bilir .Ha bir de en geç iki ay içinde kendime araba alıyorum
Kesinlikle iyi olur. Araba özellikle.

Ben eski konusuna da yorum yapmıştım , daha iyisini bilmem ama bundan daha beteri deccal zaten.
Deme öyle, dövmüyor, aldatmıyor adam. Azıcık hakaret, azıcık aşağılama, azıcık ekonomik şiddet var sadece. Bunlar için de boşanılmaz(!)

Sen böyle daha güzelsin saçına bakmana makyaj yapmana gerek yok ben seni böyle seviyorum .Süslenmediginde daha doğal daha güzelsin bunlara para harcamaya gerek yok manipulasyonlarini da kulak arkası edeceğim zaten ediyordum da.Sanirim bu konuda çoğu erkek böyle
Bu da ayrı bir kendini kandırma çabası. Evet eşlerimiz bizi her halimizle sevmeliler ama süslenip püslenince, güzel giyinince daha çok beğeniyorlar. Erkekler görsellikten etkilenirler zaten. Süslenmeni, kendine bakmanı istemiyorum diyen adam ya ruh hastası derecesinde kıskançtır ya da sizinki gibi cebinde akrep vardır. Kadının doğasında süslenmek, erkeğinkinde de süsleneni beğenmek vardır.

Ben memurum eşim memurdan fazlasi mesleğini söylemeye gerek duymuyorum. Yesil pasaportum henüz yok .Vize kovalıyoruz ama istediğimiz ülke için anında doluyor açılsa bile onun için bu yaz alternatif başka birnulke vardı daha kolay vize veren oraya gideceğiz
Ben eşinin mesleğini cidden merak ettim 🤣

Back
X