• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle farklıliklarimiz

Ücretsiz izine ayrılmam gerekirse diye para biriktiriyorum .Çünkü eşim sadece zaruri ihtiyaçlarımı karşılar .
Bu adama eş olma motivasyonunuz nedir? İnsan güvenmediği sucududan su almıyor siz çocuk yapacaksınız. Lokmanızı sayar bu.

Esi çalışmayan iş arkadaslari var onlar karisinin her şeyini alıyor. Kıyas değil ama bazen dayanamıyorum eşi çalışmayanlar ne yapıyor acaba her şeyleri var kadınların diyorum .Öyle biriyle evlenseydin diyor
Vallahi benim çalışan bir arkadaşım vardı. Kocası tüm masrafları karşılıyormuş, arkadaşımın tüm maaşı kendine kalıyormuş. Vallahi takdir etmiştim.

Tamam giderleri ortak karşılanmalı ama böylr adama da " helal olsun" denilir şimdi.

Buradan hiç öyle görünmüyor ve konu o değil. Yakın arkadaşlar arasında bile " senin paran" " benim param" muhabbeti olmaz. Siz bir de evlisiniz. Aynı hayatı, aynı yatağı paylaşırken nasıl paranızı ayırıyorsunuz vallahi aklım almadı. Sevgili olarak ilişkinize devam etseniz çok daha iyi olurmuş.
Butcemizdeki ortak parayı mesela aylık bütçemiz 100 k olsun o paradan kendime aldığım şeyleri bilmek istiyor gereksiz bulunca her harcamamı o sorun oluyor .Kese ortak ama bu ortak keseden benim yaptığım harcamalar bana göre ihtiyaç ona göre değil.

Şaka mı? İnşallah ücretsiz izne ayrılma ihtimalinizin nedeni bu adamdan çocuk yapmak değlidir. Paranız olmasa bu adam size aş erdiğiniz şeyi almaz. Eve 250 bin para gircek, ben cekete 3 kez bakcam, bana yakışacak ve almayacağım? Ablam sen direk gönüllü köle yazıl, maaş senin neyine?vev almak istiyoruz

Bu adama eş olma motivasyonunuz nedir? İnsan güvenmediği sucududan su almıyor siz çocuk yapacaksınız. Lokmanızı sayar bu.
Ev alacağız. Ondan paranın hepsi birikime gitsin istiyor .Ya da büyük bir kısmı

Butcemizdeki ortak parayı mesela aylık bütçemiz 100 k olsun o paradan kendime aldığım şeyleri bilmek istiyor gereksiz bulunca her harcamamı o sorun oluyor .Kese ortak ama bu ortak keseden benim yaptığım harcamalar bana göre ihtiyaç ona göre değil.
Bu tip soruları geçiştiriyorsunuz ama lütfen cevap verin.

Bu adam sizi bayram seyran demeden yalnız bırakıp anasının yanına koşacak kadar aileci, size hakaret ediyor, aşağılıyor, kırıyor. Maddi şiddet diyebileceğimiz bir yaşam tarzı dayatıyor. Bu adamla evlenme ve evli kalma motivasyonunuz nedir?

Mesleginiz işiniz olsun kendi ayaklarinizin üzerinde durun diye kadınlara yükleme yapılıyor ki bunun arkasındayim. Gel gorki evleniyorsun eşin senin kazandigin paraninda üstünde hakimiyet yapıyor!!
Evet ben almıyorum bak amaclarimiz için birikim yapıyorum kendime almıyorum sen de alma diyor kısacası

Vallahi benim çalışan bir arkadaşım vardı. Kocası tüm masrafları karşılıyormuş, arkadaşımın tüm maaşı kendine kalıyormuş. Vallahi takdir etmiştim.

Tamam giderleri ortak karşılanmalı ama böylr adama da " helal olsun" denilir şimdi.
Benim kız kardeşimin de düzeni aynı bu şekilde. Evin tüm ihtiyaçlarını kocası karşılıyor hatta kız kardeşime harçlığını bile ekstra olarak veriyor. Kız kardeşim de maaşı ile canı ne almak isterse onu alıyor ya da kenara koyup yatırım yapıyor

Maaşınız 100 binse atıyorum. 50sini ortak bütçenize kaydırsanız, 50si de kişiselde kalsa olmuyor mu? İstediğiniz bir şeyi alamayacaksınız neden çalışıyorsunuz? Ki istediğiniz şey de Louis Vuitton değil.

Yine de para muhabbeti yapmak çok yanlış. Sevgiliyken böyle değil miydi? Ben sevgiliyken harcamalarımı saçma bulan birine gıcık kapıp ayrılırdım muhtemelen. Çünkü böyle ufak şeyler sürekli tekrarlanınca çekilmez oluyor.

Bu ornekleri verdiğimde ben hayatıma ortak olan birini aradim bütün yükü bana bırakan birini değil hemen şu an öylesini bulabilirsin istiyorsan diyor. Yani kadın eve katkı sunmuyorsa bu net bir şekilde erkegi somurmektir mantığı böyle işliyor
Ya bu evli olup da eşini baska erkeklere yakıştıranlar için bi laf var da banlanmaya değmez. Sizin iciniz aliyor mu bu laftan sonra eşinizi?

Bu tip soruları geçiştiriyorsunuz ama lütfen cevap verin.

Bu adam sizi bayram seyran demeden yalnız bırakıp anasının yanına koşacak kadar aileci, size hakaret ediyor, aşağılıyor, kırıyor. Maddi şiddet diyebileceğimiz bir yaşam tarzı dayatıyor. Bu adamla evlenme ve evli kalma motivasyonunuz

Maaşınız 100 binse atıyorum. 50sini ortak bütçenize kaydırsanız, 50si de kişiselde kalsa olmuyor mu? İstediğiniz bir şeyi alamayacaksınız neden çalışıyorsunuz? Ki istediğiniz şey de Louis Vuitton değil.
Louis vuitton da alırım bana kalsa çünkü ben kendimi buna değer görüyorum. Ama eşimin temelindeki şey bence degersizlik duygusu ki bu çok üzücü. Kendisini pek çok şeye değer görmüyor. Tabii benide

Louis vuitton da alırım bana kalsa çünkü ben kendimi buna değer görüyorum. Ama eşimin temelindeki şey bence degersizlik duygusu ki bu çok üzücü. Kendisini pek çok şeye değer görmüyor. Tabii benide
Soruma cevap bu değil.

Yine de para muhabbeti yapmak çok yanlış. Sevgiliyken böyle değil miydi? Ben sevgiliyken harcamalarımı saçma bulan birine gıcık kapıp ayrılırdım muhtemelen. Çünkü böyle ufak şeyler sürekli tekrarlanınca çekilmez oluyor.
Sevgiliyken elimi cebime attirmazdi .Ben henüz tayin olmamıştım. Nisanlilikta da harcardı

Hayırlısı olsun yine de kafama yatmadı sonuçta ortak da verseniz cebiniz bir değil, senden 30 ondan 30 çıktıktan sonra ne mantığı kaldı çıkan çıkıyor sonuçta. Dikkat edin de ev alırken sizi katakulliye getirmesin şark kurnazı

Ev almak için ceketten bile kısılıyorsa ev alınmamalı bence. 2 yıl sonra almazsınız, 3 yıl sonra alırsınız. Böyle evlilik olmaz, ev arkadaşlığı bile olmaz. İnsan kocası çalışıyorken ücretsiz izni için para biriktirir mi ya?

Ama maalesef ki yaşadığınız hayat LCW bile değil. Üzücü olanı da Louis Vuitton'u alabilecek durumunuz varken LCW bile alamamanız.

Back
X