• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle farklıliklarimiz

11.000 tl idi ceket gerçek deri uzun yıllar giyerim diye düşündüm ama alamadım. Hep böyle oluyor .Neye elimi atsam fazla ya ihtiyacım yok ya deyip 5 kez düşünüyorum. Bazen alırken hiç ses etmiyor .Ama sonrasında da bak,bu,ay da sana şunu aldık ha hadi gene iyisin vs diyor
" Hadi yine iyisin" mi? Dilenciye para verirken bile denmez bu. Bu adamdan bir cacık olmaz ama sen çekeceksin belli.

Düzelir diye umduğunuz kocanız, işine gelmeyen herhangi bir konuda şu an öyle bir erkek bulabilirsin diyor. İşin aslı adamın umrunda değilsiniz. Hayatına ortak aramış, siz denk gelmişsiniz. Siz ya da herhangi biri fark etmez, para kazanıyor olması yeterli.

Kullanmadığınız ama bindiğiniz arabanın masrafını bile ortak ediyor sizi yahu pes yani.
Siz uğraşın durun düzelsin diye.

Arabamın kaskosu, Hgs, bakım giderleri vs eşimde. Yakıtını ben alıyorum (sadece ben kullandığım için). Cumartesi günü beraber yakıt istasyonuna girdik o ödedi.
Hayatı paylaşmak iyi güzel ama bu kadar çıkar peşinde olunca, boşanır kendi paramı çatır çatır yerim.
En azından gerizekalının tekiyle ugrasmamis olurdum.
Ben benzini biten arabayı eşime veriyorum 😂

Belki yontulur böylece hediye de alinabiliyormus eşim bana bir jest yapmış ben de ona yapayım der .Hayal ama umut işte
Sizin bu konuda bu kadar rahat olmanız bana eşinizin tavrından daha tuhaf geldi açıkçası.
Altında yatan psikolojik sorunu merak ediyorum şu an.

Sizin bu konuda bu kadar rahat olmanız bana eşinizin tavrından daha tuhaf geldi açıkçası.
Altında yatan psikolojik sorunu merak ediyorum şu an.
Konu sahibi sizden özür dilerim ama stockholm sendromu olabilir misiniz?

Beni hep musrif olduğuma inandırdı ben de bir de böyle deneyeyim diye idare ettim belki gerçekten sorun bendedir diye.
Daha geçen hafta 20 bine elektronik cihaz aldım. 6 ay taksitle. Bekarım ama evli olsam da alırdım. 3 kuruş kazanacağım diye anam ağlıyor, bir de ihtiyaç diye aldıklarımın hesabını mı vereceğim!?

Ne yapayim siz olsanız ne yapardiniz
Ben olsam ilk üç ayda kapının önüne koymuştum. Hiç evlenmezdim muhtemelen ama sevgiliyken böyle değildi (inandırıcı değil ama) dediğiniz için hasbelkader böyle bir adamla evlenmiş olsam evli kalmazdım. Ben bana değer veren, el üstünde tutan bir adamı hak ediyorum. Psikolojik, ekonomik şiddet uygulayan, beni aşağılayan adamı yanımda tutmam. Evlilik hayat arkadaşlığıdır. Mutlu olmak, mutlu etmek, bir bütün olmak, aile kurmak için evleniriz. Siz hiç birini elde edemediğiniz bir evliliği sürdürüyorsunuz 5 senedir.

Daha geçen hafta 20 bine elektronik cihaz aldım. 6 ay taksitle. Bekarım ama evli olsam da alırdım. 3 kuruş kazanacağım diye anam ağlıyor, bir de ihtiyaç diye aldıklarımın hesabını mı vereceğim!?
İçim acıdı yarama dokundunuz .Malum markanın süpürgesini istiyorum aylardır. Belim ağrıyor. Robot var ama onu çok beğenmiyorum. Neyse süpürgeyi almak istiyorum .Peşin bir şekilde elime geçen parayla alacağım kendim .Belim ağrıyor her gün süpürge yapıyorum çok iyi olurdu malum markadan bir süpürge olsa dedim duyurdum bilerek umrunda bile olmadı

Esi çalışmayan iş arkadaslari var onlar karisinin her şeyini alıyor. Kıyas değil ama bazen dayanamıyorum eşi çalışmayanlar ne yapıyor acaba her şeyleri var kadınların diyorum .Öyle biriyle evlenseydin diyor

Evlilik eşiniz için 'git başkası ile evlen' diyecek kadar basit bir konu. Rahatsız olduğunuz konuyu başka yönlere çekecek kadar manipülatif bir adam. Böyle sözlerle sorumluluklardan kaçıyor.

Çok tuhaf değil mi? Sanki çok normalmiş, her evlilik böyleymiş gibi kanıksamış resmen.
Etrafımdaki çalışma arkadaşlarım vs benim giyindigim markalardan almıyor çoğunluğu aldığım markalarda intidex ispanyol vs .Onlar almıyor ben alıyorum kendime gerçekten fazla harcama olabilir mi bunu da sorguluyorum. Onlar alelade yerlerden alıp giyiyorlar bana da bunun lafini yaparlar bazen gülerek. Her evlilik böyleymiş gibi demişsiniz ya .Onların kocaları Onlar kendine almadıkları görmedikleri için sorun çıkarmıyorlar mı düşüncelerim buna dönmeye basladi

İçim acıdı yarama dokundunuz .Malum markanın süpürgesini istiyorum aylardır. Belim ağrıyor. Robot var ama onu çok beğenmiyorum. Neyse süpürgeyi almak istiyorum .Peşin bir şekilde elime geçen parayla alacağım kendim .Belim ağrıyor her gün süpürge yapıyorum çok iyi olurdu malum markadan bir süpürge olsa dedim duyurdum bilerek umrunda bile olmadı
Neden peşin parayla alacaksın? Taksitle alsana. Bir anda onlarca bin tl vermektense her ay birkaç bin verirsin.

Duyurmak dediğin şeyi ev hanımları yapıyor ancak. Benim çevremdeki ev hanımları öyle. Çünkü para kocada olduğu için mecburen ona söylemek zorundalar.

Sen hiç durma, taksitle al.

Butcemizdeki ortak parayı mesela aylık bütçemiz 100 k olsun o paradan kendime aldığım şeyleri bilmek istiyor gereksiz bulunca her harcamamı o sorun oluyor .Kese ortak ama bu ortak keseden benim yaptığım harcamalar bana göre ihtiyaç ona göre değil.
Kendi kazandığınız parayı istediğiniz gibi harcayamacaksanız niye çalışıyorsunuz ki?

Etrafımdaki çalışma arkadaşlarım vs benim giyindigim markalardan almıyor çoğunluğu aldığım markalarda intidex ispanyol vs .Onlar almıyor ben alıyorum kendime gerçekten fazla harcama olabilir mi bunu da sorguluyorum. Onlar alelade yerlerden alıp giyiyorlar bana da bunun lafini yaparlar bazen gülerek. Her evlilik böyleymiş gibi demişsiniz ya .Onların kocaları Onlar kendine almadıkları görmedikleri için sorun çıkarmıyorlar mı düşüncelerim buna dönmeye basladi
Nerede çalışıyorsunuz bilmiyorum ama yeni mezun asgari ücretten hallice para kazanan arkadaşlarım inditex grubundan giyiniyorlar. Öyle aşırı pahalı, ulaşılmayacak markalar değil ki. Fiyatına göre kalitesiz bulduğum için benim çok tercihim değil mesela.

Kasko hgs mtv hepsi ortak olsun istiyor.Kendime araba alacağım diyorum giderlerini karsilayabileceksen al diyor
Cnm benim kusura bakma ama senin evliliğin evlilik değil. Hayat bu, yerine göre kim daha çok kazanıyorsa o taraf daha çok destek olur. Fakat, bir erkeğin esine karsi bu kadar cimri olmasini anlamıyorum.
Cimri insan sevgide de cimri olur. Çoluk çocuğuna da cimri olur.
Ayrıca ücretsiz izin alırsam kenarda param olsun, ihtiyaçlarım karşılanmaz vs demişsin. Bu kadar hesaplar yapmak zorunda kalmamalı insan...

Nasıl tek kuruş vermeyin .Evin her giderine ortağım. Bunu zaten yadırgamiyorum .Bu ay bana ihtiyacım olduğu içn gerçekten ihtiyaç ikinci bir bot aldık diğeri eskidi .Benim kredi kartım olmadığı için esiminkinden aldım. Ve ödeyeceğim bir taksidini en azından. İkiye böldürdü.
Boyle evlilik yerin dibine batsın ya bi kaç yorumunuzu okudum ne diye buna katlanıyorsunz yazık değil mi size. Okurken dudaklarımı kemirdim ya nasıl bu kadar şeye müsade ettiniz ya suç sizde bide geleceğe hazırlık yapıyorsunuz izne ayrılinca ona daha zorluk çıkmasın laf etmesin diye.
O paraları tek tek rulo yapıp neresine ne yapmayı planlıyor yani.
Ne saçma iş size hem üzüldüm hem kızdım yazmak istediğim çok şey var da neysee kalsın.

Back
X