anlattıgınız kadarıyla aranızda bu tarz gergınlık yaratacak bır durum yasanmamıs.esınız ablanız ve enıstenızı sever mı normalde
Adam bunalmis bir seylerden.Belki birsey oldu sakliyor.Belki belki belki... bu davranislarin aciklamasi olmali.ama siz iyi dayanmissiniz yine.ben olsam koyardim kapinin onune esyalarini.Ne demek seni hice saymak, bir derdi varsada adam gibi konusmali..
eniştemide ablamıda çok sever. Ama birşeye kızdıysa bu yanında büyükmüş anneymiş babaymış hiç umrunda olmaz.. Berbat bir huyu var. Çok saygısızca...
Defalarca yaşandı aynı şeyler insanların yanında yapma etme diye defalarca söyledim .Onlar gitsin birşeye kızdıysan gel bana söyle konuşalım diye. Ben buyum ben buyum başka laf yok..
gercekten hıc hos olmamıs mısafırlerınıze buyuk ayıp olmus.neden kızdıgına daır bır fıkır olustu mu sızde
pekala sizi hic yerine koyan,,Karsisinda insan varmis gibi davranmayan,,ailene kötü davranan,,kafasina estimi bir haftalik biyere giden,,gece gelen,,sizin korkularinizi onemsemeyen..biriyle neden hala berabersiniz?
Hiçbir fikrim yok.. Düşünsenize sadece çay hazır olmadığı için böyle davranan bir adam????
eve gel demeniz yanlış olmuş
siz annenize gidecektiniz, eşiniz de kendi annesine gitmek istiyorsa oraya gidecekti
geri adım atarak kendinizle çelişmenize hiç gerek yoktu
suçlu eşiniz iken, bu kadar alttan almanız ve tutarsız hareketlerde bulunmanız (önce anneme gideceğim deyip, eşiniz ben de başka yere, yarın da anneme deyince, yok eve geleceğim demeniz vs) oldukça gereksiz olmuş
akşam ne konuşursanız konuşun, eşiniz sizi kaale almayacak. şu an zafer kazanmış muzaffer kumandan edasında
keşke bıraksaydınız gitseydi annesine, 3 4 gün sonra dönünce kendisi sizin gönlünüzü almaya çalışsaydı
Hiçbir fikrim yok.. Düşünsenize sadece çay hazır olmadığı için böyle davranan bir adam????
hatalısın canım. ne yemek yer misin diye soruyon. al kenara.... bir derdin varsa söyle sen ablamın eniştemin yanında ne o hareketler.... çocuk musun da küsüyorsun?? ne oldu bi kabahatim varsa de bileyim.. yapmayayaım. böyle çözüm mü bulacaksın. sen küs ben de sana küs o zaman....
hiçç pas verme. arama sakın.
gerçekten bir kabahatin var diyelim. farkında değilsin de... gelir insan gibi söyler. ya açıklarsın kendini ya da bir daha yapmazsın hatalıysan...
yok iş yerinde birşeye sıkkınsa ne hakla ailenden çıkarıyor hıncını...
yok başka bir şey ise, biri doldurduysa da gene gelir konuşur insan...
kaldırma arkasını adamın. ilgilenme hiç. bu böyle gider yoksa ömür boyu.
benim de eşim küser bazen bana. niye ama bilmem... ben var ya burnundan getiririm.... hatalıysam ve bilmiyorsam söyledi de bir şey mi dedim... bu tavırları yapamıyor şimdi o yüzden..
insan ya bakar yutabiliyor mu yutar. yutamıyosa gelir der... çoğu da yanlış anlaşılmadır çünkü...
yüz verme kocana. çok ayıp yaptığı.
ama cayla alaksı yok bence sız sabahtandaa bır sogukluk oldugunu tahmın ettgınızı soylemıstınız bence oncesınde mutlaka bısey vardır ufakda olsa bır tartsma vs yokmu hatrlamıyormusunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?