eşimle gayet iyi anlaşırken bir anda herşey mahvoldu

ay çok sevindim canım benım ya dünden beri düşünüyodum en olcak diye sanırım sevdıgıımız insanların huyları bıraz benzıyo tatlım birdaha sorununuz olursa o anda çöz bence bosuna gunlerce üzüldün inş. birdahah boyle kavgalarınız olmaz:)

bencede tavırları hiç hoş değil..ne demek ben annemde 3 4 gün kalacam sen naparsan yap...benim eşim böyle bişey dese temelli kal orda derim..eşler arasında böyle naparsan yap demek olmaz..siz evlisiniz adımlar birlikte atılmalı...bu arada sizinde ayrı odada yatmanız doğru değil..sessiz kalıp bişey sormamak da doğru değil..sorununuz varsa konuşun açıklansın..böyle olmaz..

kardeşim geçmiş olsun gül dikensiz olmaz evlilikte böyle ufak tefek kavgalar olur geçmiş olsun bundan sonraki hayatınızda sağlık sıhat afiyet mutluluklar bolluk bereketli olması dileklerimle.

Canım cok sevındım.zaten boyle olucagını tahmın edıyordum.cunkı benım esımde oyleydı.yemek 5 dak.gec hazır olsa.susardı.merak etme gecıcek.ben de cok yorulmusdum artık tavırlardan.sımdı 4 yıldır evlıyım.gecdı gıttı hepsı cok sukur.bırde cocuk oluncaaaaa.her sey dahada guzel olur.kendıne ıyı bak

bak şimdi benm mail adresimde adım bayan adı olarak geçiyor değilmi bana yollamıyolar o reklamları..eşiminkini biliyolar erkek isimli oldugu için ona yolluyolar..adam kendini üye sanıyo açtı bigün msnsini aa dedi senmi üyelik yaptın nebu ben girmiyorum buna bi baktık üye gibi gösteriyolar kadınlardan reklamlar yolluyolar..o adresi arama butonunda aradım okadaaaar kişiye yolluyolarmış böyle 50 yaşında adamlar karılarına dert anlatıyolarmış ben üye olmadım diye..düşün jigolo yeriiiii.DDD

Benim dikkatimi birsey cekti. Siz evli degil misiniz evli insanlar ayri yataklarda yatmaz neden esinize ayri odada yatak seriyorsunuz? O ne demek oluyor onu anlamis degilim ayri odalarda mi yasiyorsunuz?

Benim dikkatimi birsey cekti. Siz evli degil misiniz evli insanlar ayri yataklarda yatmaz neden esinize ayri odada yatak seriyorsunuz? O ne demek oluyor onu anlamis degilim ayri odalarda mi yasiyorsunuz?

ewt aynen.bide eşi zaten çay olayından önce yanii sabahta sert konuşarak kapamış telii.çay olayı akşam olmamış mııı?anlamadım...

TATLIYA BAGLAMANIZA BENDE COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVINDIM

Vay anasini ne tafra cocuk gibi tum bunlari bir cay icin mi yapmis...Alti ustu max 15 dk beklerdi cay icin hem seni gormek icin geldim diyor hem cay icin mizmizlaniyor. Kusura bakma konu sahibi kocan ama kocan resmen omur torpusu bu adamin sana daha cok cektirecegi var!

bir benzerini ben yaptım ve inan doğru

çok merak etmiştim bu konunun sonunu..
olay çaymış yani....:)
sevindim aranızın düzelmesine..
allah bozmasın aranızı..
maşallah diyelimmm.

Böyle olgunca konularak sorununuzu çözmenize sevindim; iyiki bırakmamışsınız gitmesini..Her zaman diyorum; iletişim, iletişim ah iletişim..

Aslında eşiniz bir nevi haklı; sergilediği tavır çok yanlış, nedeni haklı..
Sizden çay istemiş gelmeden, bunun hazır olmasını istemesi en doğal hakkı ki demek ki gergin bir günündeydi.

Birde her nekadar da kendi ailem kadar seviyorum desede aileniz için bence bu kadar içiçe olmaktan mutlu değil.
Çok mu görüşüyorsunuz acaba ?

Daha evliliğinizin ilk zamanları bunu göz önünde bulundurun.

Ailenle devamlı birlikteyiz, kendi ailemdem daha çok görüyorum'' v.s cümlelerini ne için kurduğu belliysede kurma şeklinde bir serzeniş varmış gibi geldi bana.

Birde yatakları ayırmayın böyle meseleler için olur mu ?

İnşaallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…